Покажи участието - meteor

Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Теми - meteor

Страници: [1]
1
Това е грубо потъпкване на правилата. Кой е Админ? Георги или Валентина Йотова?? :) Трагикомедия:)
Значи - влизането в чужди профили е разрешено :)
Преди време Йотова изпищя - че съм влизал в профила на Светлана :) Как разбра - госпожо Йотова?? Защото влезе в профила на админ, нали?? Сама си признала това на Светлана :) Фукняво - не е ли?? :) Ние сме вегетарианци - но трева не пасем! Срам!
Нека админ докаже, че той - е той :) Дължи го на потребителите!Ние маймуни с чипове ли сме?/ Глупаци някакви в частна собственост? ?

2
Ако ви е писнало да коментирате и искате някой да ви изслуша - на всякакви теми - най-вече за творчество - или пък да си поговорите съвсем топло и по човешки - Метеор е тук! Всички, които се чудят какво да правят с толкова много коментари - и им липсва човешка топлинка - са Добре Дошли! Метеор почти не спи не яде и почти не пие :) хохоохохх съвсеееем мъничко  :) Елате и да бъдем себе си. Да си кажем нещо и да се разберем - защото произведенията изискват да си вид робот - който саааааамо ще говори за лирическата и лирическия! Елате да си чатим за самите нас. Да си се оплачем или да се вдъхновим! А послеее - като отворите прозорчето за поставяне - глей кво става - буквите ви ще танцуват и сами ще се нареждат в стихове и проза. Тук съм и ви чакам. Мога да вдъхновявам И да утешавам. И да насърчавам. Елате в този дом - приготвих го за вас, самотни и нощни птици. Да се накефим на магията на часовете след полунощ! Да си поговорим дори и по вайбър или по скайп - или тук - в прозорчето на темата "Чат" по-точна и необходима дума нямааа! На какво се дължи успеха на фейсбука? Ами на споделянето и на Чата - разбира се. Чакам.

3
Дъждът вали

Дъждът вали,
Чадърът ни събира
Покрив за минутите
под плачещо небе
 
Защо грешим и грешка ли е
 че сме в това легло
Кое любов е, и кое е само плът
 
Галка/Антоан

4
Админ, предлагам, ако е технически възможно и несложно :) в коментарните полета да може да коментираме с гласовете си - даже да пеем, мисля, че ще е забавно и ще ни сплоти като социум :) Например някой има рожден ден - изпявам му хепи бърфдей и т.н. Фантазията ми е необуздана - какво да правя :) /само предлагам- не настоявам/ Ще има шоу :)

5
Плеъра може да има още мааааааалко-много :)   функцийки
Да може да върти едно и също, докато го спреш.
Да има позиция: "случаен подбор на аудио" - или нещо такова, за да си слушам постовете на случаен принцип в непрекъснат режим, докато да кажем пиша някой стих, без да се налага да си прекъсвам вдъхновението и да се отделям от писането, да отварям другия прозорец и да пускам ново нещо.
Да му се вдигне силата на звука  /"силата на излъчване" /защото сега помпаме записите си доста повече, от колкото трябва. Например с Искра изпаднахме в конфликт за силата на нейното произведение, което тя ми разреши да ползвам за добавяне на вокали речитативи и др. и да го кача на страницата си. Но силата на звука и се видя тиха - и тя като автор не беше доволна. После вдигнах силата на звука, но с някои компромиси. Ако някой тонрежисьор обаче си запише парчето и погледне графиката на звука - веднага ще разбере че записът е пресилен. А дори и само на ухо - опитен звукорежисьор ще открие слабости. Това за силата ма звука е като цяло проблем на всякъде по света. И повечето  А всяко действие на общия микс с максимайзери и подобни магии - вдига ниските и високите - и микса, който желае автора се деформира и звучи различно от желаното - тоест баланса, който се прави със стотици прослушвания - отива на кино. Да не говорим, че се появяват и продирания, изкривявания и подобни нежелателности.
За тези, които сме с "ограничено коментиране" може да се предложат и някои екстри. Например съобщения от вида: Остават Ви още 2 коментара до еди-колко си часа. Броенето за следващото денонощие започва от еди-колко си часа. До края на ограниченията Ви - остават още 2 дена (примерно) или подобни. Аз искам да зная как да разпределя 5-те си полагащи ми се коментара и да преценя, кога да живея във фейсбук и кога - тук.
Да има специална, одобрена от администрацията позиция във форума, където да можем да поднасяме критичните си бележки към модератори и админ - без те да ни "намразват" Тоест не само да се критикуваме и хвалим като потребители.  А и ръководството на сайта да може да бъде критикувано без да се стига до изтривания и подобни. Особено деликатен е казуса - когато един модератор - който и да е той, се проявява и като началник и като потребител автор на творчество едновременно.  Хем началник - хем от "народа" . Това е доста деликатничко. Аз не съм видял някъде да има нехаресвания към творби на модератори. Много е гот - всички да те хвалят , ама е твърде подозрително това. Къде отива свободата на словото? Трябва ли аз да се страхувам, да поставя думи на не-харесване към нещо написано от модератор?? Хората не смеят да кажат каво мислят за такива произведения, защото не искат да имат неприятности. Ииии - хвалбите се леят и леят... Мен не ме касае кой колко грамоти и награди има. Интересува ме дали нещо ми харесва - или не. Ако нямам право да си казвам мнението - то тогава забравете всичко, което написах дотук.

6
Дали е възможно (и технически лесно осъществимо) - да можем да подреждаме архивираните си постове в папки - за по-голяма прегледност и улеснение?
И после като възобновяваме даден  пост - да се ориентираме бързо в избора си?

Страници: [1]
: ??:??