Покажи участието - mein_herz_brennt

Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - mein_herz_brennt

Страници: [1] 2 3
1
Аз пък не мога да разбера защо въпроса се отнася за хората след 89!? Може би защото тогава учениците ги юркаха да четат книги......ужасно нечовешко и безсмислено.......сега  в съзнанието ми изплуваха кошмарни спомени от ученическите години.....мразя до мозъка на костите си всяка прочетена от мен книга.Четенето не е за всеки.......на някои хора им се отдават повече алкохола,наркотиците и насилието и въпреки всичко според мен в днешно време се чете повече.....защото хората го правят по своя воля,а това значи,че има смисъл от всяка прочетена книга.

2
Не, не ,не нееееееееееееееее!!!!!!!!! Не те прави мръсница, не, не си го и помисляй!!!!  :lol:  :lol:  :lol: Най-добрата на света ще си!!!  :lol: Не мръсница, светица е думата!!!  :lol:  :lol:  :lol: Хаде давай, направи един тъжен поет щастлив!!!  :lol:  :lol:

Човече....всеки път ли така се молиш на жена си да ти пусне!?!?!?

3
Нещо не схванах. Допускаш ли или не, че в сайта има мръсници, и ако да, то тогава ако сега отида и си сваля блузката, да речем пред деус, това прави ли ме такава. От чисто любопитство си питам  :lol:

Сега и с теб ли да споря бе девойко.Това е роля, която sneaky ми лепна.
Аз със същия успех бих те попитал, ако си съблечеш блузката пред deus мръсница ли ще си!?!?!?Защото и аз съм любопитен.

4
Цитат
Мислиш, че от 15216 потребители няма една пичка, дето да си махне блузката за мен и деус

Пожелавам ти да е така,ама честно казано не ми дреме.
Не искам да споря повече с теб,щото ти явно не схващаш и грам от идеята ми.Утре можеш да ме изкараш,че мразя голите жени или че съм агент на ислямистка терористична организация....то не бях жена феминистка,то не бях хитлерист,то не допусках,че в тоя сайт няма мръсници........ааааа мерси съм.

5
SNEKII SNEKII

Рамщайна? Ха-ха.
Ами то в наши дни такива коментари водят до обвинение в смяна на пола. Ти такава феминистка позиция зае, че нямаше как да знам що си. Е, в такъв случай си освободен от дрес-кода. Даже ако искаш, мое да дойдеш да оплакнеш очи, стига да спреш с оплакванията, че третирам жените като танцьорки в клип на Колумбиеца и М'глата.

That's it! I have had it with this motherf*cking SNEKI on this motherf*cking plane!!!

Какви феминистки позиции,какви колумбийци,какви пет лева !?!?!? Едно време, като бях в 5 клас говорих по същия начин като теп.Въобще не съм се замислял да заставам на страната на жените,просто ме изби на смях като прочетох дебилната идея за скъсаните блузки и реших да се заяждам......а ти ме вкара в някакви фими.Мерси съм за плакненето на очите,ама ти такова мероприятие не можеш да организираш (честна дума).Най-якото е,че ти не се ебаваш,а си вярваш...  :D

6
Етчи ме кефи, ама метъл-индъстрил мацето нещо не ни се връзва.
Добре, майн харц, обещавам ти, че ще има бутафорна кръв и речи на Хитлер маскирани като модерни метъл песни.

добавка: ти интелектуалка ли си, или с разкъсана блузка, или пък и двете?

Снеки.....на теб само девойки ти се привиждат бе майна.....нещо,да нямаш проблем.......внимавай някой път да не объркаш наистина.

7
Два болта се къпали в масло.Единият казал:
 - Ех,сега да имаше по една гайка.
 - Не ми пука,аз съм с обратна резба - казал другия.

***

Три прилепа и висяли.Единият рязко се изправил,а вторият казал на третия:
 - Тоя пак припадна.

***

......и ламята откраднала златната ябълка.Тръгнал най-големия брат да я търси.През 9 планини в десета открил пещерата на ламята,предизвикал я на бой и тя "ам-ам" и го изяла.Тръгнал вторят брат да я търси.Странно защо всичко се повторило,за да дойде ред на най-малкия брат,който бил най-хитър.Тръгнал малкия през 9-те планини открил ламята и тя "ам-ам" го изяла.

***

 - Докторе,всяка нощ сънувам как плъхове играят футбол.
 - Вземете това хапче преди лягане и всичко ще се оправи.
 - Страхотно докторе,нали не е проблем да го изпия утре?
 - Не,но защо да чакате!?
 - Ами тази вечер е финалът.

***

 - Къде отиваш Червена шапчице!? - страховито попитал вълкът.
 - Отивам на рекичката да си измия п*чката - надменно отвърнало нащо момиче.
 - Е*ахте майката и на тая хубава приказка - сърдито изревал вълкът към сценаристите.

8
офтопик задача за футболните статистици в Откровения, ако има такива.
 :study:
намерете отбори в други страни, които да бъдат кръстени на хора. не дори национални герои, или велики личности, а каквито и да е хора.
Криля Советов (Самара,Русия)
Видзев (Лодз,Полша)
Вилем Втори (Тилбург,Холандия) (На фламандски Уилиям се произнася Вилем)
Жрински (Мостар,Босна и Херцеговина)
..........сигурно има и още,но какво от това.Тъпото е когато едно дете пита баща си "тате,кой е Левски" и той му каже,че е футболен отбор.Те децата тия неща не си ги измислят.Това е майна,ние сме дебилно общество.

9
Обиждаш жените в сайта малко. Само защото са интелектуалки и поетеси трее и да са грозни. Не става така.
Не обиждам жените,а вас двамата.Това със блузките си е направо подигравка с "интелектуалките" и дебилно поведение на загоряли типове.
Не ме разбирай погрешно,ама красотата на жената няма общо с акъла и,незнам защо въобще си помисли,че говоря за това.

10
Разни ~> Лафче / Re: Да се посмеем заедно!!!
« -: 28 Февруари 2007, 14:40 »
Кмете,чесно майна,яко кефиш.....как се измъкна с еврейска хитрос от досадната леля Снешка от горната мала......уж ти беше опозиция и само мрънка,мрънка......и айде Снешке ф радиото да си "траеш".....че и рокла ша и зимаш,ах ти..... :) Да не ти пука кмете,че жена ти се спъва на моста,Снешка е по-арна.На царицата мъжо и ялоф.....и на нея ша земеш ена рокла.Па може и Албер да спънеш,он нали се омъжи.....то мажо му и бес тфа само на компютера сърфира......сваля му гайките,води го на кино.....а бе шантави ора.Ти мисленето го остави на мене да го мисля,да не се умориш,па да се изложиш на моста.

11
Аз препоръчвам на deus и sneaky да идат на стриптийз шоу някоя вечер.Тая работа с блузките.....бе, според мен си вярвате :)

12
Девет години той скита се бездомен
без сън,
без покой.
Под вънкашност чужда и под име ново
и сърце порастло , за кръст готово.
На робите слепи в робската страна,
носеше съзнание,крепост,светлина.
........


Наскоро приключи играта за великите българи и нашия човек спечели.Това си е показателно за величието му.

13
Добре бе кмете.......ако ми обещаеш висок пост със ниска отговорност и голяма заплата ти обещавам няколко стотин рейса от чужбина да гласуват за теб.Няма начин да загубиш изборите щом имаш моята подкрепа.

14
...лично морско свинче...

15
...картинки за оцветяване.

Страници: [1] 2 3
: ??:??