Покажи участието - iren5

Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - iren5

Страници: [1] 2 3 ... 17
1
Време е да подкрепите изделията, които най-много ви допадат с глас https://otkrovenia.com/bg/contests/koleda-e-praznici-svetli-ozaryavat-dushata

2
Добра новина! Нека 2023 имаме повече поводи за такава радост!

3
stormwatch, всякак може да е. Гледам няма много взимащи отношение, а иначе аз си казвам моето мнение, но и по - стария начин да е няма да плача и да си скубя косите. Честно казано винаги ми се е струвало че сме от "един отбор" . Отборът на тези, които им пука за сайта, дори и да сме на различни мнения по разни въпроси.

4
Новата тема вече е тук!
https://otkrovenia.com/bg/contests/koleda-e-praznici-svetli-ozaryavat-dushata

Очаквам вашите красоти и пожелавам топли, весели празници!

5
Пепи, преди имаше съобщение при всеки нов коментар под произведение което си коментирала. Сета имаш съобщение само ако авторът е отговорил. Това е разликата, която не харесва stormwatch

6
stormwatch, мислех първоначално да не пиша в темата. :) Но понеже аз съм от тези дето "много им дрънчало/звънтяло" бутончето за известяване и тъй, видите ли, ги "притеснявало" (дрънчи им/звънти им то, айде, доброто ми възпитание не позволява да кажа к'во :D )" ще ти отговоря. Не е въпроса в самото "дрънчене". Това се оправя лесно - спираш чрез бутон "МUTE" и готово. Въпросът и "пречката" е в това, че понякога коментирайки някъде някое произведение, се изсипват толкова коментари, че в тях загубвам тези, които се отнасят за мен и мое произведение. Случвало се е като вляза да изпише 40, 60 съобщения, които е абсурд да обходя и да не пропусна нещо, което наистина е за мен. Сега това го няма. Аз съзнавам, че това до някъде вероятно намалява комуникацията, но пък със сигурност ако някой автор не ти/ми е отговорил, то е защото не е пожелал, а не защото е пропуснал коментара ти/ми. Вероятно най-добрия вариант е всеки да има избор, но това колко е възможно - нямам идея. А иначе съвсем не съм против дискусиите. :) Лично за мен, ако няма възможност за избор, този вариант ме устройва повече, но...

7
Да напомня! За предизвикателството "Моето любимо творение - приказка" - категория "Приложни Изкуства", произведения се приемат до 1 декември 2022 г. Все още може да се включите, но побързайте :)

8
Да, по-точно щеше да е ако бях написала "Никой не се интересува", а не "На мен идеята да се виждат всички заедно накрая ми допада повече, но явно за повечето не е така".  :lol: :lol: :lol:
Не посмях да я пусна с опция да се виждат след края за кандидатстване, тъй като не знаех, че този бъг е поправен и ми се стори малко нечестно спрямо авторите. Хубаво е обаче, че това като опция съществува, че можем да го ползваме. Радвам се също, че раздел "Приложни изкуства" съществува, въпреке, че не е особенно популярен в сайта. Аз каквото зависи от мен правя за това. Така че и ние само да си пишем по темата - струва си :) Чакам твоята "приказка" и ако до сега не си си подарила нищо - време е да го направиш. ;)

9
Скити, винаги всички условия ги пише, само  трябва да се влезе в предизвикателството
. Категория Приложни Изкуства
Начало 16 октомври 2022 г., 19:30
Край на кандидатстването 1 декември 2022 г., 23:59
Край на гласуването 7 декември 2022 г., 23:59
Модератор iren5 (Ирен)
Кога да се публикуват произведенията Веднага след одобрение
Максимален брой произведения от автор 5
Кой може да гласува Всички регистрирани
За колко произведения може да се гласува 5
Класиране по Брой гласове

Така че, ще бъдат видими този път веднага. Колкото до това че произведенията вече са на първа страница, може би означава че Админ вече е оправил този бъг.

П.п. На мен идеята да се виждат всички заедно накрая ми допада повече, но явно за повечето не е така

11
Тогава мога поне да се радвам, че е открит бъг, който се надявам да бъде отстранен и ако друг път решим да използваме този опция, всичко да си бъде наред. Защото сега молко се чувствам така, сякаш съм подвела участниците и техните творби не са стигнали до зрителите. Но пък съм убедена, че експериментите са хубаво нещо, дори и ако резултатът не е задоволителен.

12
Много добре го обясни и съм съгласна с теб. И аз очаквах да са на първа страница. Някак остават не добре представени. Само ако ако влезнеш в предизвикателството може да ги разгледаш. Интересно разбира се ще е дали обичайния брой хора гласуват или са значително по-малко. Но това ще го разберем, когато изтече етап "Гласуване"

13
Ето че дойде време да дадете вашия глас! Заповядайте! https://otkrovenia.com/bg/contests/podaryk

14
Минавам да напомня, че все още до  8 октомври 2022 г., 23:59 часа, можете да ни изненадате с предмети изработени от сръчните ви ръце. До сега има публикувани 15  изделия. Красиви, интересни, направени с любов за някого.

15
Повдигам темата, защото обещах на Скити да напомням за предизвикателството. :) А също да напомня, че има и анкета, която не е предназначена само за участниците в предизвикателството, нито само за авторите от раздел "Приложни изкаства" . За всички е. Дето казват "Вашето мнение е важно за нас!"  :)

Страници: [1] 2 3 ... 17
: ??:??