Jun 26, 2011, 11:43 PM

Шест месеца без теб 

  Poetry » Love
5741 0 3

Какво направих аз, та те изгубих,

оставих те от мене да си тръгнеш.

Сега само болката в мен остана,

ти никога не ще се върнеш.

 

Шест месеца без теб навършват се днес,

а времето отлита и не пита.

Защо изгубих най-добрия човек

и щастието оставих с него да отлита.

 

Жив да беше, Мили Татко

лек аз щях за тебе да намеря,

земята цяла бих пребродил,

та пак щастливо с тебе да живея.

 

 Прекланям се пред светлата ти памет,

 спомням си за теб с песен всеки ден

 и до днес живее, Мили Татко,

 споменът за тебе в мен.

© Илия Левков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??