8 oct 2021, 11:12

Всеки път 

  Poesía » De amor
318 2 4

Денят разтваря бавно тежките врати.
Нахлува слънце,  първо в твоите очи.
Нали е чудо, че си с мен?!
Щом ме докосваш, значи, че съм жив!
Благодаря, за всеки миг благословен!
Тъй лесно е, да съм щастлив.
Не казвай нищо. Всяка дума, магията ще съкрати.
В теб влюбвам се отново и отново,
защото любовта, си точно ти.

© Георги Стоянов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??