Покажи участието - Ангар

Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - Ангар

Страници: [1] 2 3 ... 11
1
Честита ти новата поетична книга, Златно Цвете!
Радвам се на успехите ти и от сърце те поздравявам!
На литературното поприще си неуморима!
Так держать!

2
Поздравления,Латинка Златна!
Браво и на братята сърби, че са направили такова хубаво представяне!

3
На мене сегашното положение ми харесва.
До него също не се е стигнало без обмисляне.
И мисля, че всяка промяна, ако донесе някакви плюсове,  неизбежно ще има и минуси. Защото от една страна ..., но от друга страна ...
Как е например в другия сайт, в "ХуЛите". И там се е водила много оживена дискусия по този въпрос. И се е стигнало до същото положение - оценяването да не е анонимно, и всеки да може да поставя само по една оценкана на  произведение. Само че от всеки, който оценява, се иска и кратка мотивация за оценката, която поставя.
Това обаче плюс ли е или е минус? Може би е повече минус - защото затруднява оценяващия. И затова най-използваната мотивация е поставянето на една удивителна.
Но добре ще бъде всеки да има възможност да вижда кой и как го е оценил (а не само авторите плюс; ще си бъдем автори плюс и без тази привилегия).

4
Хайде, и Апостолов откри виновника!
За да свали вината от действителните виновници.
А виновниците са собствениците на банката, служителите от банковия надзор, управителят на БНБ, ДАНС, и всички онези политици и прочее, които са държали там парите си на преференциални лихви. Все наши си хора.
Защото не може да не са знаели, че щом отпуска такива лихви, това е банкова пирамида.
На тези хора трябва да се вземат главите (или най-малкото всичката им собственост), а не да се търси вината в чуждите държави. Чужди държави ще има винаги, и те винаги ще плащат на свои агенти.
Но руска вина трябва да се търси за случвалото се до 1989 година, когато Съветският съюз е имал влияние върху българската политика.
А след 1989 година България беше вързана за колесницата на САЩ и ЕС, и ако сега сме в  блатото, то е защото с наложените ни от тях правила те ни задърпаха в него.

5
Будителството е светлина, но в този форум някои, и особено Веселяк, непрекъснато сеят тъмнина.
Затова са толкова много посещенията, Токсин - защото след всяка посята тъмнина нужно е някой да се опита да я разсее.
Ето сега Веселяк написа, че "Русия се е конфронтирала с почти целия свят".
А Перперикон написа, че никога не е виждал такова чуждестранно участие във военен парад на Червения площад. И че не разбира какво е значението на това участие. Какво показва това?
А то показва, че това което  Веселяк внушава, не е вярно. Русия не е в конфронтация с целия свят. Тя е в приятелски и съюзнически отношения с по-голямата част от света! Защото по-голямата част от света са Китай, Индия, Сърбия, Грузия, Казахстан, Беларус и пр. и пр., чиито войски участваха на парада.
И освен че са по-голямата част от света, те са и по-добрата част от света.
Лично аз много се радвам, че можах да видя как изглеждат и как маршируват войници индийци, и китайци, и сърби, и други. Това не се случва всеки ден.
А това, което Перперикон говори за Путин, е пропаганда. Путин се държи както трябва, подобаващо. Досега с нищо не се е изложил. Затова и рейтингът му е толкова висок. Само на враговете на  Русия им се иска той да е друг. Но ако Господ  слушаше враните, от небето вместо дъжд щяха да валят трупове.

6
Защо подчертаваш, че европейските КРАЙНО ДЕСНИ И НАЦИОНАЛИСТИЧЕСКИ ПАРТИИ се събират, и то баш в Петербург?
За да кажеш пак нещо лошо за Русия. Жабата ако не заквака, ще се пукне!
Но ако това съобщение е вярно, чудно ми е как "националистически партии" биха могли да се разберат - нали всяка би теглила към своята черга, би смятала своята нация за по-висша, а другите за по-нисши?
И възможно ли е патриотичните партии да са крайно десни?
Например крайно дясна партия ли е АТАКА?
Напротив, тя е най-лявата партия в България!
Тя единствена се бори срещу монополите, срещу колониалната ни зависимост, дори се обявява за национализация на някои отрасли.
Не се ли бори АТАКА за равноправие на всички етноси в България, в това число и на българския етнос, който днес е най-ограбвания от държавата, най-онеправданият, най-малтретитания от циганския етнос, за чиято престъпност законност няма?
Не е ли в програмата на АТАКА повишаването на доходите на най-бедните хора? Ако това е крайно дясно, здраве му кажи!
Затова и всички така яростно я ругаят, разграничават се от нея и ако някой я подкрепя, обявяват го за чумав.
Но този, когото ругаят сто човека, той сто души струва!

