Покажи участието - meteor

Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - meteor

Страници: [1] 2 3
1
Сега към този момент - само картини ли може да се качват? А книги и CD албуми откога?

2
Още предложения:
Сайта се нуждае от една позиция за важни съобщения, на видно място,които всеки ( и всички) да ги вижда моментално. Особено ще е полезна тази връзка, когато се появят бъгове в системата. Вчера например ми липсваше звуковия сигнал при коментари на потребителите, които следвам. После се появи - после пак изчезна. В такива случай - може да се напише мигновено съобщение на видно място, което да се движи както рекламите - например отляво надясно - за да се забележи от всички. Някой е спечелил награда - друг иска да поздрави ръководството на сайта за даден празник, рожден ден - незаменима ще е една такава функция - дори ако извънаредните съобщения са много - могат да се движат едно след друго Екранчето може да е малко - но да се движи по него информацията за по-лесно забелязване
ЧБМ на всички! Бъдете здрави и щастливи!

3
Плеъра може да има още мааааааалко-много :)   функцийки
Да може да върти едно и също, докато го спреш.
Да има позиция: "случаен подбор на аудио" - или нещо такова, за да си слушам постовете на случаен принцип в непрекъснат режим, докато да кажем пиша някой стих, без да се налага да си прекъсвам вдъхновението и да се отделям от писането, да отварям другия прозорец и да пускам ново нещо.
Да му се вдигне силата на звука  /"силата на излъчване" /защото сега помпаме записите си доста повече, от колкото трябва. Например с Искра изпаднахме в конфликт за силата на нейното произведение, което тя ми разреши да ползвам за добавяне на вокали речитативи и др. и да го кача на страницата си. Но силата на звука и се видя тиха - и тя като автор не беше доволна. После вдигнах силата на звука, но с някои компромиси. Ако някой тонрежисьор обаче си запише парчето и погледне графиката на звука - веднага ще разбере че записът е пресилен. А дори и само на ухо - опитен звукорежисьор ще открие слабости. Това за силата ма звука е като цяло проблем на всякъде по света. И повечето  А всяко действие на общия микс с максимайзери и подобни магии - вдига ниските и високите - и микса, който желае автора се деформира и звучи различно от желаното - тоест баланса, който се прави със стотици прослушвания - отива на кино. Да не говорим, че се появяват и продирания, изкривявания и подобни нежелателности.
За тези, които сме с "ограничено коментиране" може да се предложат и някои екстри. Например съобщения от вида: Остават Ви още 2 коментара до еди-колко си часа. Броенето за следващото денонощие започва от еди-колко си часа. До края на ограниченията Ви - остават още 2 дена (примерно) или подобни. Аз искам да зная как да разпределя 5-те си полагащи ми се коментара и да преценя, кога да живея във фейсбук и кога - тук.
Да има специална, одобрена от администрацията позиция във форума, където да можем да поднасяме критичните си бележки към модератори и админ - без те да ни "намразват" Тоест не само да се критикуваме и хвалим като потребители.  А и ръководството на сайта да може да бъде критикувано без да се стига до изтривания и подобни. Особено деликатен е казуса - когато един модератор - който и да е той, се проявява и като началник и като потребител автор на творчество едновременно.  Хем началник - хем от "народа" . Това е доста деликатничко. Аз не съм видял някъде да има нехаресвания към творби на модератори. Много е гот - всички да те хвалят , ама е твърде подозрително това. Къде отива свободата на словото? Трябва ли аз да се страхувам, да поставя думи на не-харесване към нещо написано от модератор?? Хората не смеят да кажат каво мислят за такива произведения, защото не искат да имат неприятности. Ииии - хвалбите се леят и леят... Мен не ме касае кой колко грамоти и награди има. Интересува ме дали нещо ми харесва - или не. Ако нямам право да си казвам мнението - то тогава забравете всичко, което написах дотук.

4
Поздравления, Админ! С голяма скорост си реализирал позицията.
При всички положения - всяко едно развитие на сайт или каквато и да е социална идея - минава през почти стандартни и логични форми. Ако е сайт за творчество - какъвто е Откровения - една виртуална книжарница си е чудесно постижение, да е реалност. Ще се вижда ясно кои потребители какво са издали. Едно нагледно вдъхновение за положения труд. Разбира се - както и ме6 казва - от тези неща е трудно да се печели (имам предвид потребителите - защото рядко се купуват стихосбирки) Но и музика не се купува - в интернет има всичко. Но това не означава, че музикантите трябва да спрат да правят албуми. А поетите - стихосбирки. Колелото ще се върти, докато има живот на Земята. Живота си тече в съответните релси. И всички правим това за удоволствие и споделяне. Надявам се потребителите да направят дарения за да се развива сайта.
Още повече, че си спомням един твой анонс - че сайта може да стане международен (независимо кога). И книжарницата ще си е една добра придобивка.

5
Добра идея. Готов съм да участвам. Но ако може да се отнася и за издадени CD албуми с музика :)

6
Продължавам да имам въпроси към Админ :)
Относно капацитета на архива за коментарите към произведенията.
Колко коментара събира определения архив? 
Пример - ако желая да видя всичките си коментари към потребители - сега това не може.
Ако желая да видя всички коментари към мен - пак не може.
Няма ли начин - човек да прегледа всичките си коментари, дори и най-старите?
И още един проблем: Когато искам да намаля или увелича размера на шрифта с предоставената опция, конкретно за стиховете - интервалите между редовете се разместват - и никаква сила, не може да ги направи да стоят на еднакво разстояние. Докато с прозата - това не е проблем.

