Покажи участието - vladetoned

Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - vladetoned

Страници: [1] 2
1
Поздравявам те сърдечно за тази престижна международна награда, Латинка! Не можеш да си представиш колко се радвам за теб! Твоят принос в поезията, литературата и междусъседските културни връзки с балканските народи е неоспорим от никого.
Изключително горд съм, че те познавам, че се докосвам до твоето великолепно творчество и затова че си мой редактор.
Пожелавам ти здраве и младежко дръзновение, с което да продължаваш да твориш, рецензираш, превеждаш и помагаш на младите автори у нас и в чужбина.

2
Конкретизирам под темата на LATINKA-ZLATNA?!!!

3
Здравейте! Защо не може да публикувам отговор под някои от темите във форума?!!!

4
Уважаеми приятели на поетичното слово,
най - учтиво Ви каня на премиерата на втората ми поетична книга " Зрели небеса", която ще се състои в НЧ ""Никола Йонков Вапцаров-1922" ,   Град София,  Адрес  бул. "Цар Борис III" 132, р-н "Овча купел" п.к.1618, на 10 декември 2019 г. от 18.00 ч. /в малкия салон/.
Книгата ще бъде представена от редактора ми: писателката, поетесата и преводач
Латинка- Златна.

Заповядайте!


   

5
Благодаря сърдечно на редактора ми - Латинка-Златна, Клуба на дейците на културата в гр. Ловеч и регионална библиотека "Проф. Беню Цонев" за радушния и топъл прием, както и за перфектната организация на представянето на книгата ми.
Оставате в сърцето и мислите ми, приятели!

6
Честита да е новата ти книга, Латинка! Пожелавам попътен вятър и безконечен летеж на рожбата ти! Бъди благословена и нека Господ направлява винаги перото и делата ти.

7
Приятели, ще се радвам да присъствате на премиерата на новата ми стихосбирка „ЗРЕЛИ НЕБЕСА” на 19 октомври 2019 година (събота) от 10,30 часа в „Коктейл бар – Ловеч”, ул. „Търговска” № 12, до Покрития мост. Книгата ще бъде представена от поета и преводач Латинка Златна, със съдействието на Регионална библиотека "Проф. Беню Цонев"  и Клуба на дейците на културата гр. Ловеч.

Редактор: Латинка-Златна
Корица: Валентина Йотова


8
Уважаеми дами и господа,
най-учтиво каня всички Ви да присъствате на премиерата на поетичната ми книга "Летен облак", която ще се проведе на 27 март 2019 г. в Арт клуба /Двореца на културата/ в град Перник от 18.30 часа.
Книгата ще бъде представена от рецензента: поетесата и преводач Латинка-Златна.
Водещ: Младен Мисана
Музикален съпровод и песни: Албена Димитрова9
Искам тук и сега да изкажа своите безкрайни благодарности на редактора ми: Латинка-Златна. Не само за неимоверния редакторски труд по подготовката и презентацията книгата, но и за топлата майчинска длан, която ми подаде безкористно и мило. Нейната подкрепа за "Летен облак" е онзи толкова важен за мен начален тласък, които вдъхновено ме кара да вървя напред към следващи поетични висини.
Благодаря за прекрасната рецензия към книгата ми "Летен облак", която толкова точно и задълбочено описва не само основните фрагменти и емоциите, въплътени в творчество ми, но и разкрива дълбоката  същина на душата на автора, която е прелята и живее собствен живот в стиховете. Благодаря ти от все сърце, Латинка!
Искам да изкажа своите специални благодарности към акад. Благовеста Касабова, която също присъства на моята премиера. За мен това бе много висока чест!
На последно (но не и по значение) място благодаря на всички вас: мои приятели, които ме удостоихте с присъствието, вниманието, подаръците и красивите думи. Благодаря ви, бъдете благословени!
Горещи благодарности на моите неизменни приятели: Младен Мисана - за хубавите думи и на Албена Димитрова за красивите музика и песни.

10
Благодаря ти сърдечно, Меги!
Окаквам те на премиерата.

11
Уважаеми приятели,
каня ви най-учтиво на 16.05. т.г. от 18.00 часа в Н.Ч. "Николай Хайтов", София-1113, ул. "Юрий Гагарин" № 7 /бившето кино "Изток" - срещу хотел Плиска/ на премиера на поетичната ми книга „Летен облак”.
Читалището се намира на спирка Хотел Плиска посока Орлов мост - Окръжна болница на ъгъла на локалното платно на Цариградско шосе и ул. Юрий Гагарин. Входът на читалището е откъм ул. Юрий Гагарин.
Представя: редакторът на книгата ми Латинка- Златна - поетеса и преводач

Музикално изпълнение: anabel7 (Албена Димитрова)

12
Искам да изкажа своите най-сърдечни благодарности за прекрасното и радушно посрещане! За човешката топлота и отворените обятия, с които публиката в Ловеч посрещна моята поезия. Специални благодарности изказвам на моя редактор Латинка-Златна за подадената ръка и неимоверната подкрепа, която ми оказва.
БЛАГОДАРЯ ВИ, ПРИЯТЕЛИ!!!

14
Уважаеми приятели,
каня ви най-учтиво на 28.04. т.г. (събота) от 10.30 часа в коктейл-бар (Дучето) до Покрития мост в Ловеч на премиера на поетичната ми книга „Летен облак”.Редактор на книгата ми е Латинка-Златна
Представя: Латинка-Златна – поетеса и преводач

Организатор е  Клубът на дейците на културата – Ловеч


15
Представянето на книгата беше прекрасно! Толкова топлина и човечност лъхаше през цялата вечер, а поезията заплени сърцето ми!
Благодаря ти, Латинка, че ни направи съпричастни с небесното си творчество!

Страници: [1] 2
: ??:??