Предизвикателства в раздел " Приложни изкуства"

Автор Тема: Предизвикателства в раздел " Приложни изкуства"  (Прочетена 2110 пъти)

iren5

• Форумен лъв
  • Публикации: 252
Re: Предизвикателства в раздел " Приложни изкуства"
« Отговор #30 -: 16 Октомври 2022, 19:34 »
izi55 (Ива ВалМан), вече ни предизвика ! https://otkrovenia.com/bg/contests/moeto-lyubimo-tvorenie-prikazka
Успех!

Скитницa

• Новак
  • *
  • Публикации: 8
« Отговор #31 -: 16 Октомври 2022, 22:24 »
Видях темата за новото предизвикателство, интересна е! Имам въпрос - отново ли творбите няма да са видими до края на предизвикателството? Питам, понеже не видях такова условие. Бих искала също да попитам, без да звучи като заяждане, не е ли малко късно, след като вече е приключило гласуването, всички творби да се появят на първа страница? Не виждам да има някакъв смисъл... 

iren5

• Форумен лъв
« Отговор #32 -: 16 Октомври 2022, 23:31 »
Скити, винаги всички условия ги пише, само  трябва да се влезе в предизвикателството
. Категория Приложни Изкуства
Начало 16 октомври 2022 г., 19:30
Край на кандидатстването 1 декември 2022 г., 23:59
Край на гласуването 7 декември 2022 г., 23:59
Модератор iren5 (Ирен)
Кога да се публикуват произведенията Веднага след одобрение
Максимален брой произведения от автор 5
Кой може да гласува Всички регистрирани
За колко произведения може да се гласува 5
Класиране по Брой гласове

Така че, ще бъдат видими този път веднага. Колкото до това че произведенията вече са на първа страница, може би означава че Админ вече е оправил този бъг.

П.п. На мен идеята да се виждат всички заедно накрая ми допада повече, но явно за повечето не е така
« Последна редакция: 16 Октомври 2022, 23:49 от iren5 »

Скитницa

• Новак
  • *
« Отговор #33 -: 17 Октомври 2022, 13:12 »
Благодаря ти, Ирен! Да, влязох в предизвикателството и прочетох условията, и попитах за всеки случай, да не би да не съм видяла, и да съм пропуснала. На мен също ми допада творбите да се виждат всички заедно по време на етап гласуване. И знаеш ли, не виждам някой друг да се вълнува как ще протече предизвикателството... Ако съдим по анкетата само четирима са гласували и трима от тях са за новата идея.
Все пак, радвам се, че предизвикателството го има, а темата на Ива е много хубава!
И ти благодаря, че ми отговаряш :) :) :)

iren5

• Форумен лъв
« Отговор #34 -: 17 Октомври 2022, 15:39 »
Да, по-точно щеше да е ако бях написала "Никой не се интересува", а не "На мен идеята да се виждат всички заедно накрая ми допада повече, но явно за повечето не е така".  :lol: :lol: :lol:
Не посмях да я пусна с опция да се виждат след края за кандидатстване, тъй като не знаех, че този бъг е поправен и ми се стори малко нечестно спрямо авторите. Хубаво е обаче, че това като опция съществува, че можем да го ползваме. Радвам се също, че раздел "Приложни изкуства" съществува, въпреке, че не е особенно популярен в сайта. Аз каквото зависи от мен правя за това. Така че и ние само да си пишем по темата - струва си :) Чакам твоята "приказка" и ако до сега не си си подарила нищо - време е да го направиш. ;)

admin

• Администратор
  • Форумен лъв
  • Публикации: 998
« Отговор #35 -: 17 Октомври 2022, 20:18 »
Здравейте.
Вчера оправих бъга при "Творбите да бъдат видими след края на кандидатстването.".

Смених датата на тези в последното предизвикателство и така излязоха най-отгоре. Това като лека компенсация, макар че гласуването вече е приключило.

Скитницa

• Новак
  • *
« Отговор #36 -: 17 Октомври 2022, 21:16 »
Благодаря ти Ирен, благодаря и на admin!
Хубава вечер! :)

iren5

• Форумен лъв
Да напомня! За предизвикателството "Моето любимо творение - приказка" - категория "Приложни Изкуства", произведения се приемат до 1 декември 2022 г. Все още може да се включите, но побързайте :)

iren5

• Форумен лъв
« Отговор #38 -: 09 Декември 2022, 11:57 »
Новата тема вече е тук!
https://otkrovenia.com/bg/contests/koleda-e-praznici-svetli-ozaryavat-dushata

Очаквам вашите красоти и пожелавам топли, весели празници!

iren5

• Форумен лъв
Време е да подкрепите изделията, които най-много ви допадат с глас https://otkrovenia.com/bg/contests/koleda-e-praznici-svetli-ozaryavat-dushata

iren5

• Форумен лъв

iren5

• Форумен лъв
Етап гласуване!  Подкрепете изделията, които са ви харесали най- много. https://otkrovenia.com/bg/contests/za-neya-jenata

iren5

• Форумен лъв
Новата тема вече е тук! https://otkrovenia.com/bg/contests/krasotichki
Успех!

iren5

• Форумен лъв
По същност, приложното изкуство е функционално, но и естетически издържано изкуство – като например мебелиерството, изделията от метал, текстила, дърворезба, часовници, някои от изделията на полиграфията, както и интарзията.

Приложни изкуства: текстил, керамика (вази, чаши, съдове), бижутерство, стенописи, мозайка.

: ??:??