Покажи участието - toxin

Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - toxin

Страници: [1] 2 3 4
1
Честито на Genereux - Любомир Попов, за първото място! :)

2
Здравейте, приятели!
Благодарение на Админ стартира и което е още по-хубаво, потръгна новата конкурсна платформа и доколкото знам, сме единственият сайт с вътрешни конкурси/предизвикателства почти във всяка категория, в която се публикуват творби  :)
Днес приключи приемането на произведения в поетичния конкурс "Кюлче Приятелство", а само след два дни ще имаме и победител сред участниците!
Искам да благодаря на всички, които се включиха със стихотворения, посветени на темата, и да изкажа задоволството си от това, че тези автори не бяха малко! Наистина останах приятно изненадана - Приятелството не е отживелица, и вие го доказахте!
Моля, гласувайте за творбите, за да отличим най-добрите сред тях!

3
Темата е "убийствена" просто! Чак ме сърбят ръцете да се включа и аз!  :toothy7:

4
Честно казано, аз лично се затрудних! Много от публикуваните колажи имат потенциала да спечелят конкурса и за всеки бих могла да се обоснова защо ми е фаворит! Чудесни сте, колажисти!
Е, като "огнено момиче" си избирам този:


https://otkrovenia.com/bg/kolaji/goreshto-predstavyane-na-esenniyat-model

5
Аз не мога да схвана какъв е проблемът!
Конкурс за разказвачи върви от доста време в сайта и по мое виждане, с ясни правила, които в повечето случаи се спазват. Нямам обяснение защо разисквате темата!
Нов конкурс, с нов регламент? Ок, както писах и снощи, нека първоначално го обяви публикуващият редактор! Логично е да предоставим това право на Нина, тъй като тя също е прозаик. Разбира се, който и да администрира конкурса, ще се съобрази и с изразените тук ваши желания, но сами разбирате, че нещата трябва да се сведат до една стегната платформа и че в крайна сметка водещ ще е обективизмът!
И последно, номинирам Нина да обяви конкурса и правилата, по които ще се пише, гласува и определя победител! Уверявам ви, че екипът комуникира и че регламентът, който представи колежката ще е съгласуван с вашето мнение и това, на администрацията на сайта!


6
Ха, добра вечер!
Драги ми прозаици, искате ли конкурс или не искате?
Ако не искате, значи темата е излишна, а нещо добро е на път (за пореден път) да се опорочи!
Ако искате (аз примерно, искам), препоръчвам да се залавяте за химикалите, респ. клавиатурите и да пишете разкази, защото постовете тук само отнемат творческо време! Разказвачи сте, нали! И то от добрите! За това гарантирам лично!
Имаме си нов редактор, който също пише проза и не виждам нищо по-нормално от това, да администрира конкурса!
Успех на участниците!


7
Мир на праха й!

8
Има я, разбира се, произведение може да се качи от всяко устройство, включително и от мобилен телефон. За целта е нужно да влезеш в профила си и от падащото меню най-отдолу, изобразено с човече, да избереш "качи произведение".

9
Ще вземем мерки!

10
Сланата зимна где ли разковава
едно пулсиращо с любов сърце?
Там вечно зеленееща морава
ухае на мечти и спомени. По две.


11
А в мен неспирно ще вали
и ще се блъскат океани...
Защо, защо ли сивите води
са в тежки пранги оковани?!

12
Щом от умората отпусна длани
и всяко непрегръщане по тях личи
като дълбана с нож по дънер рана,
ръцете ми в ръцете ти вземи.

13
Мерси, Севделине!

14
Къде прочете, че не трябва да го връщаш за редакция, Вал? За съвсем друго нещо говоря тук - за творби, коригирани и публикувани, а впоследствие чакащи в "редактирани" с куп, веднъж вече оправени грешки. Апелът ми беше промяната да се прави на място, в качените вече текстове.

15
Това може да разтовари коментарните полета, да освободи време на редакторите и да насочи активността на потребителите към оценяването. Оценките няма да могат да се трият нали?

Това беше идеята, Виктор  :thumbright:
И не, оценките няма да могат да се трият.

Страници: [1] 2 3 4
: ??:??