По гедеонски

Автор Тема: По гедеонски  (Прочетена 396 пъти)

palenka

• Редовен посетител
  • **
  • Публикации: 24
По гедеонски
« -: 09 Септември 2022, 18:14 »
След като вече съм разкрита от ИнформБюро и СуперПичОткровение, си признавам: понеже и си пише, че съм в Коньовица, срещата с МегаПичГедеон беше в "Неделя" до 3-та Градска, а пицарията, малко е преувеличил, и тя е на 2 крачки - "Джиков", и си е много добра. Само където не бях с бели маратонки, а с цвят корал. И понеже тука може, по-късно ще кача фотки с джипа, номера му и самия СуперМегаПич, направени от приятелка в заведението, в отделна тема.
https://otkrovenia.com/bg/proza/pich-2

щураче (любимка)
    3 дни
    Кои са тези ли? Амии на първо място паленка, която се занимава най-вече с това и го казвам от личен опит, затова съм я блокирала отдавна. Повече сатира трябва да има в този сайт. Поздравления!

Само не разбирам СуперЖабокГедеонски защо като публично си изповядва свалките и срещите с откровенки-женки, не пише директно с коя, а трябва и ИнформБюро да се включва. Другият път отивай направо с нея!
« Последна редакция: 09 Септември 2022, 18:18 от palenka »

palenka

• Редовен посетител
  • **
Re: По гедеонски
« Отговор #1 -: 30 Септември 2022, 16:04 »
Типичната поредна манипулация по СуперМегаГедеонски тертип: той пише нещо без никове и имена, АдвокатПрокуроркова обаче скача директно върху подложения батут, а той "изненадан" си измива ръцете по пилатски. "Малийй, щураче, ма ти ги познаваш."
 :D

В "прекрасния сатиричен разказ" на Джипко Жабков коментарите на любимката му са изтрити, но на снимката ги има! Както дори и изтрил форумните си коменти в нейната форумна тема, от коментарите на иринакис и другите се подразбират.

И второ: разни неизвестни профили да не ме питат на ЛС познавам ли Валентин Василев, да питат него и протежето му, те са автори на творението.
« Последна редакция: 30 Септември 2022, 16:11 от palenka »

palenka

• Редовен посетител
  • **
« Отговор #2 -: 18 Октомври 2022, 15:55 »
"Разгонената поетеса" - дежа вю! "сърбеж между бедрата, телеса, пози", как си е взимала изпитите и т.н.

без_коментар

palenka

• Редовен посетител
  • **
« Отговор #3 -: 08 Декември 2022, 20:32 »
И без петел можело да съмва! :lol:

: ??:??