4 jul. 2019 4:20

Сам сред всички 

Música » Otra, Instrumental
555 4 19

© Антоан Todos los derechos reservados

El Autor ha prohibido la votación.
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
 • Как така женомразци бе Шефке? Ние сме всъщност, точно обратното - женолюбци... Ама к'во да направим, като жените ни все имат някакви непостижими амбиции и очаквания, които скромните ни възможности не позволяват да изпълним, напълно и с "качул"?
 • Звъни на 112... Моля те, да останеш жив и здрав! Истинските ми приятели се броят на пръсти!
 • В дълбока заблуда спрямо мен си изпаднал, приятлю... Никви полвинки повече, от два часа назад - с цели и с още по цели съм напреднал. почти до галон, звездообразно. Пък за цигарите, каквито и да изпраиш, все ще са от най-меките гръцки, няма да ги върнем, я... Лека, Антоан! Припадам..
 • Уважавам те - бутилките ром - стават две. Добавям и две кутии от марка цигари - които посочиш
  (Не забравяй, че живота ми мина по кръчми - такава беше работата ми Това "Ти мен уважаваш ли ме?" Съм го чувал 1000 пъти - и зная точно какво значи. Поне на половинка концентрат си сега
  Аз сега се връщам от работа - и си направих един облак Не е зле
  (Предполагам, че знаеш какво е "облак" )
 • Остави роботите... Ти, мен уважаваш ли ме? Че стига ми тази награда...
 • Никакъв проблем! Какъва марка да бъде рома?
  Между другото - съвсем сериозно... Да живееш без собствена жена е голям кеф. Никога не съм бил толкова щастлив. Сега чакам китайска роботка. Защото съм сигурен, че те ще са най-евтини. Искам да живея с роботка. Разбира се- съвременните роботки не са железни. Най-малкото са силиконови (тоест - достатъчно мекички и топлички Ще я програмирам така: Поне веднъж на месец да ми казва: Извинявай, сбърках, виновна съм. Няма значение дали е сбъркала нещо- и още нещо най-важно! Ще я програмирам така - че никога да не прави кисели физиономии!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Като погледнеш - колко малко искам - ама няма кой да ми го даде!!! Затова - реални жени - не
 • Благодаря Антоан! Недей. Първо - тази нощ свърших цигарите, след това водката и ракията... Жена ми избяга при друг преди два часа, че фалирах... Така,че ако имаш някоя бутилка ром да ми изпратиш по куриер спешно в село кудкудяково - до поискване, от Бостан Повехналов, тогава съм за!
 • Благодаря ти, Касиус! Всъщност - експеримента тук се състои в това - че съм постнал само акомпанимент на една мелодия - за да е по-отворено, и всеки да си фантазира. Има солова мелодия върху тези раздвижени акорди, която мога да ти я пратя в пощата. Поздрави, приятелю!
 • Честно казано и за тази мелодия мога да напиша текст... Всъщност няма мелодия - стига да е мелодия - за която не бих могъл да напиша, нещо подходящо... Обаче, понеже съм аматьор, затова пиша само за такива, които вибрират с резонанса на моята менталност. Мисля си, че писането напр. за някой лев, е чиста загуба на време, ако не те обезвъзмездява достатъчно финансово... А пък, "кинти" си имам достатъчно от мойта си гледна точка и затова единственото, което ме мотивира да драсна нещо, е оная максима: "Who want's to live forever?"
 • Няма Обещавам
 • От какво те е страх? Няма да променя посвещението. Какво друго?
 • Не си машина- безспорно - и това е страхотно - но си много емоционална. Колко пъти трих и поставях общата ни продукция? Помисли си, не съм ли прав да се страхувам от теб
