Предизвикателства в раздел " Приложни изкуства"

Автор Тема: Предизвикателства в раздел " Приложни изкуства"  (Прочетена 2111 пъти)

iren5

• Форумен лъв
  • Публикации: 252
Re: Предизвикателства в раздел " Приложни изкуства"
« Отговор #15 -: 17 Февруари 2022, 19:00 »
Новата тема "Светът са ражда с пролетта"  https://otkrovenia.com/bg/contests/svetyt-sa-rajda-s-proletta
Пожелавам много вдъхновение и успех!

iren5

• Форумен лъв

iren5

• Форумен лъв
Нова тема " Подарък" - https://otkrovenia.com/bg/contests/podaryk

iren5

• Форумен лъв
За новото предизвикателство!
Условията -
Категория Приложни Изкуства
Начало 8 август 2022 г., 15:30
Край на кандидатстването 8 октомври 2022 г., 23:59
Край на гласуването 15 октомври 2022 г., 23:59
Модератор iren5 (Ирен)
Кога да се публикуват произведенията След края на кандидатстването
Максимален брой произведения от автор 5
Кой може да гласува Всички регистрирани
За колко произведения може да се гласува Неограничено
Класиране по Брой гласове
Етап Приемат се произведения

Обърнете внимание, че този път произведенията ще бъдат публикувани след края на кандидатстването. Нека този път опитаме нещо по-различно.
:)

tanq_mezeva

• Закоравял потребител
  • Публикации: 36
Съгласна съм новата инициятива. Чудесно е предложението, произведенията да бъдат показани едновременно, така че всички, които ги видят, да преценят, кои творби са им най по сърце!

iren5

• Форумен лъв
Създадох и анкета. Нека всеки, който желае да сподели предпочитанието си.

Скитницa

• Новак
  • *
  • Публикации: 8
Да, този начин на представяне на творбите наведнъж, в раздел Приложни изкуства, може да се направи! Понеже периодът на предизвикателството е голям, някои публикувани творби остават назад и незабелязани. Хубавото е, че в този раздел може за няколко минути да се разгледа и да се прецени, кое наистина е най- доброто! Надявам се да има много творби, красиви и интересни, и съревнованието да е оспорвано!  :)

ПП От друга страна, сега се замислих, ще бъде скучно през целия период докато трае предизвикателството, когато няма нещо публикувано в него и да се вижда, и да напомня, че има такова предизвикателство. Също когато има публикации (които да се виждат), може да има и повече участници. Може да има такива, които да покажат нещо по- добро.
Но все пак не е лошо да се направи един експеримент! :)
« Последна редакция: 11 Август 2022, 11:24 от Скитницa »

iren5

• Форумен лъв
Благодаря, Скити. Ще е хубаво повече хора да се включат с мнение по темата. А пък аз обещавам да напомням за предизвикателството

iren5

• Форумен лъв
Повдигам темата, защото обещах на Скити да напомням за предизвикателството. :) А също да напомня, че има и анкета, която не е предназначена само за участниците в предизвикателството, нито само за авторите от раздел "Приложни изкаства" . За всички е. Дето казват "Вашето мнение е важно за нас!"  :)

iren5

• Форумен лъв
« Отговор #24 -: 30 Септември 2022, 11:14 »
Минавам да напомня, че все още до  8 октомври 2022 г., 23:59 часа, можете да ни изненадате с предмети изработени от сръчните ви ръце. До сега има публикувани 15  изделия. Красиви, интересни, направени с любов за някого.

iren5

• Форумен лъв
« Отговор #25 -: 09 Октомври 2022, 11:47 »
Ето че дойде време да дадете вашия глас! Заповядайте! https://otkrovenia.com/bg/contests/podaryk

Скитницa

• Новак
  • *
  • Публикации: 8
« Отговор #26 -: 09 Октомври 2022, 22:28 »
Да, дойде времето и експериментът приключи. Не знам другите какво мислят по въпроса, но моето лично мненние е, че този начин не ми допада и сега ще обясна защо! Очаквах, че когато творбите станат видими ще бъдат публикувани на първа страница с днешна дата. А то какво се получава? Направих си труда да издиря първата пудликация в предизвикателството и я открих на 51- ва страница, някъде назад, далеч в миналото... Изпратена преди два месеца, до момента е невидима и днес излиза, че е публикувана преди два месеца... Идеята ми е, че не всички се интересуват от предизвикателствата и няма да са много тези, които ще надникнат и оценят участниците. Не знам дали успях правилно да обясня...
« Последна редакция: 10 Октомври 2022, 05:09 от Скитницa »

iren5

• Форумен лъв
« Отговор #27 -: 10 Октомври 2022, 09:31 »
Много добре го обясни и съм съгласна с теб. И аз очаквах да са на първа страница. Някак остават не добре представени. Само ако ако влезнеш в предизвикателството може да ги разгледаш. Интересно разбира се ще е дали обичайния брой хора гласуват или са значително по-малко. Но това ще го разберем, когато изтече етап "Гласуване"
« Последна редакция: 10 Октомври 2022, 10:38 от iren5 »

admin

• Администратор
  • Форумен лъв
  • Публикации: 998
« Отговор #28 -: 10 Октомври 2022, 14:15 »
О, това ми звучи по-скоро като бъг.
Всички произведения трябва да излязат като новопбликувани най-отгоре!

iren5

• Форумен лъв
« Отговор #29 -: 10 Октомври 2022, 18:23 »
Тогава мога поне да се радвам, че е открит бъг, който се надявам да бъде отстранен и ако друг път решим да използваме този опция, всичко да си бъде наред. Защото сега молко се чувствам така, сякаш съм подвела участниците и техните творби не са стигнали до зрителите. Но пък съм убедена, че експериментите са хубаво нещо, дори и ако резултатът не е задоволителен.

: ??:??