Но аз предложих и това решение като също толкова справедливо. Махат се звездичките и край с троловете, звездонаказателите, обясненията защо и как, и всичко. Остават си само коментарите, при които трябва да се даде пълна свобода и предупреждения или наказания да се налагат само ако потребител лично и поименно обижда автор, а не както е до сега, затова че някой си бил казал, че някакви си обобщени хора били мижитурки или страхливи мишки, без да е посочил конкретни имена. Разбира се остават и сърчицата, защото там няма как да се злоупотребява и така ценителите на съревнованията по звездички и сърчица, ще си имат нещо по което да могат да се съревновават кой е по и най поет от другите. Но е много важно, според мен, усилията за контрола да се насочат към продължаващата тенденция да се съчиняват стихове с обидно съдържание, насочени към автори от сайта, към които пишещият има негативно лично отношение. Това е едно от наистина недопустимите неща, на които не се обръща нужното внимание. За определенията и категориите потребители във форума не съм съгласен, защото тук не е казарма или школа за шофьори, и един малолетен Моцарт не е редник, а един застаряващ Бах не е генерал, понеже в изкуството и двамата са равни като ниво на творческа зрялост. Ние трябва да бъдем едни съвременни хора и както вече няма заслужили и народни артисти, а всички са си просто актьори, така и тук като влезем във форума ние трябва да си бъдем просто потребител еди кой си, администратор еди кой си или модератор еди кой си. Така виждам аз нещата.