ПОКАНА за представяне на дебютната книга на Кремена Стоева (Незабравима)

Автор Тема: ПОКАНА за представяне на дебютната книга на Кремена Стоева (Незабравима)  (Прочетена 9618 пъти)

изречена

• Публикуващ редактор
  • Форумен лъв
  • Публикации: 891

Неизказано...
Вързахте ли се? Даже, водени от човешкото любопитство, държите в ръцете си тази книга, за да научите какво не е изказано? Авторката всичко си е казала, дами и господа.
С премерена Доза признание тя лукаво ви примамва с обещанието Сега ще ти разкажа, завихряйки ви в Поетична мимолетност с очарователното си Присъствие на Порочна Дева.  Потапяйки се в нейния свят на Въздишките и Падащи звезди, попадате в буйната река на Думи, неизбежно питайки се - Сега накъде? Така неусетно сте попаднали във водовъртежа от емоции, че логично стигате до извода - Не беше край, а нужда. Стихотворенията ù разказват Песнопойно за цял Един живот, в който авторката е Различна и Грешница, Следистинно ви стопля с Искрици, запазени от картинните огньове на Глупави пъзели, усмихнато ви напива с Всяка глътка вина. Неусетно сте се пристрастили, без и за миг да разберете, че през цялото това време сте били На прицел. Защото всеки един стих е бил предназначен за вас, читателите.

Няма ме, твърди Кремена. Не вярвайте. Тя е толкова присъствена, че преди да затворите тази книга – вече ще ви липсва. Като болка. И като дихание. Оттатък думите. До нея. До сърцето. Почти неизказано. Почти несподелено. Почти неизкрещяно. И дълго след това ще трепти в мислите ви като струна. Най-тънката. Също като нея. Неизказана.

Имам удоволствието да ви поканя на представянето на дебютната книга на Кремена Стоева (Незабравима), което ще се проведе в Social Jazz Club в Столична Библиотека (пл. "Славейков" 4)
на 17.10.2009 г (събота) от 19:30 часа.

« Последна редакция: 05 Октомври 2009, 18:26 от admin »
И нека другите говорят зад гърба ми. Това не значи ли, че съм пред тях? По-страшно от изкуствения интелект е естествената простотия.

doreto66

• Публикуващ редактор
  • Луд форумджия
  • Публикации: 158
Време беше, Кремсън!  :thumbright:
Няма да се отървеш от мен, да знаеш.  :blob5:
С пчелите (и не само) никога не се знае.

dar4e_to

• Форумен лъв
  • Публикации: 265
  • Там...оттатък.
Там смееееееееееее!!!
Цял отбор юнаци!
(щях да ти напиша тумба, ама се озаптих навреме) :P
Даже с китки!
Разгеле, най-накрая, оф - олекна ми.
Реших, че ще ни накараш да чакаме вечно.
 :flower: :headbang: :wav:
"Един IP адрес - един глас за произведение!"

Човек

• Луд форумджия
  • Публикации: 209
Много се радвам! И естесвено не мога да пропусна, така че до скоро, Креми:)

lotos

• Маниак
  • Публикации: 57
Поздравления!!!
Много се радвам за теб, Креми :)
След прочита на твоите стихове в човек остава  Незабравима следа;)

Незабравима

• Публикуващ редактор
  • Форумен лъв
  • Публикации: 253
А аз благодаря за корицата, Ирина! Очаквам с нетъпрение да ви видя! Благодаря!:):):)

Nelsan

• Луд форумджия
  • Публикации: 191
Честито, Креми! Време беше! Радвам се за теб и ти желая успех!

kity

• Луд форумджия
  • Публикации: 222
Време беше, скъпа :D По обясними прични, няма да дойда :( Пожелавам ти успешно представяне и да заформите супер купон после! :P :P Поздравления!!! :cheers:

posh`

• Маниак
  • Публикации: 100
„Тя разкъсва къпинови клонки и остри стъкла, за да рани с любовта си онези, които протягат към нея ръце.“

admin

• Администратор
  • Форумен лъв
  • Публикации: 1000
Честито!
Там сме. ;)

Белоснежка

• Форумен лъв
  • Публикации: 524
  • В Я Р В А Й !!!
Честито, миличка!  :thumbleft:

Много се радвам за теб! Пожелавам успех на дебютната ти книга и ново творческо вдъхновение!

Ще се видим на 17-ти! :P :wav: :wave:
"НЕ СЕ ЗАДОВОЛЯВАЙ ДА БЪДЕШ ДИМ, КОГАТО МОЖЕШ ДА БЪДЕШ ОГЪН"

PussyCatt

• Закоравял потребител
  • Публикации: 34
Браво, поздравления  :)

lips_of_angels

• Редовен посетител
  • **
  • Публикации: 19
Честито,Креми!Много,много се радвам!
Ще опитам и аз да дойда-не е за изпускане! :)

feia

• Закоравял потребител
  • Публикации: 41
Успех и от мен, Кремена! Пожелавам ти още много книги!  :)

adiveil

• Маниак
  • Публикации: 78
Там съм, Крем!  :blob5:
Някакво чудо е, да знаеш, обаче ще мога да дойда.
Та сега нищо друго няма да ти казвам, освен че адски се вълнувам. Сигурно повече и от теб...

: ??:??