Покажи участието - limeruna

Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - limeruna

Страници: 1 [2] 3 4 ... 7
16
Наистина, би било много хубаво това за подкатегорията.

А дали е възможно в сайта да си намери място нова категория, математика? Математиката също е творчество и в този смисъл би била интересна на някои хора - и като споделяне, и като четиво. Би било удобно наличието на математически символи за вмъкване, които биха били полезни при излагането на такъв тип материали - и възможността за направата на схеми, диаграми като приложения към текстовете.

17
Може да можем да избираме стила и да слушаме само тази музика, като отделни станции. Радвам се, че се осъществява идеята.

18
Извинете, дали е възможно, когато пращаме публикации с грешки, да ни се връщат текстовете с червени поправки, за да виждаме кое е поправено от редактор?  За да не допускаме същите грешки, да се информираме за промените в текста.

19
„...автоматично като си чел дадено произведение да ти го извежда в списъка посивено примерно за да не ти се набива на очи и да се отличават нечетените?“
Това посивяване ще е много хубаво. :D
В профила си не мога да видя списъка със следените автори, като опитам да отида на втора страница, вместо да смени, презарежда отново същата страница.

20
Може да има известия за конкурсите - когато наближават срокове за гласуване или участие.

А за коментарите, ако се въведе гласуване, може да излизат само тези, които са по-интересни. Или да има следване на читател - на човек може да му излизат само коментари от хора, от които иска.

Известия за любими произведения ми се струва малко ненужно. Много е хубаво, когато видиш сърчице на произведението си. Но само това. Аз не желая да виждам имена. Не искам и да виждат името ми. Предпочитам това да е списък само за мен - където да гледам любими неща. Може би вип-потребител да имат опция да избират дали да им виждат сърчицата?

Автори плюс може да имат опция да скриват коментарите от видимост под своите произведения.

При известията може да има категории и човек да избира кое да вижда и кое - не.

„Не е ли редно коментарите в собствено произведение да не излизат в секция "из последните коментари" в началната страница?“ - sauronboab

Ако автор отговори на коментара ми аз лично ще се радвам да получа известие. И аз не виждам смисъл да виждаме отговорите на авторите в списъка с коментари.


И още едно нещо - относно комуникацията между потребителите в сайта. Ще е хубаво да можем да си „препоръчваме“ произведения наистина. Попадаме на някое произведение, което е много хубаво, и моментално искаме да го споделим с някои хора - натискаме бутонче, откъдето можем да изберем имената на потребителите, на които искаме да пратим, и те го получават като известие - „еди-кой-си“ Ви препоръча „еди-кое-си“. Но може би е хубаво да е отделено от общия списък с известия, за да не дразни хора, които не желаят да получават.

21
Здравейте! Ето моите наблюдения:
- Може би не трябва да има опция автор да следи себе си. Това е странно.
- Списъкът със следени произведения - не мога да отида на втора страница.
- Може би ще е хубаво да е възможно да махаме от такива списъци четени произведения, за да намираме по-лесно останалите. А също - до името на автора да пише число (1, 2), ако не сме прочели нещо. Става въпрос за списъка със следени автори.
Сайтът става все по-хубав. Благодаря!

22
Може ли разказите за конкурса да излизат в отделна категория? За да се намират по-лесно. Човек, който не е запознат със системата, трудно ще се ориентира. И да пише името на темата при самите разкази.

23
В какъв срок трябва да се съберат средствата?

24
Може до произведенията отдясно - предложенията, също да се намести по едно бутонче „за по-късно“. Не знаех къде точно да споделя и затова го казвам тук.
Забелязах, че като направих редакция на превод и публикувах - се добавиха нови 25 кредита, които не би трябвало да получа за това.

25
Предлагам да се дава по един кредит за всеки 50 оценки дадени от читател, различни от петички :) Не е много, но пък е стимул за разнообразяване на оценките.

26
Възможно ли е да кандидатства човек без опит? Колко време ще се изисква на ден ориентировъчно? Предполагам ще има някакви инструкции, подготовка? Много искам да се включа, но не знам дали ще мога.

27
Няма ли „лоши“ категории, няма да има сърдити. Но да се изтъкват установени автори - защо не. С добро поведение и с добри или интересни публикации. 100% съм „за“. Разширени опции и за авторите и за читателите - да си намираме по-лесно хубави неща :) Предлагам да има  категория „небрежен“ - в крайна сметка не всеки се чувства готов да застане пред публика, но пък се интересува от мнения и т.н. А автори ще могат и сами да кандидатстват за категории, нали?

28
Ами, има предвид един временен списък, към който добавяме произведения за по-късно четене/гледане/слушане. Когато нямаме време, би било много удобно, за да не пропускаме нищо. Например по-дълги разкази. Или нещо, което искаме да разгледаме или чуем по-подробно. След известно време, когато е прочетено, да се маха оттам. Просто един временен списък. Понякога ми се иска да прочета нещо и не успявам. А после забравям. С такъв списък не би се случвало такова нещо.

29
Според мен „История“ е достатъчно ясно. Сега ще мога да се самоследя и да се връщам след себе си, в крайна сметка си е любопитно да наблюдаваш какви вкусове имаш самият ти, или когато не ми се търсят нови неща и просто ми се гледа нещо старо... Може всеки да може да си прави историята достъпна, ако желае, и така ще стане още по-интересно :) Дали е възможно да има и списък за четене? Би било много удобно.

30
Здравейте отново  :)
Имам едно предложение. Би било хубаво да се избират произведения по тема. Дали е възможно? Автор при публикуването да избира при желание и тема, например горска, цветя, лунни пейзажи - такива теми биха могли да са общи за всички категории и така да разнообразяват търсенето. Да може да се избира при търсене и тема. Или може би всеки автор да има право да създава собствени групи. В любимите. И да ги препоръчва. Или пък при публикуване автор да има право да създава тема и да предлага някой да я продължи. Ако такава верига се създаде, темата ще просъществува за читателите за дълго, дълго. Ще бъде интересно. И да кажем при „Произведения“ да има категория „Теми“ с дребни букви, но удебелен шрифт, и оттам да могат да се търсят. Знам ли. Хрумна ми, и реших да споделя.

Страници: 1 [2] 3 4 ... 7
: ??:??