За наглостта

Автор Тема: За наглостта  (Прочетена 5714 пъти)

maistora

• Публикуващ редактор
  • Луд форумджия
  • Публикации: 100
Re: За наглостта
« Отговор #15 -: 09 Септември 2020, 12:23 »
Ronnicca (Вероника Павлова) няма да участва в шест поредни конкурса.
« Последна редакция: 09 Септември 2020, 12:27 от maistora »

iren5

• Форумен лъв
  • Публикации: 256
« Отговор #16 -: 26 Септември 2020, 18:05 »
Явно се хвърлят камъни в моята градина. Не съм го декласирал, за да не се провали цялото предизвикателство. Ако прочетете общите условия, ще видите, че при пет и по-малко произведения, цялото предизвикателство се обявява за невалидно. До последно произвединията бяха шест, чак в последните два три дни се появи още едно. Пък и да го бях свалил от участие, това едва ли щеше да повлие на възпитанието на авторката. Както и да е. След разговор с редактора, творбата вече е изтрита

Колко произведения участваха в предизвикателството "Лято" - аз, мога да броя до 4-ри. Май, пропускам нещо от "общите условия", което не е споменато в горния цитат или има нови "условия"?
Един скитник, не съм оторизирана да отговарям за предизвикателства, и вероятно редактор или модератор ще Ви отговори, но ще споделя моето виждане и мнение, че няма нищо променено в условията. И в предизвикателство за "Приложни изкуства" и във "Фотография" последните предизвикателства имат по-малко от по 5 участника. Вероятно зададеният алгоритъм изчислява броя гласове и прави класацията, но авторите, които са получили най-много гласове няма да задават тема и не са им "връчени" грамоти. Новата тема предполагам ще бъде зададена служебно от модератора, както това ще се случи във Фотопредизвикателството https://otkrovenia.com/bg/art-forum/index.php?topic=4460.msg51703;topicseen#new

perperikon

• Форумен лъв
  • Публикации: 623
« Отговор #17 -: 29 Септември 2020, 00:05 »
Несъмнено няколкото скандални резултата в предизвикателствата за проза отблъскват авторите от участие. Сега е моментът за пауза, така и така се вижда нежелание за участие. Предлагам да не се обявява ново предизвикателство в  раздел Проза до изтичане на текущото (това с нулевия интерес) и поне още две седмици след него.
Един IP адрес - един глас за произведение!

perperikon

• Форумен лъв
« Отговор #18 -: 30 Септември 2020, 12:05 »
Бойкот е силно казано. Бойкот означава, че имаш желание, но нарочно се въздържаш да направиш еди-какво си. По-скоро е умора и нежелание за писане, което съчетано със споменатите обстоятелства, кара авторите да се отдръпват още повече. Една статистика - за последната седмица в раздел Проза има 19 самостоятелни произведения (без романите на части), или по 2.7 на ден. А имаше години, когато имаше по 20-30 разказа за един ден. Явно има умора и отдръпване. Една от мерките бе да се увеличи срокът на предизвикателствата в Проза. Тя се изчерпа. Не може за 30 и кусур дни никой да не прояви желание да участва в последното предизвикателство. Има нещо сбъркано...

самотния-вълк

• Закоравял потребител
  • Публикации: 39
« Отговор #19 -: 30 Септември 2020, 17:24 »
Поради технически проблеми на модератора и пълното му невежество към мобилните устройства, отговорът ми се забави няколко дни.
Анулирам класирането в предизвикателство Лято, поради по-малко от пет участници.
Няма да обявявам служебно тема за ново предизвикателство до изтичане на текущото.

perperikon

• Форумен лъв
« Отговор #20 -: 01 Октомври 2020, 09:38 »
Подкрепям предложението на ЕдинСкитник. И другото нещо, което го предлага Севделин - произведенията да стават едновременно видими за публиката, едва след като изтече срокът за участие. Аз съм "за"!

: ??:??