7
За какво да се използва заема?

Управници, затворите редете.
Със разни екстри ги обзаведете.
Защото дойде ли на власт Атака,
затвор ви чака!

Днес за сетен път се убедих, че само АТАКА е истинската българска партия!

А за какво служат външните заеми, кой се ползва от тях?
"Най-добрият начин да се обогатиш са военните доставки и заемите. За война се говори, сабите дрънкат, но това е за да се плашат баламите и да се оправдават военните кредити. От въоръжение българският народ няма нужда. Но ти и твоят антураж от гешефтари имате нужда от пари, много пари, а главното имате нужда народът да е в по-голямо и по-голямо бедствие, за да не може да вдигне глава никога." (Цар Фердинанд, "Съвети към сина").
Затова днешните управници така се натискат да вземат те заемите, и то колкото се може по-големи, и за три години напред.

Но освен гешефтарите в България, заемите са манна небесна и за чуждите банки-лихварки.  Което за длъжника е загуба, за тях е чиста печалба. Дават ни 16 милиарда, а с лихвите ще получат 27 милиарда.

Но ако българите имат спестени над 40 милиарда, и ги държат в банките при 0,5 до 1,5 процента лихва, няма начин да е нямало начин от техните спестявания да се финансира държавата. Лихвите да ги получават българи. Защо не го откриват този начин - защото няма да има такива комисионни.

Днес беше позорен ден за българския парламент. Така брутално изнасилиха България.
Някога имаше един много, много нагъл председател на Народното събрание, беше от СДС, един безподобен дебелак и простак - Александър Йорданов.
Но днешното Народно събрание надмина и неговите изпълнения!

Затова имаше и днес протести, и на протестния митинг Волен Сидеров много хубаво говори, ако сте го слушали.

8
Ами за бойната готовност на руската армия какво да кажа - трябва да я поддържат висока.
Но в никой случай не мисля, че се готвят някого да нападат - няма кого. В това число и Украйна, стига Украйна да зачита независимостта на "самопровъзгласилата се" (как само наблягате на тази дума - "самопровъзгласилата се" - сякаш някой друг би могъл да я провъзгласи, или ако я беше провъзгласил ЕС щеше да е по-законно и по-морално!) за независима от Украйна Новорусия.
Но ако Украйна изпраща войски срещу Новорусия,  морален дълг на Русия е да я подкрепя всякак, да я снабдява с оръжие и дори да изпраща войски в нейна защита.
Друго е смешното в днешната обстановка - това, че Англия надава вой, че руски самолети летят в неутралното въздушно пространство. Самолетите не нарушават въздушното пространство на Англия,  но англичаните надават вой - може и да го нарушат! И няма как да ги спрем! Давайте пари за превъоръжаване!
Същото  правеха и българските военни - руските самолети летяха над неутрални води над Черно море, и е ясно, че нямат за цел да нападат България. Но нашите военни надаваха вой - може да нарушат въздушното  ни пространство! И вдигат изтребителите, докато им се изчерпа ресурса.
И сега два милиарда и 200 милиона от дълга, който предвиждат да вземат, предвиждат за превъоръжаване. За оръжие, което да дрънкаме срещу Русия.

9
Любопитно защо днес и аз не мога да ги открия тези постинги: за избитите от украинските войски мирни жители на Дебалцево и за разпънатото на кръст момченце пред очите на майка му, и как след това завързали майката за танка и я влачили по площада.
А първият постинг го имаше копи-пействан на няколко места (в групата "България - Русия" и в някои лични профили). Може би са потънали вече  в океана на Фейсбук и не могат да се открият, но по-вероятно е, в хода на информационната война, оригиналният постинг по някакъв начин да е бил премахнат, при което моментално са изчезнали и копи-пейстовете.

За втория постинг жената, която го беше пуснала, беше написала: "Това едва ли някъде ще го видите документирано, защото журналисти на такива сцени не се допускат".
Но аз тези постинги съм ги прочел, не съм си ги измислил.

Друго обаче искам да споделя.

"С нищо човек не показва истинския си характер така, както с нещата, на които се смее!"

