За всичко съм виновна аз, за което се извинявам на всички!!! Преди време бях писала в Откровения, че мисля да издам стотина бройки от „Отнесени от вихъра” и около двеста на „Война и мир” и да се подпиша отдолу като автор. Като го издам на хартиен носител, нали автоматично си ставам автор на произведението?! Много ми харесва как звучи!!! „Отнесени от вихъра”, от Светлана Лажова или „Война и мир” от графиня Лажова. Невероятно, неповторимо, интелигентно!!!
Та Мария ме е изпреварила и дръпна напред с материала, вече е теле...звезда. Открадна ми идеята, но сега твърдо съм решила да го направя, поне ако не друго, за да се гледам по телевизията!!! Е, може да е малко резил, ама много...малко. Някога ще взема да се науча да пиша, не само да преписвам...на чужд гръб. То па кой ще разбере, че съм изплагиатствала?! Аз ще дам малко и от себе си някоя и друга дума и запетайка, та да е по-така...мое, за да не е съвсем крадено, а...почти. Авторско право, какво е това?! Глупости на търкалета! Леля ми Джозефин каза, че ще спонсорира всяко мое начинание, така че очаквайте най-новата ми книга!!! Само се чудя дали да е стихосбирка или роман. Как да ми казвате е по-хубаво, поетеса или писателка? Няма смисъл, няма значение де, шоу да става!!! Кой каквото сам си направи и леля му, никой не може да му помогне по-хубаво!!! Успехи и силата да е с вас