Покажи участието - самотния-вълк

Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - самотния-вълк

Страници: [1] 2 3
1
Да почива в мир Гени и нека е светъл пътят на душата й

2
Поради липса на интерес от страна на участниците към последните две предизвикателства, които не събраха минималния брой от пет произведения, същите ги обявявам за невалидни и без победител.
Затова новата тема за следващото предизвикателство в проза ще я обявя служебно.
Тъй като трябва да има две предизвикателства, които да се застъпват през един месец, в тази тема ще очаквам предложения как да бъде обявена темата за следващото предизвикателство в края на месец ноември

3
Поради технически проблеми на модератора и пълното му невежество към мобилните устройства, отговорът ми се забави няколко дни.
Анулирам класирането в предизвикателство Лято, поради по-малко от пет участници.
Няма да обявявам служебно тема за ново предизвикателство до изтичане на текущото.

4
Текста на същата авторка в предизвикателството за разказ "Лято", отново не е разказ https://otkrovenia.com/bg/proza/mirishe-mi-na-lyato-1
Вероятно трябва да и предложим да стане модератор за проза в раздел есета или импресии...
Чудя се трябва ли да бъде оставен и после пак да стават циркове?
на два пъти й пиша тук коментар, на два пъти го трие. Тази вечер писах за последно и утре го свалям

5
Явно се хвърлят камъни в моята градина. Не съм го декласирал, за да не се провали цялото предизвикателство. Ако прочетете общите условия, ще видите, че при пет и по-малко произведения, цялото предизвикателство се обявява за невалидно. До последно произвединията бяха шест, чак в последните два три дни се появи още едно. Пък и да го бях свалил от участие, това едва ли щеше да повлие на възпитанието на авторката. Както и да е. След разговор с редактора, творбата вече е изтрита

6
Егати близото! Все едно да гръмне бомба в Бейрут и да се усети в Лимасол... Мисля по въпроса.
Все пак Лимасол е по-близо от Париж и Лондон

7
1521. На близо е Перперикон с предложение от 490 думи

8

...ИМЕННО!
И ако може Севделин да си чете като какъвто иска, но да не забравя, че когато коментира е модератор на новото предизвикателство и с лека ръка да не обижда!
Би ли цитирала къде обиждам и кой? Имам пълното право като читател да изкажа мнението си произведението.

9
esenna

Ако беше погледнала профила ми, щеше да видиш, че не съм обидена, т.е. имам грамота и аз.
Не става въпрос за лична обида, а отношението по принцип. Щом така ще се набирате, свързвайте се на ЛС и си се разбирайте. Значи тука има деление на печелили, непечелили, т.е. достойни и недостойни.
А сега и коментите на страницата под 2-ра част - акъл море... всеки го раздава, събрали сте си се наистина най-кадърните!

Повече в тая тема няма да вляза. Каквото имах да кажа, го казах.
Не ми отговаряй!
Не знам от какво недоволстваш. Дадох осем дни да се запишат желаещите за участие. Осем дни. Обявени в тази тема публично. Който се е записал, той участва. Няма грамоти, няма лични, няма нищо. Имала си време, да си се записала, както и всеки друг.

11
А не може ли без гласуване и без победител? Все едно някой да каже, че Илф пише по-добре от Петров в общите им творби. Ако ще правим един продукт, без класации, моля. Предизвикателството е точно в това - няколко автора с различен стил на писане да създадат общ разказ. Иначе всяка класация в случая ще е като камък, хвърлен в Марсовата нива.
Би трябвало да може, но трябва да проверя дали платформата има такава опция - без гласуване. Но си мисля, че няма. А съм сигурен, че все някой няма да е прочел описанието и ще гласува.  Другият вариант е да се пусне на общо основание извън предизвикателствата, ама си мисля, че така ще се затрупа в общия поток. Ще го мисля тази седмица.

12
Браво. Сега остава да измисля как да го оформя като предизвикателство. Т.е. да се преборя с платформата. Като предлагам да се гласува за отделните части. Този, който пише финала, ще има теоретична възможност да гласуват два пъти за него, но това ще го реши жребий и ще е честно. Ако идеята потръгне, победителят ще може да зададе началната част и сюжета на следващото предизвикателство. Стига да сте съгласни да стане така

13
Като начало модераторът предлага до края на другата неделя в тази тема да се запишат желаещите да участват

14
модераторът задава темата, жанра и упоменава точно героите ( разбира се и техните главни характеристики - напр. Елена - главна героиня, Мишо - неин съпруг, Цвета - дъщеря им и т.н. ) и написва първите 30 или колкото решим изречения. Точно тук е "предизвикателството", че всеки следващ ще се съобразява с "характеристиката" на героите :)
До тук добре. Написани са имената и характеристиките на героите и няколко от първите изречения. Могат и да са само описание на обстановката. А сюжетът и фабулата? Все пак трябва да има и история, която да се разкаже

15
С най-много гласове е Crazy Diamond ( Веселин Данчев).

Страници: [1] 2 3
: ??:??