Покажи участието - меланхолик

Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - меланхолик

Страници: [1] 2 3 ... 8
1
- Ич ви не е еня! - Даскала ми по радиотехника, който ни беше и класен.

- Кой свирка бе?!!! - Пак същия, когато Краси свирна тихичко, а даскала стана разгневен и удари с юмрук в бюрото.

А на даскала ми по немски му викаха Йончев Фашиста, защото вместо на немски, ни говореше за Германия по времето на Хитлер : )

Та готино беше в ТМТ-то...

2
Обичам да заспивам и да се будя, а междувременно да сънувам сънища над които нямам контрол, - нощните, и сънища над които имам до голяма степен контрол - тези докато съм буден : )

3
И сега, естествено, нашите мили политици ще направят някоя ГЛУПОСТ като вечерен час и забрана на алкохола в студентски град. Каква глупост!!! Трябва да има и други начини освен пост тоталитарни приумици, даже и преди двайсет години не е било така.

4
Култура и изкуство ~> Музика / Синтпоп.
« -: 17 февруари 2012, 19:15 »
Я тука да си говорим за синтпоп групи и музика, по възможност за съвремени, и по-готини старички :) Сега например се сещам за DEUX а от новите за NamNamBulu, последните са сред най-любимите ми  :D

5
Ако радиацията от кинескопа на телевизора и тази от телефона да ти докарат главобол, значи могат и да те убият! Но не могат, а и не става дума за радиация, а за електромагнитно излъчване (според вълновата теория няма излъчване на частици, а само разпространение на енергия), каквото от кинескопа всъщност не се наблюдава като явление (телевизионен техник съм по професия). А и телефоните в днешно време, имат много по-маломощен предавател (макар и на по-високи честоти), а клетките също са маломощни, на малко разстояние една от друга. А иначе СИЛНО електромагнитно поле, може и тумори да ти докара, ако си в непосредствена близост до излъчвателя (например неизправни микровълнови печки). В зората на "искровите" безжични телеграфи, е имало случаи, хората зад морзовия ключ да се оплакват от главоболие, когато са на работа. По-късно се оказало, че е имало изтичане на ВЧ енергия от предавателя направо в морзовия маниполатор.

6
Божичко, като малък имах две три такива като тая с ну-погоди ми беше любимата...  :love7: Край, е сега се зарибих да си намеря такава ама едва ли някой още си пази...

7
Култура и изкуство ~> Музика / Re: Goth
« -: 07 ноември 2011, 04:04 »
Беше ми малко странно да чета за емо движението именно в тази тема  :D И се съмнявам че именно в този сайт повечето хора не се интересуват от подобна музика. Има теми във форума за индъстриъл, даркуейв, ню-уейв...  8) Ето ви едно поздравче с една много готина песничка на една словашка група :)

http://www.youtube.com/watch?v=V0rlNsEQ7is&feature=related

8
Една от любимите ми групи!!!

9
Според мен и Джой Девижън имат място в класацията.

10
http://vbox7.com/play:6923aabb Много ме е кефила винаги.

 :D :D :D

11
Твърдо да. Доста  групи, от индъстриъла любими са ми Decoded Feedback. Междо другото има едно много яко радио, в графата с линк на профила ми е, предимно индъстриъл пускат и малко синтпоп и даркуейв, ще се хареса обезателно.

12
Гордея се със себе си че пуснах тая тема преди цяла вечност, и че е толкова актуална -  някой ден само тя ще остане от мен. А преди няколко месеца попаднах на един много тъжен и красив и депресивен дарк филм, "Целуната" - Kissed. Но не мога да ви кажа че ви го препоръчвам, понеже филма... не е за всеки (последното изречение поне на мен би ми подействало като супер реклама и бих си го дръпнал веднага :) )

13
Това да не е шега?  :?  :( :( :( Как така ще премахват задължителното изучаване на родния ни език - възмутен съм.

14
Невежеството, ограниченото мислене и хората и обстоятелствата които ни пречат да крачим по пътя който сами си начертаваме. Също така съм ужасно тъжен че тия дни ми се прецака тотално лаптопчето на което пиша (проблем с биоса и не мога да намеря флаш дискета да го оправя) и сега ми липсва адски. А тъкмо успях да подкарам и една програма за правене на музика на него, и... се прецака. И да - безпаричието...

15
Знам че не се толерира КРЕЩЕНЕТО в сайта, но ЗА БОГА БРАТЯ И СЕСТРИ, СТРАШНО Е!!! Има неща свързани с технологийте на МВР и някой други специални части, които според много от вас граничат с научната фантастика, без да прекрачват в Реалността, но само ако знаете какво съм преживял и то само преди година... ТЕЗИ МИ СПОМЕНИ СА НАЙ-ЧИСТА ФОРМА УЖАС. Не е страшно когато специялните части и полицията се възползват от тия технологий, страшно е когато ЦИВИЛНИ имат достъп до тях. И се гаврят с психиката ти просто ей-така, щото няма кво друго да правят. А ти си нам а те са много. Организирани, с връзки и се забвляват адски. И на който и да разкажеш всичко, те мисли за луд, ходиш по психиатри и те обвиняват в халюцинаций. Спомени които описваш в автобиографичната си книга, спомени които са  точно толкова романтични и вдъхновяващи според болните ти критерий, колкото са депредивни и страшни. Един ден целия свят ще разбере, ще разбере ВСИЧКО и ще ми повярва  :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :banghead:(НЕ СЪМ ЛУД!!!)

Подслушване на телефоните... Това е най-малкото, всъщност, засичайки се сигнала от телефона, може да се определи точното ти местонахлождение и да бъдеш наблюдаван в реално време, стига около теб да има прозорец без перде или отвор в стената 8)

Страници: [1] 2 3 ... 8
: ??:??