25 dic 2021, 7:11

Единствено твоя 

  Poesía » De amor
911 1 2

Целуни я. Само с теб тя е топла и жива.
Целуни я. И ще стане много красива.
Целуни я. Направи я щастлива.
Целуни я.  Щом сърцето ти мъжко разбива.

© Георги Стоянов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??