Покажи участието - щураче

Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - щураче

Страници: [1] 2
1
Аз предлагам да се сложи публичен чат, където хората свободно да си говорят, вместо да го правят под произведенията. Ще кажете, че има личен чат, но не васеки иска да води лични разговори :)  Нуждата от публичен чат е очевидна.

2
То съботата не само ти я бъркаш. Свещеник, ходжа и равин се хвалят един на друг:
Ходжата: Моя бог такива чудеса прави, нечувани, невиждани. Пътувам с кораб към Дамаск и насред океана, като се развихри една буряя, едни вълни 20 метра, ураган, ужас. Няма спасение. Обаче аз издигнах ръце към Аллах, паднах на колени и 300 поклона с молитви. И Аллах направи чудо, бурята спря и всичко сякаш не е имало буря.
Свещеника: Пък аз летя със самолет и по едно време изведнъж стана тъмно, бесни светкавици, самолета се тресеше, като стар модел пералня включила на центрофуга. Но аз се помолих на моя Господ и всичко изведнъж се оправи.
Равина: Това не е нищо. Вървя си аз към синагогата, събота е и изведнъж гледам пред мен на паважа дебел портфейл, натъпкан с пари. Ами сега? Събота е, ден свещен, до пари да се докосвам - смъртен граях. Помолих се и моя бог такова чудо направиии! Навсякъде около мен събота, само при мен -петък!

3
stormwatch, сладкодумнико, тъкмо ми беше залипсвал и О, изненадааа!  Мяркай се, човече, както се казва в една друга реклама - удоволствие за всеки вкус ;) 

Иренче, здравей :)

4
Попитай редактора или някой друг зелен. Аз разполагам само с тази информация.

5
Не, не са анонимни за всички. Ето тук, точка 9-та:

https://otkrovenia.com/bg/paid-services

6
Към зелените се обръщам :)  Защото забелязах зелен, който говори, че го оценявали анонимно :lol: и други подобни абсурди, които не знам откъде му хрумват, ама е забавно

7
Иренче, аз и при теб съм забелязала, че каквото и да публикуваш все някой не го харесва/без обяснения/. И при още няколко автори е така, каквото и да публикуват, на всяка публикация някой се отчита. Нон стоп дежурство :) 
Вие, зелените, нали виждате кой ви оценява, при вас няма анонимност, може да попитате оценителя какво не харесва/ако ви интересува/

8
Ама стига с това оценяване де. Темата ми не е за оценяването и кой как да оценява. Темата ми е за неоценяването! Сенд е разбрал, обяснил е и аз няколко пъти обяснявах. И пак се тая.


9
Хах :)  Сега пък мен не знам си кой ме обвинява в не знам си какво. Смях, смях  :lol:

11
Майсторе, мисля добре съм описала какво имам предвид, а получавам отговор за случаи, които по никакъв начин не отговарят на описанието ми. Намираме се в извънредно положение, аз поне не помня подобно, затова нищо не може да продължава да е същото, като преди. Преди го няма и сигурно никога вече няма да го има. Хората са ограничени поради пандемията, вече натяга, това не може, онова не може... Разбираш ме, нали

12
stormwatch, спести ми много писане, благодаря ти.

Само ще добавя, че не правенето на нищо по въпроса поощрява анонимното рецидивно деяние, наблягам на рецидивно. Ха ха пиша и при изписването на тази дума се хиля, реци дивно хаха
Та. Стигат до там, че обвиняват тези на които Те пишат единици, че им слагат единици хахах Ох :)  С какви неща се занимаваме само, а ;)  Но пък ми е развеселяващо, а и ви се кефя колко елегантно се изразявате.

13
Резил не, ами Резилище :)  Аз съм от тези, които четат в стотици пъти повече, отколкото публикуват. Трябва да ти кажа, че е голям кеф, спуквам се от смях. Такива култови фрази на глупостта и то от хора уж всепризнати сайтови творци рядко може да прочетеш някъде. Използвам ги и приятелите ми вече ползват доста от тях. Къртят! :)  Само като се сетя за някой такъв бисер и прихвам. А авторите дори и не подозират кво сеят и къде никне.
За критиката, да, съгласна съм. Веднъж казвам, като реагира приматски, край, повече не чета там. Хора, които нямат конструктивен поглед върху нещата, за мен са безинтересни.

14
Добре, Иренче, минавам към предложението:

Там при оценките пише "Моля, оценете анонимно и по съвест", нали така. Предлагам при системно писане на единици за всяко произведение на даден автор, рецидив доказващ, че не се оценява по съвест, а по безсъвестност, не се оценява произведението, а автора му. Тогава потребителите да имат право да внесат вот на недоверие към съвестта на въпросния анонимен оценител. Редакторът може да прегледа и ако се окаже, че са едни и същи хора поставящи дежурни ниски оценки, да има "Долу маската"! :)   При доказана системна липса на съвест, да пада анонимността ПУБЛИЧНО ;)

15
Божее, Ирина, не очаквах да чуя от жена подобно нещо :)  Не трябваше ли да отговориш, като квачка с вроден инстинкт да закриля пиленцата. Ха Ха трошляци ли ги нарече? пиленцата хахахах

Страници: [1] 2
: ??:??