Покажи участието - nikikomedvenska

Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - nikikomedvenska

Страници: [1] 2 3
1
Че как иначе? При толкова много конкурси... :)

2
Писането с главни букви се приема за крещене. И понеже ми омръзна да обяснявам постоянно едно и също, започвам да крещя, та дано най-сетне някой да разбере, че само с ядене не става - трябва и да се чете. Апропо, не е задължително на всяка манджа да се сложи мерудия.

3
РЕДАКТИРАНИТЕ ПРОИЗВЕДЕНИЯ СА НЕДОСТЪПНИ ЗА ЧЕТЕНЕ ДО ПОВТОРНОТО ИМ ОДОБРЕНИЕ ОТ РЕДАКТОР!
Ще продължа да пускам подобни теми, докато авторите не се научат да четат правилата за публикация.

4
И какво като е на 14? Не може да чете, що ли? Това, драга Порчева, не е училище! Крайно време е всеки, който е решил да става автор, да го проумее. Кажете ми къде и с какъв шрифт да напишем, че РЕДАКТИРАНИТЕ ПРОИЗВЕДЕНИЯ ОСТАВАТ НЕДОСТЪПНИ ЗА ЧЕТЕНЕ, ДОКАТО НЕ ПОЛУЧАТ ПОВТОРНО ОДОБРЕНИЕ ОТ РЕДАКТОР, та белким някой го прочете? 

5
Пропускате да споменете, че междувременно сте си редактирала есето и в момента чака повторно одобрение от редактор. А това е написано в правилника на сайта. Отделно има поне 3 теми и безброй постове, в които се обяснява защо редактираните произведения не са достъпни за четене. Лично на мен ми омръзна да обяснявам едно и също безброй пъти. Съветвам вас и всички, които публикуват, да се пробват и да почетат малко.

6
В такъв случай публикувайте текста си тук. Със сигурност ще намерите отговора, който ви е нужен, в коментарите. Но не очаквайте от мен да призная за поетичен похват използването на вулгаризми. Всяко нещо си има граници.

7
Точно по темата - на текста, за който иде реч, аз отказах публикация, при това два пъти. За всеки отказ съм изпратила мейл, в който изложих аргументите си. Ако някой има претенции, че съм му отказала публикация, нека ми пише тук или на лично съобщение, а не да се прави на незаслужено обиден. Качваме толкова много слаби произведения и правим прекалено много компромиси с понятието художественост, за да имате и най-малки претенции за сито. И ако трябва  стриктно да се придържаме към правилата на сайта, през въпросното сито едва ли ще минат повече от 10 текста на ден.

8
Докато беше жив, подмятаха го като излишен товар. Българската литература изгуби един добър автор... Светло да е на душата му!

9
Да, да, ама не! На някои хора слънцето причинява единствено главоболие. Иначе ми е трудно да си обясня изказването на Дончев, че най-големите писатели са допускали най-много грешки. Тук, в сайта, мога да твърдя най-отговорно, че подобна зависимост няма: неграмотното писане обикновено е и отчайващо бездарно. Така че никой да не си мисли, че като е неграмотен, това автоматично го прави и червив от талант. Аз лично днес изтрих 4 текста, защото бяха написани неграмотно и некадърно. И смятам занапред да работя по същия начин. Мен от слънцето глава не ме боли.

10
На мен лично ми е обидно да се занимавам с такива глупости. Не знам на вас какво ви е, когато ги правите. Коментарите са редуцирани. Следващия път ще изтрия ВСИЧКО!!!

11
Контесса, след 10 дена можете да си редактирате текстовете и в червено. Цветно да ви е!

12
Остава само да се разберат кои са откровенци, кой са хулитери.  :D

13
Грешките в този случай си остават. Не може хем да си го качваш сам и веднага, хем някой да следи персонално твоите публикации и да нанася нужните корекции. "Автори+" е удобство, което в голяма степен задължава самия автор. Работата на публикуващите редактори е да проверяват и коригират вашите пропуски. Разбира се, ние също не сме безгрешни - 40 до 60 текста на ден са си изпитание и за нерви, и за зрение. А като прибавим и перманентното недоволство на някои потребители, обидите и заплахите, които получаваме като лични съобщения, тогава може би ще си дадете сметка колко неблагодарно занятие е това.

14
Можете да си редактирате произведението и 100 пъти, ваша воля. Ако се абонирате за Автори+, ще си публикувате текстовете веднага и без одобрение от редактор. 

15
Не, няма регламентирано време за този престой. Публикуващите редактори качват в свободното си време и на ползу роду. За нетърпеливите има пакет Автори +, който дава възможност на авторите да качват текстовете си сами и без да чакат одбрение от редактор.

Страници: [1] 2 3
: ??:??