Покажи участието - iren5

Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - iren5

Страници: 1 [2] 3 4 ... 14
17
А-ха, имам усещането, че говорим на различни езици. Колко пъти да обясняваме, че проблема с негативните оценки (в 90 процента от случаите) не е чак толкова в това кой ги е поставил, а ЗАЩО.
Хммм... никак не съм сигурна в това. Дори без оценка различна от 5 звездички, в повечето случаи, ако сподели човек какво не му допада в дадено произведение, бива обявяван за хейтър. И няма значение, че дори съм обеснявала понякога, че за да реша да коментирам, то значи според скромното ми мнение, авторът има потенциал. Една от рисуващите дами, дори ме "помоли" да не коментирам повече произведенията ѝ, защото някога нещо съм разкритикувала.  :D Други са обеснявали, че завиждаме. А бе... циркът е пълен.
И стои въпросът оценките каква точно работа ни вършат, освен за рейтинг на личните ни произведения, които излезат в профила ни? Нещо друго научаваме ли покрай тях, като автори?
Някой посети, прочете и хареса - това е. Нищо повече не означават пет звездички. А ако са по-малко - някой мина, прочете и има забележки. Ама не ги казва. Защо ли?
Ако няма оценки, може би тази работа ще вършат сърцицата. Само че те не са анонимни. Тоест ако мога сега анонимно да поощря някого, само със сърчица няма как да се случи. А не знам как са другите, но аз до сега в любими наистина слагах неща, към които исках да имам по-пряк път да се връщам - препрочитам или разглеждам. Тоест скрънза съм към сърчицата, защото с тях си правих лична колекция за любими произведения.

18
Както се вижда не може да се угоди на всеки. А мнение са споделили по малко от 10 човека, а в сайта има стотици потребители. Един иска оценки, друг сърчица. И ако се замислим не е толкаво важно какви са инструментите, а как ги използват потребителите. И колкото и да не е добър форумът, ако повече хора са желали да споделят мнението си за оценяването, щяха да намерят начин да го направят.

19
Stormwatch, aвторът сам е изтрил коментарите и оценките под творбата си.

Авторът може ли да изтрие собствените си коментари? Просто питам. Аз мисля, че своите не може.

Всеки има абсолютното право, да харесва или не харесва, но не и да оценява, защото последното изисква известни познания и умствен капацитет.
Понякога, сравнително рядко, но се случва,  малко се изкушавам на разни места да изпраскам  ниска оценка. И то на места, където имам нужните познания. Например при картините. Не го правя, защото така или иначе с това няма да се постигне нищо. Все повече си мисля, че оценките са излишни. Или поне да са 3 - харесва ми, не ми харесва, има какво да се желае. :)


21
Да проблемът май идва от изображението което съм пуснала. Ще се опитам да го оправя, ако не става ще го махна. Аз пък на компютър го виждам съвсем добре, но на мобилен телефон ми е широко

23
shandi23 - Мдааа. Предполагам, че е масово това търсене на истинската любов.  :D

24
При мен работи. Писах ти и опитах да обясня

25
Една от причините да не се ползва, до колкото разбирам е и това, че няма съобщения, че някой след мен е коментирал. Наскоро някъде го прочетох това, не помня кой го беше написал, но има логика.

26
Новата тема!

https://otkrovenia.com/bg/contests/pesenta-na-shturcite

Интересна, неограничаваща! Споделете с нас летните си творения!

28
Някога, много отдавна, се регистрирах тук с идеята да намеря други шматки като мен, с които да се забавлявам. Търсех си читатели (и още си търся) исках да си сверя часовника. Сайтът беше първи резултат, голям, с много категории, стана ми интересно да опитам.А може би Чатка и Нетка са си намерили "своите шматки" и за това се забавляват. Ееее тяхната забава не е твоята, нормално - хората са различни.  Всеки Бистре си прави своите "равносметки" или поне изводи, които не се чувства длъжен да споделя в обществото "Откровения" . Има лично мнение за част от потребителите, поне за най-активните.  И не мислих да взимам отношение по темата. Едва ли можем да си кажем нещо ново. Пък и аз предпочитам публичните дискусии, пред тези на лични.
Но...
Не знам какво "делиш" с Mazaco. Не следя непрекъснато коментари, пък камо ли личните отношения в сайта, но тези обиди... ?  "келешче нещастно? Нагло и гнусно"  ...? "да изтрия мизерния ти профил" ... ?

30
https://otkrovenia.com/bg/contests/lyato-lyato-lyato все още до 20,06,2021 може да се включите в предизвикателството "лято, лято,лято..."  :)

Страници: 1 [2] 3 4 ... 14
: ??:??