Собствената ми същност !!!

Автор Тема: Собствената ми същност !!!  (Прочетена 1602 пъти)

a2806 ASi@

 • Гост
Собствената ми същност !!!
« -: 06 март 2005, 22:04 »
Приятелите ме наричат Ася, макар че истинското ми е име е друго. На 22 год. съм и все повече се заглеждам в огледалото за наченки на бръчки. Заради честото оглеждане, може би най-накрая се примирих, че с човекът в огледалато сме една и съща личност. Най -болезненото осъзнаване в животъ ми до момента.
Ще се опитам да се представя възможно най- накратко, споменавайки всичките си положителни и отрицателни качества, за които вероятно, аз съм най-наясно ( особено за положителните).
Значи на първо време не вярвам в Съдбата, макар че често се оправдавам, че тя е виновна за всичко гадно, което ми се случва. Иначе всичко хубаво естествено, сама си го постигам.
Може да се каже, че не вярвам и в Господ, но Него също често го споменавам. Сега не ми се обясняват религиозните ми възгледи, но според мен дори тази тема е адски комерсиализирана, защото най-страшното е, че хората се уповават на БОГ, но освен това го използват за извинение и използват за оправдание по-висши сили за да проявяват жестокост един към друг. Та както и да е.
Страхотна готвачка съм! Специалитетът ми е консерва от боб в чиния.
Също и консерва риба, консерва варена царевица, а също така страхотно правя пуканки и бъркани яйца.
По принцип не се напивам много (често), но отдавна стигнах до извода, че алкохолът е най-достъпното средство, което доказва въртенето на Земята., заради което го използвам именно в жертва на науката за доказване на подобни теории. Естествено на другата сутрин, заради прекомерната употреба на продукти, довеждащи до временно умопомрачение, в съзнанието ми обикновено се раждат следните въпроси: " С Кого, Къде и Какво правих снощи" и " С Кого, Къде и в Колко часа имам среща днес"
Друго важно нещо, което трябва да се знае за мен е, че съм маниак на тема правопис, когато грешките допуска някой друг, затова Моля не ми правете забележки за грешките, те най-вероятно са технически :!:
В момента студентствам като се опитвам да следвам успоредно 2 неща, което мога да кажа, че не ми се отдава напълно, и имам усещането, че накрая - "От два стола на земята". Това ми напомня, че една от любимите ми книги в моята топ 3 на любимите ми книги е  "Дванайсете стола".
Занимавам се основно с писание и драскание, и отвреме навреме попевание, ревание  и съответно излагание . С попеванието малко прекратихме, поради разцепление на колектива, както става обикновено при не достатъчно амбициозните хора. Не че нямам амбиция, но може да се каже, че ми мина мерака да попявам и сега съм на вълна пописване (основно стихотворно).
 Сега се обръщам към шофьорите във форума.ПРЕди да кажа следващото, искам да знаете, че съм прфесионален пешеходец, затова моля не споменавайте родата ми до девето коляно след като разберете следващото:  Пресичам на червено, като с това се опитвам да Ви помогна драги шофъри. По този начин насочвайки отрицателните си емоции към мен, Ви спестявам по- следващи избухвания примерно на работното или училищното място. Ще ми благодарите друг път (Тате каза, че ще ми купи колело, ама друг път), ако ме срещнете някъде - Не ме убивайте (с прашка).
Причина за молбата ми е и това, че  се чувствам достатъчно наранена от това, че не успях да взема шофьорска книжка, тъй като катастрофирах на шоф. изпита. Психологът ми би обяснил това, като причина за поведението ми на пешеходната пътека тип зебра, или по-точно в нежеланието ми да я използвам. Като казах : "психологът ми" ще Ви споделя психологическият ми профил, с цел по- доброто опознаване на същността ми. След множество продължителни тестове и тяхното изчисляване, се оказа, че не може да се определи с точност дали имам крайно мнение по даден въпрос, или имам две мнения, които са в двете крайности. На притеснения ми въпрос дали това означава, че съм с раздвоена личност, той запази мълчание. От този миг насетне, често разговарям със себе си по темата и стигнах до убеждението, че от време на време е добре да споменавам и втората се личност ( раздвоената), уважавайки я като говоря за себе си (и нея) в множествено число, което понякога създава погрешното впечатление, че не съм сама. Но когато си признаваш че си луд, значи не си... :wink:
Всъщност за да не ме Опсиходинспансерят, често се налага да се отричам от същността ми - плод на тези (безконечни) .откровения.
Мисля да завърша представянето си с бел. ред. , а именно, че :


НА ТЪПИ ВЪПРОСИ НЕ ОТГОВАРЯМ, ОБАЧЕ ГИ ЗАДАВАМ.
С това завършва  първа част от моята изповед. Приятно ми е да се запознаем.

Double-D

 • Форумен лъв
 • ******
 • Публикации: 392
Собствената ми същност !!!
« Отговор #1 -: 06 март 2005, 22:40 »
Добре дошла при нас!
We live thinking we will never die.
We die thinking we had never lived.
Cut it out.

Simba

 • Форумен лъв
 • ******
 • Публикации: 865
Собствената ми същност !!!
« Отговор #2 -: 07 март 2005, 06:43 »
Добре дошла.


James Hetfield

 • Форумен лъв
 • ******
 • Публикации: 322
Собствената ми същност !!!
« Отговор #3 -: 12 март 2005, 12:26 »
Добре дошла на борда :wink:


There is no escape

and that is for sure

This is the end we won't take any more

Say goodbye

to the world you live in

You have always been taking

but now you're giving

Insect-

 • Луд форумджия
 • *****
 • Публикации: 198
Собствената ми същност !!!
« Отговор #4 -: 14 март 2005, 17:43 »
Добре деошла и от мен ;)
Погледнете омразата,която отглеждаме.Погледнете страха, който подхранваме.Вижте живота който живеем...Точно както винаго до сега.И утре ще се върна, почернял и гневен.Вятърът крилете ми отново ще излъска.И дълго, много дълго ще разтребвам от трупове земята...И от кръстове...Сигурно самотата е изкуление на отчаяните мигове,в който те пожелавам завинаги.Сигурно добротата е илюзия, когато тръгвам да се уча на вяра - без хоризонти и кръстопътища.Сигурно всички сме полудели...

alhimikat

 • Маниак
 • ****
 • Публикации: 71
Собствената ми същност !!!
« Отговор #5 -: 23 април 2005, 14:32 »
ASI napisa :
Може да се каже, че не вярвам и в Господ, но Него също често го споменавам. Сега не ми се обясняват религиозните ми възгледи, но според мен дори тази тема е адски комерсиализирана, защото най-страшното е, че хората се уповават на БОГ, но освен това го използват за извинение и използват за оправдание по-висши сили за да проявяват жестокост един към друг. Та както и да е.


Ами как да вярване когато - Ако БОГ убива и отрича човека- тогава нищо не може да ни забрани да отричаме и убиваме себеподобните си
(от книгата на А.Камю-Разбунтуваният човек)

а също така - Нищо тук на земята не заслужава да бъде купено с цената на човешката кръв
По-добре да те мразят за това, което си, отколкото да те обичат за това, което не си!

www.studenti-su.org
www.fjmc-su.net
www.nabludatel.info

 

: ??:??