Чат

Автор Тема: Чат  (Прочетена 409 пъти)

meteor

  • Маниак
  • ****
  • Публикации: 88
Чат
« -: 28 юли 2020, 21:50 »
Ако ви е писнало да коментирате и искате някой да ви изслуша - на всякакви теми - най-вече за творчество - или пък да си поговорите съвсем топло и по човешки - Метеор е тук! Всички, които се чудят какво да правят с толкова много коментари - и им липсва човешка топлинка - са Добре Дошли! Метеор почти не спи не яде и почти не пие :) хохоохохх съвсеееем мъничко  :) Елате и да бъдем себе си. Да си кажем нещо и да се разберем - защото произведенията изискват да си вид робот - който саааааамо ще говори за лирическата и лирическия! Елате да си чатим за самите нас. Да си се оплачем или да се вдъхновим! А послеее - като отворите прозорчето за поставяне - глей кво става - буквите ви ще танцуват и сами ще се нареждат в стихове и проза. Тук съм и ви чакам. Мога да вдъхновявам И да утешавам. И да насърчавам. Елате в този дом - приготвих го за вас, самотни и нощни птици. Да се накефим на магията на часовете след полунощ! Да си поговорим дори и по вайбър или по скайп - или тук - в прозорчето на темата "Чат" по-точна и необходима дума нямааа! На какво се дължи успеха на фейсбука? Ами на споделянето и на Чата - разбира се. Чакам.
« Последна редакция: 28 юли 2020, 21:53 от meteor »

meteor

  • Маниак
  • ****
  • Публикации: 88
Re: Чат
« Отговор #1 -: 28 юли 2020, 22:11 »
Като начало мога да почна с някой и друг виц :)

Нашия бай Тошо, президента Никсън и Леонид Брежнев починали един  ден и се явили пред Бог! Бог им рекъл: Добре сте ми дошли, ръководители на народите! Сега по сценарий (!) имате право на по един важен за вас въпрос...След като ви отговоря - който е за Рая - виждате вратата в ляво. Който е за Ада - в дясно- вратата със стълбите дето се спускат надолу, надолу и надолууу. Има ли някой готов да пита??
Аз - вдигнал ръка като третокласник президента Никсън.
- Кажи господин президент - рекъл Бог
 - Ами искам да зная - кога ние - гордите американци ще стъпим на Марс??
- Мдааааа рекъл Господ - това ще станееее преееез 2050 година!
Президента Никсън се разплакал и си отишъл
- Господи - набрал смелост Брежнев. А кога ние руснаците, и съветските граждани - ще пратим космонавти на Луната??
 - А - това ли (рекъл Бог) Ваш космонавт ще вдигне знамето ви на Луната през 2035 година...
Брежнев се разплакал - и си отишъл
Дошъл ред на бай Тошо:
Боже! Нося ти поздрави от славния български народ. Ние започнахме да градим държава по-рано от всички в Европа! И имахме своя Златен век... Искам да отбележа - че ме интересува живо един такъв въпрос - но първо - ако пушите Боже - да почерпя една хубава българска папироса... Бог казл Аааааа това не е много позволено - но я да видя аз дали дявола си е в къщи или е на лов за диви рогати прасета... Няма го. Дайте да запалим другарю Живков!
Хахахах виж ти -виж ти - аз пиша това - но се учудих накъде могат да тръгнат нещата :) Цигарите вече били изпушени до половината и Господ в пристъп на умиление отбелязал: Тодорееее -ай сега ми кажи въпроса си, докато Дявола още го няма??
- Господи - бащице- казл Живков само едно ме вълнува - кога ще оправим нашата родна българска социалистическа икономика??
Бог се поогледал, в един момент се разплакал - и си отишъл :)
« Последна редакция: 28 юли 2020, 22:13 от meteor »

 

: ??:??