ПОКАНА ЗА ГОДИШНА СРЕЩА НА САЙТ "ОТКРОВЕНИЯ"

Автор Тема: ПОКАНА ЗА ГОДИШНА СРЕЩА НА САЙТ "ОТКРОВЕНИЯ"  (Прочетена 37527 пъти)

изречена

• Публикуващ редактор
  • Форумен лъв
  • Публикации: 891
приветства се всеки, донесъл хубава музика за настроение - може и хора и ръченици :)
И нека другите говорят зад гърба ми. Това не значи ли, че съм пред тях? По-страшно от изкуствения интелект е естествената простотия.

изречена

• Публикуващ редактор
  • Форумен лъв
  • Публикации: 891
Напомням, че считано от този част, редактор за публикуване на литература ще липсва до неделя включително. Така че, моля не качвайте, защото произведенията ви няма да бъдат публикувани.
И нека другите говорят зад гърба ми. Това не значи ли, че съм пред тях? По-страшно от изкуствения интелект е естествената простотия.

RBD_fenka

• Новак
  • *
  • Публикации: 4
приветства се всеки, донесъл хубава музика за настроение - може и хора и ръченици :)
Да подразбирам ли Whitesnake и други подобни? Ако да, тогава разчитайте на мен :wink:

feia

• Закоравял потребител
  • Публикации: 41
Пожелавам ви да си изкарате весело!  :thumbleft: И да разказвате после!   :lurk:

xamap

• Новак
  • *
  • Публикации: 8
Хари Марков съобщава, че днес в 15:00 ще пътува от Пловдив за Панагюрище и може да вземе 3-ма души със себе си в автомобил!

за връзка: 0884144436

:)

divkozel

• Редовен посетител
  • **
  • Публикации: 16
Пробвах да дойда - не успях.  Наздраве от мен! И кой каквото и да прави - приятно да му е!

rimpo

• Луд форумджия
  • Публикации: 124
Върнахме сеееееееееееее.........  :walk: Яко беше  :hello1: :hello1: :hello1: Радвам се че успях да бъда там и се срещнах с всички вас луди хора :lol: :lol: :lol: В добрия смисъл на думата естествено :glasses7: Всичко беше прекрасно и на ниво :hello1: :hello1: :hello1: Благодарности и реверанс към Дарчето за добрата организация и гостоприемството. :notworthy: :notworthy: :notworthy: Удоволствие беше за мен да участвам в откриването на седмицата на културата и изкуствата в заветния български град Панагюрище, който е пропит от история. Надявам се удоволствие да е било и за всички вас  :)  :) :)
Дълго ще се говори за тази среща и дълго ще носим емоцията от нея в себе си :wav:   До нови срещи, приятели :love4: И аз и вие добре знаем, че ще имаме още много такива :love1:

РИМПО

« Последна редакция: 14 Юни 2009, 19:20 от rimpo »
...и всеки за себе си ще отговаря пред Бога!!!

dar4e_to

• Форумен лъв
  • Публикации: 265
  • Там...оттатък.
Хей, драго ми е, компанията! :hello2:
Благодаря на присъствалите на срещата откровенци за настроението! :notworthy: :notworthy: :notworthy:
Тези три дни дълго ще се помнят в Панагюрище - вервайте!
Сите панагюрци върло страдат за вас, а Павликеньито се скъса да риве!
 :crybaby:
Ай пак да повторим, а? Примерно... :wink:
П.П. Хм, пиха некои само... :wink: :drunken:
Аз циркулирах предимно. :roll:
РимПич, що не каза, че морето говорело, бре?! :headbang:
Две нощи вече не мигвам да го слушам! :hello1:
БлагоДарско ти още веднъж за него, приятелю! :notworthy:
« Последна редакция: 26 Юни 2009, 15:26 от dar4e_to »
"Един IP адрес - един глас за произведение!"

Елишка

• Луд форумджия
  • Публикации: 121
Чудя се как ще се работи сега  :scratch: :dontknow:
Що капачки бяха, що чудо - не знам по колко се падат за всеки недошъл  :lol:
Дар, нямам нищо против да повторим! :)
Лични благодарности от мен - за гостоприемството и за организацията!  :notworthy:
"Няма смисъл да си скот, освен ако не си и Фицджералд"

vesi-lina

• Луд форумджия
  • Публикации: 127
 :D
Дарина Дечева!
ПОЕЗИЯ И ЧОВЕК с главни букви...
Бладодаря ти за всичко Дечева!
И за организацията и за посрещането!
Майстора си е майстор!
Не съм писател,нито поет,но обичам стойностното и красивото!

Човек

• Луд форумджия
  • Публикации: 209
Леле колко сте ранобудни!? Пак ме изпреварихте. Хиляди благодарности на организаторите, беше прекрасно! Вече ми липсвате и роня тежки, крокодилски сълзи, както за хората така и за чудната природа, от която сърцето ми прескачаше като лудо. Благодаря на всички за прекрасните спомени, които ще скътам в душата си! До следващата среща!

kity

• Луд форумджия
  • Публикации: 222
Колко ми е мъчно, че не бах с вас! Ще чакам да качите снимките, че да ви се порадвам. Не се и съмнявам в организацията на Дечева!

alisa_wonderland

• Редовен посетител
  • **
  • Публикации: 25
Жестокооооооо!

Еваллата, Даро, еваллата, Дечева.

Искам да благодаря специално на леля Миче и на леля Славче, на Митака, на Ангел и, мноо ясно, на Дара, дето ни търпяха в къщата си и ни готвиха и ни обгрижваха (добре че гащите поне си ги прахме сами) :)
Искам да благодаря и на петела, че затвърди намеренията на стопаните си да го изпратят там, където добрите петли рано или късно отиват (в частност - вмоята супа).

Сериозно, беше изключително хубаво и много ви благодаря.

doreto66

• Публикуващ редактор
  • Луд форумджия
  • Публикации: 158
Дарине-е-е-е!  :thumbright:
БлагоДарско ти!
По 5  :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: (няколко хиляди пъти!)

Как успя да не се омОташ барем с едно нещиценце, бре?! Та да има за какво да си мрънкам? ;)

Жестоко беше! От - до! Искам па-а-а-а-а-а-а-а-к! :bounce: :bounce: :bounce:

С пчелите (и не само) никога не се знае.

dar4e_to

• Форумен лъв
  • Публикации: 265
  • Там...оттатък.
ОмОтах се, Дорич... И още как!
Еденьето не беше под час, `ма `ко да пра`а... :(
Таман па повече попихте! :lol: :P
Разбрах обаче, че същата вечер кухнята е работела само за нас. Гостите в градината са били само на водичка! Глад на кубици е било от външната врата навън! :lol: :lol: :lol: :evil4: :evil4: :evil4:
Тъй че... пак точка в наша полза. :thumbright:
"Един IP адрес - един глас за произведение!"

: ??:??