Покажи участието - Човек

Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - Човек

Страници: [1] 2 3 ... 14
1
При мен в детските предизвикателства винаги се е класирало по брой гласове. Класиране по "Процент гласували" имаме едва в сегашното предизвикателство и очаквам с нетърпение да видя какво ще се случи.
И не се притеснявайте, че се бави отговора. В сезона на отпуските сме все пак.

2
Почивай в мир, Ина! Съболезнования на близките!  :'(

3
Конкурс по изобразително изкуство, литература и кино!
Тема:  „ Магията на Созопол и Музите“
Условия за участие:
 Предложената тема в конкурса цели да отрази най-красивите природни и исторически забележителности на Созопол, най-впечатляващите събития на Музите и неповторимия образ на града и фестивала в очите на творците.
  Участниците представят Созопол и Музите:
* за изобразително изкуство - в картина или приложна творба - до две творби (без ограничения на размери и вида на материали: акварел, темперни бои, пастели, графика, флумастер, молив, колаж, паспортирани или в рамка за изложба)
 * за  литература - в репортаж, новина, хроника, есе, портрет, интервю и други -до две творби (напечатани на бял лист с размер А4, с шрифт, позволяващ лесното им разчитане (Times New Roman -14; Tahoma -14)
 * за кино - във филм – 10 мин.,  реклама – 45 сек.,  репортаж – 2 мин.,  интервю – 10 мин., художествена импресия – 5 мин., клипове – 5 мин., послания  – 3 мин. до две творби със съответното времетраене във формат *avi* или *mp4*)
 Важно: сдружение Музите разполага със собствен архив от видеоматериали със заснети концерти и събития, които могат да бъдат предоставени за ползване при поискване!

Възрастови групи  на участващите:
Първа възрастова категория: От 5 до 12 годишна възраст.
Втора възрастова категория: От 13 до 18 годишна възраст.
Трета възрастова категория: От 19 до 35 годишна възраст.
Четвърта възрастова категория: От 35 годишна възраст
 
Общи условия:
•   Срок на изпълнение  - 25 .03.2018 – 15.05.2018
 награждаване на 21.05.2018 ( понеделник) от 18 часа в Мраморното фоайе на Столична библиотека София, пл. „ Славейков ” № 2
•   Творбите се приемат адрес: София 1000, ул. „Рачо Димчев” № 2
  (до пл. Славейков) или на имейл: muzite_fest@abv.bg
Задължително се посочват: трите имена на участника, години, град, държава, телефон за връзка или е-mail.
•   Заглавието на творбата и автор задължително се изписват и на английски език.
•   Организаторите не поемат обезпечаване с материали и техника в периода на пре- продукция, продукция и пост-продукция (включително субтитриране  и титриране на филма на английски)
•   Отличените творби се удостояват със предметни и специални награди и се представят в организирани изложби, литературни и киновечери
•   Творбите остават във фонда на организаторите, които си запазват правото да ги използва в свои изяви и изложби, реклами и благотворителност.
 
Очакваме Вашите прекрасни творби!
 
           Важно! Специалните награди се получават само лично от участника или от упълномощен негов представител! Непълнолетните наградени трябва да бъдат придружени от родител или настойник, който да получи наградата от тяхно име. 
Сдружение „Музите“ телефон и факс 02/981 01 06 мобилен телефон 0888 512 996
https://www.facebook.com/events/1868126943486968/

4
Ирен, това е заложено, просто модераторите на предизвикателства така задават опциите. Въпрос на решение на задаващия предизвикателството е.

5
Поздравления и от тук! :)
Чакаме си новото предизвикателство ;)

6
Мина ми през ума, че ще има технически проблем след като свалихме и едно от моите стихотворения...

8
И все пак, потребителите не могат да трият сами, така ли?

9
Обаче май нямам право да го изтрия!? Имаме ли все още опция за изтриване? Ако нямаме, ето ви линк на стихотворението:
https://otkrovenia.com/bg/stihove/neizprateno-5

10
Ами ок, аз ще си изтрия едното, ама другите дали ще го видят тука във форума не знам.

11
Всяко произведение-участник в Предизвикателство си излиза като нормално произведение, публикувано от автора, така че не е необходимо да се публикува два пъти.

Не може да се участва с вече публикувано произведение. Целта е да се стимулира творческото писане и да се пишат нови произведения.
Ама в предизвикателството за поезия пише, че може и понеже не бях сигурна попитах и модератор. Та там е част от условието и може. Проблема е, че сега го имам два пъти качено на личната си страничка. Оставам на изчакване и като се уточните ще го изтрия едното, ако е в разрез с правилата ;)

12
Понеже още трудно се ориентирам, ако добавя в "предизвикателство" ще излезе ли автоматично и на сраничката ми или там трябва да го добавя отделно. И обратното ми е въпрос. Ако участвам с вече публикувано стихотворение трябва да го копи пейстна от първоначалната си публикация ли? Защото няма бутон на страничката ми, който да води до "предизвикателства" :)
И-и-и, благодаря за тази опция с "Предизвикателствата". Наистина ме провокира, а не бях писала много отдавна :)

13
За мен в това няма смисъл, защото всичко е субективно. Все пак, ако искаш да филтрираш по-добрите произведения (защото има някои, които са добри за по-голям процент хора), можеш да направиш извадка от "Любими". Т.е., ако аз добавя стихотворение в "Любими" и ти и още 100 човека са го направили за същото произведение, то това означава, че може да бъде препоръчано с основание на останалите хора.

14
"Срещу стената" и "Всички са мъртви", падам си малко по европейско кино, та така :)

15
Интервю с Георги Колев или няколко мили думи за сайт Откровения :)
Вижте тук:

http://uspelite.bg/georgi-kolev-izkustvoto-te-kara-da-otkriesh-sebe-si

Страници: [1] 2 3 ... 14
: ??:??