Аз преди 5 години бях изпаднала в тежка депресия и в следствие на това започвах да ям много сладко и качих много килограми, което още повече задълбочаваше депресията. Бях станала близо 100 килограма и нямах никакви дрехи, които да ми станат… Естествено посетих не малко невролози, но освен да ми изписват успокояващи хапчета нищо друго не правеха и както можете да се досетите и резултатът беше нулев. Това се сетих, че в източната медицина се търси и лекува проблема, за да може да се отстрани кардинално, а конвенционалната медицина лекува само симптомите. Имах много големи проблеми с бившия си мъж (тормоз, насилие, побой) и точно там се оказа разковничето, което ме беше докарало в това положение. В крайна сметка благодарение на една приятелка и семейството ми успях да се справя и да се възстановя напълно. Също така свалих всички килограми, които бях натрупала и сега се радвам на живота отново, все едно се преродих. Изводът е, че трябва да откриеш къде се корени проблемът, а не да се опитваш да лекуваш симптомите. На теория звучи лесно, но на практика това е много трудно, но ако успееш значи можеш всичко!