7 nov 2021, 10:23

Защо?! 

  Poesía » Para niños
366 1 0

Виж, тя е черна котка,
а ти си чисто бял.
Не е за теб находка.
Защо си я избрал?!
Познавам котарачки
изтънчени, с финес,
не някакви глупачки.
Какво ти става днес?!
Настръхнал и безумен,
цял ден въртиш очи.
Изглежда, че си влюбен.
По всичко ти личи.
Защо навън избяга,
любими мой котак?!
С теб искам да си лягам.
При мен върни се пак.

 

© Георги Стоянов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??