Покажи участието - Eipril

Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - Eipril

Страници: [1]
2
"Затвори очите си! Нарисувай любимият"
   Идея за всеобхватно Предизвикателство!
   С фотография,
    Разказ
    Стихотворение
   Роман
    Колаж
    Есе и тн.
Идеята ми е за " всеобхватно" Предизвикателство, което да продължи до Есента! Примерно: Всеки да фотографира, твори стихотворения, разкази и т. не. Ако пък някой успее да сътвори "Откровенска" сватба! Честито!
Та така! И със здраве!

3
Съгласен съм, но историята, като учебен предмет винаги и във всички времена е използвана от власт имащите, като инструмент за осъществяване на политическите им замисли и стремления. Сама по себе си историята, като наука е друго нещо. Всяка наука, за да бъде такава трябва да има предмет и методология. Не е тайна факта, че Втората Световна война е подготвена от германските учители по история, насаждайки реваншизъм във възпитаниците си. Само въпрос на време е било идването на Хитлер(Шикългрубер). Та така. Миналата година написах един исторически роман за конкурса на "Лексикон". Там казах много истини и знаех, че няма да имат смелостта да му дадат да види бял свят. Тези почти триста страници ми костъваха много усилия. Две операции на краката от варикоза  на вените... Не се оплаквам! Аз не се предавам лесно... Историята е точна наука, дори това да се струва странно на математиците! И още по - хубаво! В нея има това, което го няма в математиката - магия!

4
Поклон пред светлата му памет!Нека остане нетленно написаното от него!Загубихме един истински творец!

5
Предлагам следващата тема на Предизвикателството за детско стихотворение да бъде-"Баба готви най-добре"Успех на всички! :)

6
Предложение за тема на 9 кръг на сезон ll.Всеки има неизказани думи към най-близките си хора.Думи за прошка,за извършени дела или изказани думи наранили близките.Много пъти тази прошка не може да бъде поискана.Тя си остава дълбоко в нас и ни тежи.

7
Съжалявам!Просто търсех начин да помогна!Ще се съобразя със забележката Ви.Поздрави и успех желая!

8
Админ,ще се опитам да помогна със съвест!Смятам,че господин Цветан Цветанов е един достоен българин!Това го казвам без капка ирония!!!Може никой да не го е забелязал,но той се просълзи преди много години на речта си за Ботевите празници!
 В патриотизма и българщината на
 г-н Бойко Борисов никога не съм се съмнявал!!!
 Кметът на Пловдив е един прекрасен
 човек!!!Познавам го още, като  кмет на нашият район в Пловдив!!!
 Така че,ще се заема да напиша три кървави писма!!!
  Как да ги озаглавя?:"Един метър асфалт-вечен път към звездите!"

Страници: [1]
: ??:??