Покажи участието - Double-D

Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - Double-D

Страници: [1] 2 3 ... 19
1
Ако няма пробс и не сме на работа може да си организираме една екскурзийка за концерта в Стара Загора и ще бъде весело. Май и там щяло да е без вход. Разбира се яката работа ще е да дойдат и в София :)

2
Щяхме да ходим с моята, но за съжаление утре съм до 21:00 на работа, а по същото време почва и концерта и няма как да се телепортирам. Нищо де, поне остава надеждата, че на 23 или 24 май ще са в София, ако не се окаже вярна информацията за Стара Загора.

3
И Хиподилци са семегейци :) Само СМГ, але, але  :D

4
Принципно ми се ходи на Юрая Хийп, ако има желаещи да направим групичка за концерта, да казва. Ще пътуваме с кола и ще си поделим разходите по братски. Мисля да се приберем вечерта след концерта. Пътят е не повече от 2 часа. Админ навит ли си?

5
Бих дошъл, но нямам възможност. Кои ще сте?

6
Аз бая отдавна не съм ходил на опера и се каня вече доста време, та ако има желаещи от форума, можем да си направим едно общо ходене. Молбата ми е някой, ако има възможност да провери каква е програмата, какви са цените и тн и да ги съобщи тук, та да се реши нещо в тая насока. Със сигурност ще бъде доста приятно.

7
Колкото и да са "комерс", аз много се кефя на Болерото и на Кармен.

8
Да си призная не съм много подробно запознат с биографиите на композиторите. Повече внимание отделям на това, което са оставили след себе си. Така като чета какво си написала и на моменти се появяват разни спомени за нещо прочетено някога, но не мога да оставя конкретен коментар. Обаче обещавам при първа възможност да прочета някаква биография или нещо от тоя сорт, та да съм малко по-интересен събеседник.

П.С. Поздрав с Бетовен - 5-а симфония, която слушам в момента. Както споменах може би любимият ми композитор.

9
Личи си, че съм дошъл напрао от работа. Всички едни изтупани и нагласени, а аз като некой агроном хахахахаха :P Важното е, че беше весело и викам до 1-2 месеца да го повторим, но тоя път на открито, че там бахти задуха беше.

10
Като спомена за 40-та симфония, та бях се вдъхновил покрай темата и си викам дай да послушам малко Моцарт. И понеже на едно дискче имам 40-та и 41-а, си го пуснах. Та и на мен 40-а ми се стори далеч по-хубава.
Относно Бах - ами има си хубави работи със сигурност, но как да кажа... най-просто не е моят тип класика или поне не изцяло. Разбира се далеч не претендирам да съм му слушал много творби. Виж след Моцарт послушах малко Брамс и страшно ми харесаха някои неща.

11
Интересна тема. Как ли съм я пропуснал :? По принцип не е най-любимият ми композитор, предпочитам Вивалди, Бетовен, Григ, но харесвам и голяма част от Моцартовите произведения. Предпочитанията ми клонят към Малка Нощна Музика. Великолепна творба!

12
И аз ще закъснея. Ще се обадя да ми кажете къде сте седнали. Предполагам, че ще дойда към 17:30.

13
Значи, единственото ми съображение е, ако съм на работа в събота, което е доста вероятно, няма да мога да дойда преди 17:30, но ще се намерим, все пак има гсм-ета за тая работа :)

14
Само да вметна, че целта на тази тема не беше да си изброяваме любими песни. Поне щом го правите, дайте някво инфо какво представлява, защо е толко добро и тн. Иначе гледам аз некви плейлисти от по 100 парчета и нищо представено по този начин не може да задържи вниманието ми, а предполагам и не само мойто. Основно препоръчвайте групи и изпълнители и не забравяйте да представите за какво иде реч.

15
Аз лично нямам нищо против да е в събота, щом ще е по-удобно за някои хора. Най-добре всеки, който мисли да идва да си каже мнението и накрая да се вземе решение за точна дата, час и място.

Страници: [1] 2 3 ... 19
: ??:??