Защо е изтрито!!!

Автор Тема: Защо е изтрито!!!  (Прочетена 2749 пъти)

crazymonster

 • Редовен посетител
 • **
 • Публикации: 17
Защо е изтрито!!!
« -: 30 август 2008, 13:21 »
Извинявайте, администратори, но защо след като чаках два дни да публикувате едно мое "произведение" - не само,че не е, ами е и изтрито!???

crazymonster

 • Редовен посетител
 • **
 • Публикации: 17
Re: Защо е изтрито!!!
« Отговор #1 -: 30 август 2008, 17:04 »
Лефтерчо (crazymonster), за да е изтрито със сигурност има основателна причина и си получил бележка в пощата!!! Актуализирай си мейла, обърни се към съответния Редактор на раздела, в който си го публикувал и не занимавай целия сайт със себе си!

Да, в пощата ми е пратено...незнайно защо е влязло в спам кутията.
С цялото ми уважение, но какво означава "Не занимавай целия сайт със себе си"?
Този форум да не е направен, за да отбелязваме колко е велик екипа на "Откровения"? В името на раздела, доколкото ми позволява зрението пише "FAQ (Въпроси)". Да, грешката е моя, не съм доогледал в пощата си, но не мисля,че
"Не занимавай целия сайт със себе си" трябваше да бъде вашият отговор!

Обяснението е много неприемливо, поне според мен!
 ----ЦИТАТ: ---
сърцераздирателна ситуация, но поетичното не се е получило. отказва се публикация.

И все пак - уважавам го! Вие сте компетентни! И все пак замислете се върху това дали по-добре не е произведението да се публикува  и останалите да преценят дали се е получило поетично или не? Обръщам се към г-жа Мая...(за съжаление фамилията ми се губи, за което се извинявам). Както Вие не сте длъжни да публикувате мои произведения, така и аз бих желал пък да разбера кое по-точно не ми се е получило, за да науча нещо ново...
Къде отиде образователната нотка в политиката на сайта?
И в случая ще постъпя като един седемнайсет-годишен и ще помоля да бъдат свалени моите произведения от сайта... Не виждам смисъл да пиша в "откровения" след като нищо не ми дава гаранция дали ще бъде публикувано нещо от мен занапред, впредвид създалите се обстоятелства. Пък и нали според Вас, г-жа Иванова "занимавам излишно ЦЕЛИЯ САЙТ"  ... А и не виждам смисъл в пребиваването си на този сайт! Нямам никаква полза... освен хвалбите "занимаваш излишно целия сайт". Да ти имам отношението!
От край време забелязвам от страна на някои редактори - пренебрежение, някакво  огромно самочувствие! 
Пък и едва ли разликата ще е голяма...Вие имате голяма посещаемост и много потребители.
Точно по тази причина и поради това,че "занимавам целия този САЙТ" с моите неща, желая да бъдат изтрити моите "произведения" от сайта. Аз ще си запазя това съобщение в случай,че решите да го изтриете, защото знам,че не обичате критика, можете да изкарате,че едва ли не съм Ви обиждал и прочее. Вече всичко очаквам...

А иронията е,че потребителите вярват във вас, а Вие правите всичко възможно да покажете своята компетентност (която никой и не успорва), своите правомощия и самочувствие.
А жалко ще бъде и ако възрастта ми Ви притеснява, което напоследък забелязвам (а може и да си въобразявам - често срещано явление в тази възраст, на която съм).
Извинявам се,че наруших спокойствието на  "Откровения.ком", не беше нарочно!


The6SiC6Ness6

 • Маниак
 • ****
 • Публикации: 67
Re: Защо е изтрито!!!
« Отговор #2 -: 30 август 2008, 21:28 »
Лефтерчо, ти изкара редакторите много гадна сган.  :cussing:Недей така, не всички сме такива. :mrgreen:

crazymonster

 • Редовен посетител
 • **
 • Публикации: 17
Re: Защо е изтрито!!!
« Отговор #3 -: 30 август 2008, 21:59 »
Успокой се, Лефтерчо :)! Не трия и не редактирам мненията си!