Гледах някои клипове на скечове от шоу-програмите в Киев - аналози на нашето "Шоуто на Слави" и на "Комиците".
Пошлост върху пошлост. Неща, на които само простаци и простакеши биха могли да се смеят. А киевската публика се смееше и се веселеше!

Опростачването на украинският народ хем вече е завършено, хем още в пълна сила продължава.
Такова тържеството на чалга-културата, което в България, колкото и да ни се струва че го има, все още не е постигнато!

И си помислих, че главното различие между хората от Западна Украйна и Източна Украйна не е в езика, не е и в нещо друго - главното различие е в нещата, на които се смеят.

10
Били са  някога една държава - Съветски съюз.
А сега на тази територия има две или три държави: Украйна, Донецка народна република и Луганска народна република.
Като последните две може би ще се слеят в една държава - Новорусия. И тази държава трябва да бъде призната, друг изход няма. И колкото по-скоро я признаят, толкова по-малко кръв и нещастия ще има. И обратното.

А дали сега Донецк, Луганск и Украйна са една държава, един народ?
Когато преди два дни армията на ДНР освободи Дебалцево, оказало се,  че няма кого да освобождават - всички мирни жители са били избити от  украинските въоръжени сили по домовете си с изстрели в главата. А всички по-важни обекти са били или взвривени, или минирани.Така ли се постъпва със собствен народ и собствена държава?
Когато украинските въоръжени сили са овладели един друг град, събрали са на площада жените (мъже в града вече нямало), и за да им вземат страха, разпънали са на кръст върху едно рекламно пано, като го държали и ковали с пирони, пред очите на майка му, едно тригодишно момченце.
И колко още, безброй още такива и по-страшни и масови жестокости са извършвали украинските войници и наемническите батальони, които се сражават на тяхна страна. Могат ли такива неща да се простят и да се забравят? И може ли да се нарекат хората, които вършат такива жестокости по друг начин, освен главорези?

Ти Фейсбук не гледаш ли, тези неща неизвестни ли са ти?

И ще ни пускаш линк към монолог на Кончаловски, на един човек, разглезен от съдбата, на  човек напуснал родината си, установил се в САЩ. Такъв естествено че ще хули Русия. Но защо не прочетеш и коментарите под речта му - как болшинството от хората я оценяват и как гледат на него.

По другите ти въпроси - как почна майдана, кой и защо го организира, защо Украйна сега  е толкова разорена, на всички е съвсем ясно. Както и да се опитваш да извращаваш истината. Украинският народ ни е братски народ, готови сме всякак и безкористно да му помогнем, казваше  Путин.  Но САЩ,  ЕС и украинското правителство, което дойде на власт след фашисткия преврат, не искаха това. И обявиха Русия за главен враг на себе си, на Украйна и на цялото човечество. И ето докъде я докараха.

Щели да докарат руския човек до положение да яде пирони. Да, може.  "Той може пепел да яде, но няма да се моли!"

И престани да наричаш Путин  Путлер. Просташко е.
Ако Путин е Путлер, ти пък си пу . ка.
Не като анатомичен орган, но като характер.

И понеже и ти пусна линк към някои песни, ето и един линк от мене - към песента Донбасский марш:

https://www.youtube.com/watch?v=Jl0eh20BTOo

11
За всички (да не кажа повечето), които не са догледали предното видео до края... Поздрав!

https://www.youtube.com/watch?v=jj1MTTArzPI

И отговорът от Русия:

https://www.youtube.com/watch?v=eGe_RrefDQw

Както се казва, преценете сами.

И още:

https://www.youtube.com/watch?v=E3HgpdoEz2w

И още отговори от Русия:

https://www.youtube.com/watch?v=TSKPIUBgL0k

Думи нямам...


Да, никога няма да бъдат братя!
Затова Източна и Западна Украйна вече не трябва да са една държава.
Единственото лекарство за омразата е раздялата.
Единственото дълготрайно и справедливо разрешение на Украинската криза е отделянето на източните републики от Украйна.
Ако украинците влязат в Донецка област, украинските и наемните от тях главорези ще подложат руското население на кървав геноцит.

И тези, които говорят за неприкосновеност на границите на сегашна Украйна - ЕС, Меркел, Оланд, Обама - също са главорези.
Не правителството на Украйна, а Донецк трябваше да подкрепят те, ако наистина искаха кравопролитията да бъдат прекратени.

Защото след като я разориха, Украйна е напълно зависима от тях, тя благодарение на тях диша, благодарение на техните пари тя функционира, вербува и плаща на наемници. Украйна те могат да я спрат, но над Донецк и над Русия власт нямат.

