21 may 2018, 16:29

Сребърно фиаско 

  Poesía » Del paisaje
586 1 1

Сребристи куршуми на мрака
покланят се бавно във огън -
изстрелват се буйно и някак
сливат се в единно подобие…

 

Амбразурата силно шептяща
минута покой си измолва,
но няма го арбитърът, страшно
ехтене съсипа го просто…

 

Оръдията вехти изгниват,
останките сиви потъват.
Излишни молитви се сливат -
среброто изчезна напълно…

© Княгиня Нощ Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??