Казвала съм го многократно, но ще се повторя и за твое лично удоволстеие ;)!
...
Имате ли представа колко публикации се отказват на ден? Ако всеки пусне тема по повода във Форума няма да има друго освен :
- Къде ми е снимката?
- Защо не ми е качен превода?
и т. н., и т.н...
И на редакторите няма да им остане време да публикуват от обяснения из Форумите ;)! Просто поддържайте връзка с тях и се вслушвайте в мненията им! Уверявам ви, че знаят какво и защо правят!

ПП: Лефтерчо, колкото до триенето на произведенията ти, ако държиш, желанието ти ще бъде уважено, разбира се. Не е необходимо да драматизираш толкова! ;)


Бях готов да си замълча, но просто не ми хареса това с "целия сайт"... прозвуча ми прекалено дръзко...Дръзките хора не са ми първата любов и често се стига до заядлив коментар, какъвто е и горният! Точно, защото не забелязвам такива теми си направих изводите,че отказване на публикация е рядко срещано (досега не съм имал честта да ми бъде отказана публикация). А и още смятам,че този сайт има образователна нотка...какъв е смисълът да ми се изпраща имейл,че не ми е публикувано произведението като няма обяснение! Нека редакторите да се обосноват с  не 1 дума, от която не става ясно. Така оставам с впечатлението,че умишлено го правят? Какво друго да помисля?

Известен съм с това,че в гнева си както повечето хора, прибързвам... Няма смисъл да бъдат трити, но наистина в случая мисля,че трябва, когато не се публикуват да се дава ясно обяснение. Не говоря за 1 страница - говоря за 2-3 изречения, а не "не ти се е получило". 
Вероятно много голяма част от регистрираните автори пишат, за да им бъде почесано самочувствието и така нататък, като не търсят коментар и грешките си...Аз бих казал,че съм от другата страна - виждам полезно пребиваването си в този сайт, при положение,че редакторите обясняват къде според тях греша и къде не "ми се е получило". Иначе е напразно да пиша, те да публикуват, и някой да пише коментар отдолу. Приятно е, разбира се, когато някой  ти похвали произведенията, но не затова съм се регистрирал в този сайт. Човекът, който ми каза за  "Откровения.ком" го представи като чудесен сайт за развитие...Бих писал на г-жа Мая...Иванова, но едва ли пази това, което съм написал, за да ми даде по-подробно обяснение защо не го е одобрила.

Ще съм благодарен ако разгледате по-сериозно идеите ми.

Извинявам се, ако съм засегнал някого или  пък съм създал конфликтна ситуация.

crazymonster

 • Редовен посетител
 • **
 • Публикации: 17
Re: Защо е изтрито!!!
« Отговор #4 -: 30 август 2008, 23:03 »
Цитат
Известен съм с това,че в гнева си както повечето хора, прибързвам...


А, аз с търпението си, което си има граници, все пак ;)!
При всеки е така :lol:Е, понякога се срещат хора, които имат "желязно" търпение... :D

The6SiC6Ness6

 • Маниак
 • ****
 • Публикации: 67
Re: Защо е изтрито!!!
« Отговор #5 -: 30 август 2008, 23:07 »
Абе не се заяжда Иванова... много.  :D

Обръщам внимание и на втората част на поста на Crazymonster... Браво, приятелю, браво. Много хубаво го каза. Де да можеха повече хора да се изразяват като теб. Хубаво е наистина сайтът да бъде приет като нещо, което забавлява и образова, а не да си го галим, т'ва, самочувствието. За добро или лошо обаче Откровения вече се посещава от много хора. Естествено и нормално е да има повече неприети произведения. Така и трябва да бъде, колкото по-тясно е ситото, толкова по-добри неща ще виждаме. Няма смисъл сайтът да се превръща в задъхан поток от хора, които скорострелно вадят произведения. Защото повече произведения може и да значи повече внимание, но и така от много "галене", нали, на самочувствието, току виж си загубил усет към това, което правиш. Дано бъдете хора с повече толерантност и да не се дразните, когато редактор ви откаже произведение. Много често има за какво. Ако не можете да го приемете пуснете един реплай обратно на редактора и питайте "Докторе, защо?" Наистина си е безмислено да се привличат хората с такива теми. Край.

 

: ??:??