Да не говорим, че това би била и най-справедливата, правилната, хуманната позиция.

Защото след всички тези зверства хората вече не могат да бъдат братя. Без значение кой крив, кой прав. И ако не бъдат разделени - ще се избият.

12
Оланд и Меркел ще воюват със Русия!
Срещу ѝ - с дявола се съюзиха.
Забравили са вероятно те,
как Бонапарт и Хитлер "я сразиха".

Русия от война не се бои.
Тя има горд народ, и нефт, и злàто.
При Ленин тя Антантата разби,
а пък при Путин ще срази и НАТО.

Нямаше резултат от срещата на Оланд, Меркел и Путин в Москва. Защото Оланд и Меркел отново повтарят едно и също - "запазване териториалната цялост на Украйна". Не признават присъединяването на Крим, не признават независимостта на Донецк.
Но ако Донецк не се отдели от Украйна (след което и да се присъедини към Русия, което е естествено), траен мир не може да има. Компромисът прави добър чадър, но лош покрив. Войната там ще се завръща отново и отново, и страданията на руското население там ще са безкрайни, докато то не бъде съвсем асимилирано или изтребено. Както се случи с българското население, което Берлинският конгрес, а по-късно Ньойският договор оставиха в Гърция, в Турция и Сърбия.

И затова Русия просто няма право да отстъпи! Да отстъпи Русия би означавало престъпление и национално предателство.

Но няма причина ЕС да не отстъпи. За тях това би било благороден, понятен жест - признаване на правото на самоопределение.
И не би имало война.

А те - лудите и бесните, са готови да разпалят нова общоевропейска, ако не и световна война. Тези хора кадри от войната не гледат ли, сърца нямат ли!
И след два дни на срещата в Минск, ако такава среща се състои , успех едва ли ще има. Защото няма да има представител на Донецката народна република.
Била се самопровъзгласила! Ами кой друг да я провъзгласи? Били проруски? Не са проруски, а са руски!
ЕС ги игнорира, не ги признава, не иска да разговаря с тях и да ги изслуша, а ще решава съдбата им.
Затова в Минск и да решат нещо, то ще е като за България на Берлинския конгрес - несправедливо.

13
ОСЕМДЕСЕТ ГОДИНИ В СЛУЖБА НА ВЛАСТНИЦИТЕ

Известно е какво е юбилей – в приветствия хвалебствия се леят, и разговорът винаги страни на спомена към светлите страни.

Такъв беше и 80 годишният юбилей на БНР. Голям юбилей! И някогашните “Сто години Ленин”, и “2000 години Исус Христос” засенчи.
Проглушиха ни ушите – с хвалби и самохвалби, приветствия, награди.
Осемдесет години  в служба на народа!
А може би 80 години в служба и угода на властниците?

“По радиото някой шумно спори.
С кого не знам. А може би с народа?
Говори си и нека си говори –
нали затуй му плащат хората.”

Такова го е определил радиото поетът - противонародно и продажно. Говорело е това, за което му плащат властниците.
А как са се отнасяли към предаванията му хората?

“Във кафенето някой се изсекна
и дълго три със здравите опинци.
Огледа се и каза, уж полека:
“Комай ни лъжат тия синковци.”

Обърнете внимание на думите “огледа се”. Защото да се усъмниш в това, което говори БНР, е било много опасно.

Такова е било радиото в първите девет години от създаването си – от 1935 до 1944 година. Радио на фашистки режими. На онези, които запечатваха радиоапаратите, за да не могат хората да слушат нищо друго, освен него. Лъжело е и заблуждавало. Агитирало е и пропагандирало против Съветския съюз, пропагандирало и агитирало е за включването ни във войната на страната на агресорите, приветствало е обявяването от България на война на Англия и Америка.
А истината я е казвало друго радио – онази радиостанция “Христо Ботев”, по която е говорел Станке Димитров.

Следващите 45 години пък е било радио на тоталитарната държава. На комунистическата пропаганда, за която посткомунистическите властници твърдят, че не се е различавала от фашистката. И че в тези 45 години пак не е говорело истината. Че истината за България и за света я е казвало друго, чуждо, още по-скъпо платено радио –  радио “Свободна Европа”.

