Покажи участието - Adelinka

Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - Adelinka

Страници: [1]
1
Който иска да гледа това представление е по-добре да побърза...защото класа на Данаилов завършва.:)

2
Програмата на Сатирата, както и на повечето столични театри можеш да я намериш в Гювеч или Нетинфо. Само че сезонът му вече приключи.

Благодаря много:)

3
Аз обожавам да ходя на театър...това е най-любимото ми нещо.Емоцията,която ми създава всяко едно представление е неповторима!:)Обаче как може никъде да няма програмата на Сатиричния Театър!Възмутена съм.

4
Да,в Народния.:)При това на Голяма сцена.:)))Задължително го гледай,защото ако не го направиш ще изпуснеш много.Аз този сезон го гледах три пъти.:)))И въпреки това твърдя,че мога да го гледам пак и пак и пак..:)Попринцип в театъра има една особена магията,която едва ли може да се опиша с думи,но товаа представление..то е повече от магия.Аз всеки път  имам чувството,че тези три часа са 15 минути,в които изживявам нещо уникално.:)

5
Благодаря много!:)Точно такъв хубав съвет ми трябваше!Наистина..как не се сетих за Гърбов.:)Мерси,мерси!

6
Хъшове-едно от най-добрите,или поне според мен,представления на Сашо Морфов..Понякога думите не ми стигат да опиша какви чвуства предизвиква у мен.Това е едно представление,което може да те накара да се смееш,а после да плачеш..Едно представление,което лично у мен предизвиква патриотизъм,една силна любов към родината.Които не го е гледал,задължително трябва да го направи.

 :D

7
Обожавам театъра.Това е моята страст...Нещо което обожавам.Имам чвуството,че мога постоянно да стоя в театъра и да гледам постановка след постановка..:)
Обаче не съм ходила в сатиричния театър!Направо грехота!:)Та,това трябва да се промени.Искам да попитам някои би ли ми препоръчал някоя пиеса,която дават в сатиричния?!:)

Страници: [1]
: ??:??