7 oct 2007, 10:20

Загуба 

  Poesía
563 0 5

Сърцето си раздираш с ръце окървавени.
Времето, когато в мечтите си се вричал,
поднася сух букет от чувства настървени.
В студен ковчег е всичко, което си обичал...

© Петя Косева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??