Следващите 26 години пък е радиото на прехода. На сбъркания, безкраен преход,  който докара България до трета национална катастрофа. Направи я най-бедната, най-разорената, най-корумпираната, с най-нещастния народ държава.
И най-голямата вина за сбъркания преход пак е на четвъртата власт – властта на медиите. С лъжите и измамите, които ръсеха, успяха да оглупят, да измамят и залъжат  цял един народ. Предоставяха трибуна предимно на некомпетентните, кариеристите и измамниците. Без да им задават точните въпроси, от които да лъсне цялата им продажност или некомпетентност.

Такова е било БНР през десетилетията, няма какво да се лъжем. И няма какво да му се сърдим – то е държавно, а държавата е инструмент за потискане на народа от класата, която е на власт. БНР е национално само дотолкова, доколкото се издържа от данъкоплатците.

Да, радиото не е само политика. Има и много други предавания – забавни, развлекателни, образователни, спортни … Които, макар че и върху тях е тегнела някаква  цензура, били са и са любими на хората. Открило е и е дало трибуна и старт в живота за много таланти – певци, композитори, артисти. Било е време, когато ”герои на нашето време” са били героите на труда, и когато по радиото е звучала предимно българска музика, и българските песни са били красиви и като мелодии, и като текстове, а певиците  не само красиви, но и морални. “Добро време – добри песни, лошо време – лоши песни”, както пише Некрасов.
   
А и днес, когато страната ни е едва на стотно място по свобода на словото, и на власт са олигарсите, можем ли да очакваме от БНР истината?
И днес правдата наричат кривда, а кривдата – правда.  Приятелите рисуват като врагове, а враговете представят за приятели, контрареволюциите представят за революции, жертвите на агресията за агресори, а агресорите – за жертви.
Вярно, имало е, има и ще има  и честни и достойни журналисти, които имат смелостта или неблагоразумието да търсят и говорят истината, но тях системата дълго не ги търпи – и предаванията им ще се спират, и рано или късно системата ги изхвърля.

А наистина ли БНР, като е “Властелинът на ефира”, е и най-любимото радио?
Влизал съм в производствени цехове, където ТВ няма как да се гледа, но радио се слуша. И обикновено до радиоапарата (за да не го превключват, което е дразнещо), има  табелка: “Тук се слуша БГ радио”. Или “Тук се слуша радио Веселина”.  И т.н. Но никъде не видях надпис “Тук се слуша радио Хоризонт”. 
Колата, с която отивах на работа, през деня я караха различни хора. Понякога сутрин оставях радиото на “Хоризонт”, но вечер никога не го заварвах на тази станция – защото никой от шофьорите не го слушаше.
Само за един човек знам, че непрекъснато само радио “Хоризонт” е слушал – за премиера Пламен Орешарски. И какво стана – правителството му дори и половин мандат не можа да изкара.
Но защо хората слушат “БГ радио”,  “Веселина”, “Радио 1” и пр., а не “Хоризонт”? 
Защото по радио Хоризонт българска музика рядко се чува (като изключим някои авторски предавания, “По първи петли”  и “По нашенски”). Всичко е англоезична какафония. Англоезични песни, текстовете на които народът не разбира. Това особено дразни хората от селата, които по неволя могат само БНР да слушат.  Защото песен без текст е половин песен, тя е като птица с едно крило. А няколкото български песни, които се пускат, освен че на пръсти се броят, но са и много стари. И цензурата и автоцензурата (която също няма от какво друго да е, освен от страх) са толкова силни, че руска песен в българския ефир от много години не е прозвучавала.
А и повечето от проблемите, които се обсъждат, разглежда, са за разсейване и отвличане на вниманието от основните проблеми на хората и държавата.
Някога най-скучно предаване ни беше “Бюлетин за нивото на река Дунав”. Днес много неща му съперничат. На първо място рекламите – на всеки половин час новини, а преди и след тях едни и същи затъпяващи реклами. Съперничат му и спортните предавания – прекалено дълги, с изброяване на имената и класацията на никому неизвестни чуждестранни отбори и спортисти. Съперничат му и някои музикалните предавания – с имената и биографиите на чуждестранни, никому неизвестни певци и състави. А сутрешното над триминутно изброяване на предавателите, които излъчват програмите на БНР, и на честотите, на които те работят, е толкова ненужно. Поне да не го правеха всяка сутрин.

Това казвам аз за БНР, пък който не иска такива неща да слуша, да си затъкне ушите.

14
В последните дни медиите настървено, агресивно ни убеждават, че сме длъжни стриктно да спазваме ангажиментите си към НАТО, да се превъоръжаваме и, независимо от бедноста ни, да увеличим средствата за отбрана до 2 процента от брутния национален продукт.

