Покажи участието - James Hetfield

Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - James Hetfield

Страници: [1] 2 3 ... 12
1
Значи пиша си аз примерите от книгата "Практически самоучител С++ Трето издание" и на една програма ми дава грешка, но всичкоп е наред. Компилаторът ми дава грешка в подчертания издраз, но не мога да я открия.


#include <iostream>
using namespace std;

class myclass {
  int a;
 
public:
  myclass(int x); // конструктор
  int get();
};

myclass::myclass(int x)
{
  a = x;
}

int myclass::get()
{
  return a;
 
int main();
}
  myclass ob(120); // създаване на обект
  myclass *p;  // създаване на указател към обект
 
  p = &ob;  // поставяне на адреса на ob в p
 
  cout << "Value using object: " << ob.get();
  cout << "\n";
 
  cout << "Value using pointer: " << p->get();
       
  return 0;
}

Имам и друг въпрос, как да запазя прозореца на изпълнението на някаква програма, написана на С++ отворен. Като пусна ехе-то прозорецът само "мигва" и тва е.

2
Metallica - Sad But True

3
Iron Maiden - The Wicker Man

4
Добре дошла! Да си прекараш приятно. :)

5
Ако не забравя мога да дойда с приятелката ми.

6
Once more, the Sith will rule the galaxy, and we shall have peace.


http://iradev.hit.bg/100_6489.jpg
http://iradev.hit.bg/100_6500.jpg

7
А сега да видим има ли хора, които ще го празнуват тука и ако има как ще го празнуват.

8

Ларс Улрих (Lars Ulrich) е основателят и барабанист на американската метъл група Металика. Роден е на 26 декември 1963 година в датското градче Гентофте в бедно работническо семейство. На 17 годишна възраст Улрих заминава за Америка и се установява в Лос Анджелис, Калифорния, където, чрез публикуване на обява в местен вестник се среща с американския китарист Джеймс Хетфийлд и заедно с него сформира нова метъл група, наречена Металика, която по-късно се превръща в една от най-популярните и влиятелни метъл банди в съвременната музикална история.

Улрих е основен композитор в Металика, заедно с вокалиста и китарист Джеймс Хетфийлд, както и основният говорител на групата пред медиите.

Биография
Роден в бедно работническо семейство, Ларс Улрих е принуден в детските и тийнейдърските си години да работи в бензиностанция и като чистач на обществени тоалетни. Запалва се по музиката още от малък, тъй като баща му е джаз музикант, който си изкарва прехраната, свирейки в различни клубове срещу символично заплащане. Малкият Улрих също много често е с баща си по време на представлиния. Насочва се към рок музиката, след като на деветгодишна възраст присъства на концерт на британската група Deep Purple в Копенхаген. Улрих става голям фен на групата и най-вече на барабаниста Ян Пейс, в следствие на което на 13 години успява да убеди баба си да му купи пълен комплект барабани, които са от същата марка, използвана от Пейс - Ludwig.

На 17 години Ларс Улрих напуска родната Дания в посока САЩ, като се установява в Лос Анджелис. Там пускa обява в местен вестник, наречен The Recycler, в която обяснява, че търси музиканти за сформиране на нова нестандартна рок група. Пръв на обявата му откликва американският китарист Джеймс Хетфийлд. Двамата се срещат и провеждат разговор, от който установяват, че идеите и вижданията им относно музикалната насока на бъдещата група съвпадат напълно. Така през 1981 година е привикан китаристът Дейв Мъстейн и басиста Рон Макговни и е положено началото на нова група, която по-късно ще се превърне в една от най-популярните и значими в жанра, инспирираща стотици групи-последователи

9
Motley Crue - Dr. Feelgood

10
Спокс. Все съм си същия Ситски лорд

12
Pantera - Cowboys From Hell

13
Не се отваря нищо ото посочените. :(

14
Wellcome, young squirt.
We've been expecting you!

May the force serve you!

15
Искам снимки
Искам снимки
Искам снимки

Страници: [1] 2 3 ... 12
: ??:??