 • Знаеш, че не е така... Само ме провокираш. Знаеш и друго - проблема с текста... Страхувам се, че ако я направя с текста, който създадохме заедно - при един изблик на негативна емоция от твоя страна - ще имам неприятности. Текста ми харесва- и това знаеш. И понеже не се сещаш да направиш така, както постъпи Касиус специално поставям линк. Ако не ми дадеш права над текста пред обществото, ще я направя с мой текст - такива имам стотици. И затова изчаквам търпеливо, да се изясним за текста. Ако няма написано "черно на бяло", че "няма да имаш никакви претенции върху текста - и правата ще са напълно мои" - ще мина към вариант "Б" - тоест - друг текст. С две думи казано - песента ще я има - въпреки твоето неверие. От теб зависи с какъв текст ще излезе. Ето как се постъпва- Вземай пример от Касиус - погледни този линк и решавай. Ако не направиш това- ок- ще форсирам правенето на песента не с общия ни текст - а с мой текст. https://otkrovenia.com/bg/stihove/vnezapen-dyjd-koleloto-na-jivota
 • Благодаря ти Веси за подкрепата! Ако е живот и здраве - ще продължа да творя - най-вероятно само в областта на музиката. Не че нямам идеи за стихове и проза - точната трактовка е - че нямам време - чисто във физическия смисъл. За мен музиката е култ- а живота си тече, дните изтичат, ако ме разбираш. Няма да хабя време за поезия и проза. Написах, каквото исках - казах, каквото исках да кажа. Но в музиката - имам да казвам неща за два живота - но имам само един и то вече попреминал дори "есента" Бедата при мен е, че въпреки опита и познанията за правене на музика - ми е необходимо все-по силно вдъхновение, за да се захвана да правя нещо ново. Рядко ми идва енергия за правене и минаването по безкрайните прослушвания и всички "ритуали" без които не може да се създаде песен или инструментал.Но ако правя нещо занапред - ще е музика. Имам много съхранени мелодии за правене (на дискове) но някои никога няма да видят бял свят. Ще правя все по-малко продукция. Така е поне засега.
 • Поздравления и от мен! Продължавай да твориш!
 • Ползвам си правата Кеф ми е - но не за мене си - аз казвам неща, от които имат полза всички! Оценяването е една пародия. И на Айнщайн са писали двойки. Абе - Искре - сайта не е на потребителите а на - други хора. Овца- няма да бъда. Всеки вижда, че Хари трие снимки несправедливо. Пер - нямам думи. И спирам. Нека ме изтрият. Отегчен съм от този сайт. Искам европейски, истински критерии. Тук е невъзможно. Съжалявам - не себе си - а за всички, които търпят неправдите тук! (Аз се боря за тези хора, които не смеят и дума да обелят. Такива като мен- трябва да има. Сайта има нужда от промяна. Нека Админ ме намрази за тези думи. Аз се боря за другите - за вас. Знам какво мога - и няма да позволя дами пишат двойки и тройки хора, които не стават. Сори. Нека ме изтрият. Аз съм бунтовник- ще отида да се боря за правата на потребителите в други сайтове и подобни Имам кауза. Питам някои хора: "А каква е вашата кауза???" А ? Имате ли мащабно мислене, каква музика правите? И как Хахахха .
 • Благодаря на Искрето и Руми! Към Искра: Не се стремя към перфектност - следвам чувството - и качеството на записа също ме вълнува съвсем малко. Барабани или не?? Това е все едно "опаковка" ... Дали една жена е опакована добре? Ок - но от там нататък? Това е само парадния вход. Стремя се да изразявам чувства - А Админ така и не можа да осъзнае- че да пишеш оценки на творчеството е смехотворно. Това е кал - хвърлена по творците. Творим с душите си - а не- с гъзовете си! Правда няма. Ок- частно има- ами трийте. Не е само Откровения - има и други сайтове. Само се усмихвам- не се гаси, това, което не гасне. !!!!!!!! И двойка да ми пишат - това не ме вълнува. Аз изразявам своите чувства. Сайта само губи от тези оценки. И от други неща- които няма да изпиша. Няма смисъл- "Частен сайт": хахахха И аз съм частен и имам правата на човека. Тук ръководството не може да се критикува, Само потребителите. Не ми пука. Колев!
 • Дойде ми като утринен заряд тази твоя "експериментална структура", сякаш прибавих към кафето си допълнителна лъжичка енергия! Да си сам сред всички често е нужна сила в големи количества! Въздействаш, Антоан!
Propuestas