Но дали доброволно сме поели такива ангажименти, или са ни ги наложили и ни ги налагат?

И защо НАТО отново разпалва студената война и надпреварата във въоръжаването? Кой ни заплашва?

Ислямска държава? Но над нея НАТО има такова превъзходство в средствата за нападение - авиация и високоточни оръжия, че  само да поиска, може да се разправи с нея не за две години, а за две седмици.
Но не иска, защото на САЩ им е нужна продължителна война. За да се произвеждат оръжия, и тези оръжия да се харчат.

Русия ли е заплахата?

Но нали, според последната реч на Обама, докато САЩ са в разцвет, Русия е пред колапс. Каква заплаха за САЩ, за ЕС и за България може да бъде такава държава?

Истината е, че не Русия е враг на ЕС, САЩ и НАТО, а САЩ, НАТО и  ЕС са врагове на Русия. И затова я обграждат, заплашват и въвличат в надпревара във въоръжаването.

А България, каквито и ангажименти да е поемала към НАТО, ангажимент да се бие срещу Русия не може да е поемала.  И ако мислят да нападат Русия – без нас! Това трябва ясно да им се каже.

Даже Хитлер, колкото и да насилваше царя ни да изпрати войски срещу Русия, не можа да го постигне.
Но току виж че Обама, при този ни върховен главнокомандващ, го постигне. Него няма нужда да го насилват, сам се натиска да го направи.

Но ако армията ни тръгне срещу Русия, ще покрие с позор и себе си, и – за вечни времена – и България, и народа й -като народ неблагодарници.

Да не говорим за това, че историята обича да се повтаря, и че ако и за трети път бъдем срещу Русия, накрая и за трети път ще бъдем бити, ще бъдем сред губещите.

Докато сърбите, винаги верни на славянската солидарност, каквито и страдания в началото да понесат, накрая пак ще се окажат от победителите.

15
Цитат на: veseliak Или за "размишленията" Ангарови? 
[quote

Веселяк, тъй като ти се правиш на неразбрал, и вместо да си посипеш главата с пепел, опитваш се да остроумничиш, ще поясня и допълня разсъжденията си.
Такъв съм - вместо да чета линкове, опитвам се и да разсъждавам.
Та мисля още, че малко ще ви е (и ще ТИ е!) да ви извият тестисите. От хората във форума тебе имам предвид.
Защото без с нищо да премахвате  зависимостта от Русия, благодарение на вашата глупост и наглост, ставаме зависими и от Турция. Вие я направихте посредник между нас и Русия, и към цената на газа, която ни определя Русия, ще  плащаме такси и за преноса му през турска територия.
А освен това, ще трябва да положим тръби и през Странджа, и под Мандренското езеро, и през Стара планина - за да закараме този газ до Варна, ако там ще се създава някаква газоразпределителна станция. И тези тръби вече не с руска, а с българска кръв и пот трябва да се полагат.
Та след като ви извият тестисите, трябва да ви закарат вие да ги копаете и заравяте тези тръби. Та за друг път да знаете и вие да разсъждавате.
А сега за Сибир. В руските сибирски градове живеят много хора, красиви и талантливи хора. Те добиват нефт и газ, злато и елмзи, и забележи - над три четвърти от тях харесват и подкрепят Путин! В ерата на интернет, когато прегради пред "истината ви" няма.
Предполагам че и тези ти линкове са пълни с клевети и изопачаване на истината. Но каквото и да има в тях, каквото и да се приписва на Путин (като казвам Путин, имам предвид съветниците му, министрите му, правителството), ТОЙ СИГУРНО Е ПРАВ!
Защото за Русия той отговаря!
А човекът трябва да е такъв, какъвто е дългът му - на меча не прилича да е мек!

ЕС, САЩ и НАТО обявяват Русия за главен свой враг. С което автоматично обявяват пък себе си за най-големите врагове на Русия.

И тогава това, че не го хвалят, а така яростно го  хулят и нападат, е най-голямо доказателство, че така и трябва Путин да се държи.

"Мъдреци са изрекли отколе,
че когато те хвали врагът,
туй е знак, че си в грешния път." (Хр. Радевски).

Преди векове независимостта и на българската държава е била застрашена от дейността на финансираните от Византия НПО. И какво е направил Телериг?

"Сто предатели боляри Телериг за нощ изби!"

Може да е било недемократично, може да не е било по християнски, но е спасил България!

Страници: [1] 2 3 ... 11
: ??:??