7
Благодаря ти много, Админ! Песните ми се появиха отново в архива! Проблема е решен. Отделил си време за мене - и оценявам високо този жест!  Много е готино, като човек загуби нещо - да го намери пак, след време :) Започва да го цени повече. Особено съм щастлив за "Червените китари" - защото ми беше любима група като бях в десети клас. Тогава ги слагах редом до Бийтълс в моите приоритети. Жалко, че се разбиха от най-успешния си формат. Кленчон почина млад при катастрофа в Щатите, Крайевски остана извън сегашните "Червени китари" - а е в основата на предишните им успехи. Практически успяха да му вземат (купят) името на водената от него бивша група. Сегашния формат на състава е слаб - ако не са старите им песни - не стават за слушане. Само барабаниста е от оригиналния станал много известен състав. Наричат "Червените китари" "Полските Битълси". Можеха да направят чудеса, ако не бяха тези проблеми, които ги връхлетяха.
Здраве и щастие ти желая, Админ!

8
Към Админ:
Като цяло искам да кажа за пореден път, че сайта непрекъснато се усъвършенства - и за това от сърце благодаря на Админ.
Когато съм имал някакви идеи - винаги съм ги анонсирал. Така е и сега. Вчера някъде в тази тема мярнах една новост, която за съжаление не можах да открия сега - за да съм сигурен, че съм разбрал правилно - заболяха ме очите от много четене - явно след като вече не пиша поезия и проза съм загубил форма :) ).
Опцията, която искам да коментирам е - че всеки посетен пост (да кажем мой - от друг потребител)- избледнява - и по този начин се разбира дали има динамика в профила. Това е страхотна идея. Само че -аз бих предложил обратното:
- Посетените ми постове от потребителите да потъмняват - а непосетените да избледняват. :) Усмихвам се - но наистина мисля, че така ще е по-добре :)
Използвам този си пост и да кажа на Админ, че от архива  на Автори + (от моя архив - не зная при другите как е)- та от моя архив вече се загубиха 3 песни! Мисля, че ако има някакъв капацитет или друго - като причина за тези изчезвания - би  трябвало да знаем. На мен лично това ми е крайно неприятно - имам 1000 диска пълни с музикални проби и подобни - някои дават ерори - и понеже тук поставям най-доброто според възможностите си - губейки песни - губя денонощия труд в продължение на години. Никога вдъхновенията не се повтарят. С две думи - ако дадена песен изчезне - независимо как е оценена или възприета от другите - тя за мен е като собствена рожба. Моето гардже си е най-доброто - хубаво или лошо. Не исках да казвам нещо - но ще го кажа все-пак си плащаме за Автори +. Казах и на Краси Тенев преди време, че ми изчезват постове от архива (и не само песни - ама за стихчетата не ме боли като се губят). Но нещата пак се случват -  и това е изключително болезнено за мен. Губейки дори и една песен - губя част от себе си.
Благодаря за вниманието!!!

9
Тук явно ще е кръчмата на сайта. Отдавна липсваше едно такова пространство - айде - някой да почерпи по едно виртуално питие :) Може и по някой виц да си разкажем. Ето един от мен: Жената била като грамофонната плоча - когато я прослушаш от едната страна - трябва да я обърнеш и от другата. Наздраве! Тази мастика ме хвана. (всичко тук мирише на анасон бре :) )Сега ще си полегна :)

10
Мастиката е страхотно питие - визирам българската :) Пия си я без да я охлаждам, без да я смесвам с други компоненти - и до 20-тата минута ми идват толкова много вдъхновения за творчество - че не успявам да ги записвам.  Странно, че не си личи, когато записвам песни след 100 грама Записал съм 5 песни след употреба на алкохол - но няма да ги кажа кои са. Да не им падне рейтинга (много важно - ама тъй е думата). ... ха ха ха. Ей на това се вика готина тема за форума. Браво -  подкрепям подобни злоупотреби с алкохола :)

11
Дали е възможно (и технически лесно осъществимо) - да можем да подреждаме архивираните си постове в папки - за по-голяма прегледност и улеснение?
И после като възобновяваме даден  пост - да се ориентираме бързо в избора си?

12
Благодаря за отговора, Админ! Точно това ми се получава - на стационарния компютър ми се отваря мобилната версия... Ще му сменя настройките.

13
Въпрос към Админ:
От известно време не виждам позицията (колонката) "Потребители онлайн" - дали само при мен е така, или колонката е премахната? На мен лично ми липсва много - защото тя даваше през годините чувството на съпричастност към едно творческо общество, а и - кои сме функциониращи автори към момента.

14
Ох, че трудна тема - философско-вълча е - дилема...
А стадата отпреди - знаем - стрижат ги, уви.
Времената се менят, смартфончетата си звънят:
 - Ало тука е вълкът, ако имате въпрос - елате ми на гости.
Не в дома ми - хей, недейте се страхува - телевизия си купих.
Там пред зрителите жадни - ще си сготвим актуални манджи.
Ще раздавам и награди - но не може и без изненади...
Който не рискува не печели - а който иска да поеме риск - може и да е опечен,
ох - грешка - може би съблечен. Голотата винаги е стока - ако сте овца красива,
непременно правя ви щастлива. 10000 в брой. Насам народе - не се бой.

15
Доброто НИКОГА не побеждава - ах тези филми, тези филми.
Оръжието насочи - но не към себе си - а към света вампирски...
(P.S. Кръвта ми, моята червена е - пролял я бих заради идеята.
Вампирите изтребвай - и  с демоните в себе си  се справяй - но зная, че не можеш, зная, че не можеш. Обречен е този режисиран чрез хипноза свят (медикаментозен) - ще падне в ръцете на роботите безмилостни - близко е мига.
БЛИЗО Е МИГА! )
Повръща ми се!

Страници: [1] 2 3

© 2003-2020, Георги Колев. Все права защищены. Произведения являются собственностью их авторов.