6 nov 2021, 10:32

Есенен етюд 

  Poesía » Del paisaje
477 2 3

Брезичките станаха златни.
Потрепват с листа-огърлици,
като госпожици знатни,
накипрени в дълги редици.
А пътят се вие нататък,
към селo с усмихнати хора.
Път дълъг, животът е кратък,
но вървя, не усещам умора.
Ветрецът е нежен и гали,
врабец върху клон чурулика.
Зад хълма спят зимните хали.
Бял облак над мен тананика.

© Георги Стоянов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??