5 jul. 2019 18:39

Дъжд - вокални партии 

  Música » Pop, Otra
247 2 3

© Perpetuum Mobile Todos los derechos reservados

El Autor ha prohibido la votación.

Comentarios

Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
 • ШефаПървомай (Коментаторът)
  Нищо не правя аз.... Не ми с чепка пак по тази тема....
 • meteor (Perpetuum Mobile)
  Благодаря ти, Искре! Развълнува ме с коментара си! Приятелството е висша степен на съществуването в социума! А ти си и великолепна авторка на музика и истински приятел!
  Много те ценя и те прегръщам. Поплаках си след твоите думи - значи все-още ми е останала малко душа и сърце Бъди жива и здрава - другото ще го постигнеш. Музиката ти е невероятна. Ако имах необходимите средства - бих те лансирал пред целия свят. Но парите не са най-важното - твърдо вярвам в това. Най-ценните неща в живота не се купуват с пари. Но ми идва идея, какво мога да направя - мога да те включа във фестивала, за който работя вече няколко години през лятото. Избери си две или три композиции да не са повече от десетина минути - и ще те включа да участваш във фестивала, (фестивалния комплекс). Ще имаш една голяма и красива сцена и публика - а после - може и да се случат интересни неща. Фестивала е международен. Набери смелост (стани от компа ) и ела да участваш. Дори и за един ден!Хората ще те харесат!
 • ШефаПървомай (Коментаторът)
  Трогна ме, Антоан. Не очаквах такъв пост от теб. Благодаря ти. Винаги съм харесвала всичко, което правиш - защото го правиш именно с чувство и душа. Майната им на оценките. Майната му на всичко. Ти си оставаш моя Маестро сега и завинаги!

© 2003-2019, Georgi Kolev. Todos los derechos reservados. Las obras son propiedad de sus autores.