Покажи участието - Сенд

Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - Сенд

Страници: [1] 2
1
Маме, не говоря за твоите снимки. :) Обърни внимание на дамските коментари, въобще. Някои звучат съвсем лесбийски и са в тон с ЕС, и ЛГБТ общността.

2
Новите автори трябва да са в розово, улегналите да са в небесно синьо, а старите кокали-в тъмно виолетово. Така всички ще се открояват. :) Ама не е въпроса в оценките, нито в сърцата, нито в коментарите, а в използването им за създаването на фалшив имидж. Това го правят самите потребители, съвсем умишлено. Някаква мижава снимка, ама защото е от жена, още повече поетеса, още повече, че е от нашите, хайде да ѝ праскаме сърца, звезди, суперлативи и лигави коментари. Какво е това?! Криво разбран феминизъм ли? Магарето си е магаре, не може да изглежда като Пегас, на снимката се вижда. :) Почесвам се, казвам си, тия не са у ред и подобни снимки изобщо не гледам. Влизам в чужд фотаджийски сайт и се чудя, ние ли сме на световно ниво, или онези, другите, дето си нямат сърца и звезди. :)

3
Браво, Ивчо! Тествал си системата! :) Веднага са те сдъвкали, значи работи!

4
Смути, българите не обичат инициативите и промените. Те си трайкат и чакат някой да ги "оправи". Е, Админ взе решение, смятайте се за оправени. :)  Щом законът на джунглата важи и за хората, толкова по - зле за тях.

5
Знам, че с жени не се спори, те винаги са прави и до дупка си държат на своето, но понякога се налага. Сайтът е мини социум, общество от хора, има си неписани правила, мнозинство от потребители, които ги налагат, а останалите трябва да се приспособяват. Ако не могат, да си ходят. Така стоят нещата. Ще отречете ли, че в сайта има явления, които по никакъв начин не стимулират творчеството, а стимулирането е целта на сайта,  особено на някой младок, който бива отсвирен още в началото. Ще отречете ли, че определени автори умишлено се игнорират, други умишлено се превъзнасят, защото са от нашата групичка. Ще отречете ли, че има хора, които държат да са на първа линия, на всяка цена? Е, къде отива удоволствието от общуването и споделянето?! И се появява лицемерието, фалшивият и никому ненужен имидж. Книги онлайн, които никой не чете. Фотографии, които публикувани във фотографски сайт, ще останат незабелязани. Харесва ли ви всичко това?!

6
Ех, прекрасна Смути, какво не ти е ясно?  Смисълът от мерките е, да не могат простаците, да налагат поведението си в сайта. А те са арогантни, нахални и безочливи, жалки плъхчета, криещи се зад анонимност. Не е въпросът в оценката на световно неизвестните ни творби, нито в нечие мнение, а в леката, умишлена гавричка, с някои от авторите. Защо да се позволява това?!

7
Поздравления и благодарности! Решението е добро. Топката е в ръцете на потребителите, Паленке!

9
Ами, нека отпаднат оценките, още по-добре! Да си слагат сърца, рибки, детелини, таласъмчета, каквото си искат. Но Админ ще реши, а не Паленка, на която и един месец да ѝ обяснявам, няма да ме разбере. :)

10
Ивчо, защо вечно подскачаш и си в опозиция. Нека да опитаме. Много добре знаеш, че оценките са Пунта Мара. Нека да ги видим тия оценители и разбирачи, и справедливо присъжданите им оценки. Какви съобщения, какви лични, не става въпрос за това! Но влязъл бай Х с една регистрация и раздава правосъдие. Ами, като видя, че е трол, ще го отсвиря. Ако си ти, ще ти отговоря съвсем приятелски и това е.

11
Благодаря на Админ, за реакцията и вниманието!
Ами, не е лошо, да се опита вариантът. Поне ще стане ясно, в каква посока да се върви.
Що се отнася до полемиката, тя прави сайта интересен, стига да се общува цивилизовано и да не се сипят обиди и ругатни.
Тогава Паленка ще праска само петици, защото няма да ѝ се коментира.  :)

12
Благодаря за отговора! Хубаво е, че се вземат мерки. Но правилникът не е написан от Господ. Админ може да го промени. Не мога да разбера, защо оценките трябва да са анонимни?! Това дава някаква свобода на оценяващия ли или безпристрастност?! Щом не ви се коментира и обяснява, недейте, но да се знае, кой какво "рейтингова". Доста разправии ще отпаднат и няма да има дискусии в коментарните полета.

13
Нещо не се разбираме. На различни ли езици говорим, не знам. Форумът е за предложения. Предлагам оценките да не са анонимни и да са придружени с коментар, защото така е честно. Пиша три, например и казвам, еди къде си се губи ритъма, метафорите звучат неестествено и префърцунено, поантата е слаба. Смятам, че еди как си, е по-добре. С автора, ако е широко скроен, ще го обсъдим и може да дръпне напред. А това, че ви мързи и не ви се занимава, да взимате отношение, си е отделен въпрос.

14
Никак не е лошо, за автора и почитателите му, да се знае, защо му се слага точно такава оценка. Жалко за хубавия сайт! Превърнахте го в лексиконче.

15
Паленка, пак не разбра! Който оценява, да се аргументира, а не всеки коментар да е свързан с оценка, Паленке!

Страници: [1] 2
: ??:??