Сатиричен театър

Автор Тема: Сатиричен театър  (Прочетена 6780 пъти)

Adelinka

• Новак
  • *
  • Публикации: 7
Сатиричен театър
« -: 07 Юни 2006, 19:07 »
Обожавам театъра.Това е моята страст...Нещо което обожавам.Имам чвуството,че мога постоянно да стоя в театъра и да гледам постановка след постановка..:)
Обаче не съм ходила в сатиричния театър!Направо грехота!:)Та,това трябва да се промени.Искам да попитам някои би ли ми препоръчал някоя пиеса,която дават в сатиричния?!:)

admin

• Администратор
  • Форумен лъв
  • Публикации: 1006
Re: Сатиричен театър
« Отговор #1 -: 07 Юни 2006, 22:39 »
Е как бе.
Христо Гърбов ще те превие от смях:)
Вечеря за тъпаци е много добро.
Последното, което гледах беше Клетка за сестрички - отидох съвсем случайно без да проверявам дори какво дават или да проучвам и останах мнооого доволен.

Adelinka

• Новак
  • *
« Отговор #2 -: 08 Юни 2006, 10:19 »
Благодаря много!:)Точно такъв хубав съвет ми трябваше!Наистина..как не се сетих за Гърбов.:)Мерси,мерси!

admin

• Администратор
  • Форумен лъв
  • Публикации: 1006
« Отговор #3 -: 08 Юни 2006, 21:42 »
Заповядай пак!
Тамън почвах да си мисля, че откровеници не са много по театрите.
Аз си ходя редовно.

Adelinka

• Новак
  • *
« Отговор #4 -: 10 Юни 2006, 16:50 »
Аз обожавам да ходя на театър...това е най-любимото ми нещо.Емоцията,която ми създава всяко едно представление е неповторима!:)Обаче как може никъде да няма програмата на Сатиричния Театър!Възмутена съм.

mishona_art

• Закоравял потребител
  • Публикации: 47
« Отговор #5 -: 10 Юни 2006, 17:12 »
Програмата на Сатирата, както и на повечето столични театри можеш да я намериш в Гювеч или Нетинфо. Само че сезонът му вече приключи.

Adelinka

• Новак
  • *
« Отговор #6 -: 11 Юни 2006, 20:36 »
Програмата на Сатирата, както и на повечето столични театри можеш да я намериш в Гювеч или Нетинфо. Само че сезонът му вече приключи.

Благодаря много:)
« Последна редакция: 02 Ноември 2007, 21:04 от Иванова »

bg_lexis

• Новак
  • *
  • Публикации: 4
« Отговор #7 -: 02 Ноември 2007, 12:26 »
з
« Последна редакция: 18 Март 2010, 16:36 от bg_lexis »

inc

• Новак
  • *
  • Публикации: 5
« Отговор #8 -: 17 Април 2008, 22:14 »
Тук трябва да се съглася.
Преди бях толкова редовен посетител на Сатирата, че едва ли имаше постановка, която да изпусна. Сега обаче са напускали някои доста по-слаби пиеси.
Трябва да призная, че последното, което гледах - "Старчето и стрелата" - ми хареса. Но след известни  промени и в актьорския състав няма да е същото. Сред най-любимите ми неща са си: "Ловченският владика", "Шокова терапия", "Вечеря за тъпаци", "Параграф 22", "Клетка за сестрички", "Преди последния спектакъл"... КОгато младите актьори нямат мотивация, няам да има какво да крепи театъра. А най-жалкото е, че хората искат да гледат.
Хубавото на кратките мисли е, че карат сериозния читател сам да мисли.
Л. Н. Толстой

kireto1982

• Закоравял потребител
  • Публикации: 30
« Отговор #9 -: 17 Април 2008, 23:51 »
Е как бе.
Христо Гърбов ще те превие от смях:)
Вечеря за тъпаци е много добро.
Последното, което гледах беше Клетка за сестрички - отидох съвсем случайно без да проверявам дори какво дават или да проучвам и останах мнооого доволен.

И аз бих казал че наистина е голям смях с " Вечеря за тъпаци" , но бих препоръчал на 8 май пътуващ театър в НДК от 19 часа (http://www.dpt-sofia.bg/) на представлението " Луда нощ по френски" . Гарантирам на откровенци , който го гледа ще остане доволен.
Ще се радвам да видя някой от откровения там на 8 май.

bg_lexis

• Новак
  • *
  • Публикации: 4
« Отговор #10 -: 18 Август 2009, 19:10 »
В Сатирата най-доброто, което може да се види е "Възгледите на един учител за народното творчество".

rimpo

• Луд форумджия
  • Публикации: 124
« Отговор #11 -: 20 Август 2009, 00:45 »
Само, че вече спектакъла на Камен Донев се казва "За народното творчество" и наистина е страхотен!!! Аз го гледах 2 пъти!!! Голяма простотия е обаче "Охранители"!!! Не го препоръчвам за гледане!!! Сега след два дни ще ходя на спектакъла "Палавите вдовици" с голямата актриса Стоянка Мутафова!!! Знам, че ще бъде страхотно :blob5:
« Последна редакция: 21 Август 2009, 00:23 от rimpo »
...и всеки за себе си ще отговаря пред Бога!!!

Nelsan

• Луд форумджия
  • Публикации: 191
« Отговор #12 -: 21 Август 2009, 20:02 »
Може ли човек да е толкова злобен? Аз пък например не харесвам Ремарк. И не съм и длъжна. Но вече ми се повдига от хора, които с намерението си да покажат колко са интелигентни и начетени, на моменти прекаляват. "Вижте ме, аз чета Вонегът! Ръкопляскайте ми!", и си служат с едни такива завъртяни думи и изрази, че докато стигнат края, вече са забравили началото. Хората просто споделят какво им харесва, скъпа Агапия, не е нужно да злобееш. Нямаш и причина да се сърдиш, че не са ти отговорили по темата, всеки има право на личен избор. И дори и да е чел посочените автори, ще ти отговори само ако иска и ако има какво да каже. Пък и откъде знаеш, че хората, които нападаш, ядат пуканки в театъра, по себе си ли съдиш?

: ??:??