Веселяк, нищо лично към теб, не те познавам, нито съм те виждал, обаче Хенри е прав. Аман от такива порицатели като теб.Държавата е пълна с такива : по кръчмите, във всеки селски хоремаг, на пейката пред блока с бира и семки в ръка и по форумите. Навсякъде само не и там където трябва да бъдат. Куче , което лае не хапе...Не смятам, че някой тук има право да държи сметка на другите що четат или не четат дадена тема... дрън дрън. Ако темата бъде прочетена от всичките над 60 000 потребителя това ще промени ли нещо ? Едва ли, освен че може би ще спреш да тръбиш глупости наляво и надясно и да раздаваш квалификации. Всеки има право сам за себе си да реши какво да прави с живота си. Ако реша да ида на протеста, ще го направя защото така съм решил и нямам нужда , някой като теб (какъвто и да си) да ми дава наклон на оная работа. Левски е само един и ти едва ли ще си втория...
И накрая Хенри пак е прав. Заради такива като теб, много хора няма да идат пред парламента, защото докато едните ще са там наистина да протестират, други ще са там да си избият комплексите за малоценност, да си покажат магарията и селянията... и по стар български обичай... накрая ще плеснем с ръце, па ще се прегърнем... едни ще пият по една ракия, други ще пият по едно уиски, а трети по една студена вода. Наздраве на всички.