Покажи участието - меланхолик

Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Теми - меланхолик

Страници: [1]
1
Култура и изкуство ~> Музика / Синтпоп.
« -: 17 февруари 2012, 19:15 »
Я тука да си говорим за синтпоп групи и музика, по възможност за съвремени, и по-готини старички :) Сега например се сещам за DEUX а от новите за NamNamBulu, последните са сред най-любимите ми  :D

2
Хора, имам програмата FL STUDIO 8 (до колкото знам последния й вариянт) но доста малко й разбирам :lol: Значи, отдавна имам желание да правя музика, нещо от рода на dark wave или dark romantik, имам гласовите данни за тая музика, но вече се отказах да търся човек със синтезатор и желание за група 8) Та някой може ли да ме светне ама по-подробничко как се работи с FL STUDIO 8, в смисъл как се правят семплите, как се използва и настройва вградения синтезатор, как се... бе ей-такива неща.

3
слушате ли dark wave?

4
Разни ~> Проблеми / В депресия ли сте?
« -: 25 октомври 2008, 16:09 »
айде всеки който в момента (в който попадне на това когато и да било) и е в депресия, да го напише тук.  :toothy8: :toothy7: :tongue8: :sad11: :sad2: :pottytrain4: :pottytrain5: :sad7: :sad4: :sad1:

5
Кой е най-тъжният филм, който сте гледали? Преди две нощи гледах един за конц-лагери и ми се преобърна сърцето. Почувствах го как се обръща и започва да плува из тялото ми сред останалите органи. И ми заседна в корема.

6
Как ви се отразява рязката смяна на температурите и на интензивността на студената светлина, филтрирана от бялото небе?

Страници: [1]
: ??:??