23 ago 2021, 7:45

Проникване 

  Poesía » De amor
366 2 3


Така е хубаво,

да те докосвам.
Теб - свят неразбираем

и различен.
В душата ти отворена

скитосвам,
с усещането, че обичам.
И времето за мен е спряло.
Аз влизам в теб сияен и безплътен.
Забравям, че живея в тяло
и за назад, не зная пътя.

© Георги Стоянов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??