Последни публикации

Последни публикации

Страници: [1] 2 3 ... 10
1
Моята е точно такава, че и двуядрена - 2.7 GH и с RAM 4ГБ, но май при мен шумът ще се окаже нещо си хардуерно ;) И тва ще пробвам :) Вчера си изтеглих тази която препоръча, но още не съм я изпробвала, за да кажа мнение.
2
Култура и изкуство ~> Музика / Re: Добра програма за аудио обработка
« Последна публикация от me6 - 24 май 2020, 07:48 »
Но силно препоръчвам тази Pro Tools First , с тази работя аз но Про версията  и смея да твърдя , че е една от най-добрите на музикалния пазар . С уговорката , че тук е във вариант за начинаещи с възможност за добавяне на 16 трака и 23 плъгина. Не съм сигурен за Free версията но мисля че може да си инсталирате допълнително плъгини с разширение ААХ. А и има хиляди видеа в нета , показващи повечето и функции и то на няколко езика. Дори и на Руски.
Забравих само да спомена , че машината ви трябва да e с процесор поне 2.2 - 2.7 GH и с RAM минимум 4GB , като е желателно да са 8GB. Предполагам че по тази причина сте имали неудачи с Audisyti.
Дано съм ви бил полезен да се забавлявате с музикалните ви идеи..
3
Интересно, ще го разгледам, благодаря. А колкото до Audacity наистина разваля вместо да оправя, както каза Меги.
4
Култура и изкуство ~> Музика / Re: Добра програма за аудио обработка
« Последна публикация от me6 - 23 май 2020, 17:34 »
Audacity съм я виждал и мисля че е предостатъчна за обработване на аудио файлове. По скоро да сте имали проблем с настройките и, както и на хардуерно ниво на оборудването ви. Иначе ето ви един DAW , който преди 20г беше един от най-добрите в музикалната индустрия. Сега е безплатен. https://www.bandlab.com/products/cakewalk . Но прочетете първо хардуерните изисквания за него. Успех.
5
Да, премахване на шумове, запис и обработка на вокал, добавяне на ефекти и пр.
6
Обработка за махане на шумове ли или нещо друго? И на мен ще ми е интересно :) Записвам се да следя темата :)
7
Култура и изкуство ~> Музика / Добра програма за аудио обработка
« Последна публикация от JujuBuju - 20 май 2020, 01:06 »
Здравейте,
Въпросът ми е към музикантите в сайта - каква безплатна програма за аудио обработка може да ми препоръчате, която да има сходни функции и качество като Adobe Audition? Имам Audacity, но резултатите с нея не са особено добри, при използването на някои функции дори създава дефекти.
Да спомена, че съм съвсем начинаеща в ползването на подобна технология, та затова ми трябва безплатна, да си джвъджкам. Нямам професионални амбиции.
8
Разни ~> Най-различни разни / Re: Фото предизвикателство
« Последна публикация от AnaMarina - 15 май 2020, 09:22 »
https://otkrovenia.com/bg/contests/mikro-jivotinski-svyat


Здравейте! Имаме ново предизвикателство на макро тема! Очакваме ви!
9
Е ясно, какво пък. Почти бях сигурен в "обезкостяването" на предложението ми. Нормално е конкурсите да бъдат стимул за авторите. От мен толкова. Поздрави на компанията.
10
Предизвикателствата възприемам като обмен на идеи. И винаги съм се стремяла , ако участвам,  разказите да са достатъчно добри,за да могат да влязат в бъдеща книга. Понякога темите не ме вълнуват, друг път много ми допадат, но и в двата случая чета - винаги намирам нещо интересно - как трябва и как не трябва да се пише. Аз съм ЗА запазването на тези конкурсчета, а този, на който его-то му е твърде силно - да не участва:)
Страници: [1] 2 3 ... 10
: ??:??