Покажи участието - admin

Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - admin

Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 60
31
От това е, сега тествах - Гугъл рекламата разширява страницата и премества съдържанието надолу :(

32
Линка не ми се отваря.
Това беше добър жокер, тъй като аз съм А+ и не ми излизат реклами и може за това да не съм го видял.

33
От една седмица нищо не е обновявано по кода на сайта, но няколко човека от вчера казват, че имат този проблем.
Аз при мен пробвах на различни браузъри и не се е получил.
Помогнете да го дублицираме, за да може да се изследва и поправи.
Каква ОС и бразузър ползвате, коя версия, пращайте скрийншоти.
При промяна големината на прозореца какво се случва, на кои страници?

34
Авторът може да редактира или изтрие свое произведение в Чакащи. Това става от бутоните като отвори произведението (Моите произведения -> Чакащи).

35
Намирането на конкретен автор в сайта е доста трудоемка задача, особено ако авторът не е влизал скоро.
Една стъпка към това е подобрената ни търсачка за автори, която е доста близка до търсачката на Google - намира, независимо дали се търси на кирилица или латиница; слагането на израз в кавички ще го търси изцяло, а не дума по дума; поддържат се + и - модификатори за по-сложно търсене. Търсенето се извършва в цялата информация за потребителя, не само в името му.

Тествайте и давайте предложения. Следващата стъпка ще е същата технология да се имплементира и при търсенето на произведения, тъй като в момента търсенето в текста на произведенията не дава задоволителни резултати.

36
Супер.
Ще се радвам да ви включим, когато организираме пак представяния на сцена.

37
След дискусията тук смятам че това предизвикателство не е с ясно зададена тема и трябва да се анулира. Да се стартира ново предизвикателство от поредицата, със задаващ тема втория победител от предния конкурс.
Моля, модераторът да придвижи нещата.

38
Две последователни предизвикателства за научно-фантастичен разказ, и то по сходна тема не идват ли прекалено много и безсмислено?
Моля, победителите да подхождат по-сериозно и отговорно и да дават интересни и ясни теми, целящи популяризирането и усъвършенстването на авторите.
Самата тема трябва да звучи като предизвикателство.

39
Що бе. Ако някой злоупотребява с коментирането на произведение, участник в предизвикателство, нека има предвид, че всяко влизане на незаинтересовани или такива, които няма да гласуват за произведението, ще му намали позицията в класирането според нашия алгоритъм.

Иначе, сигурно съм го казвал вече, но коментирането е в основата на този сайт и не бива да бъда ограничавано.

40
Здравейте.
Едно време имаше такава огромна тема със същото име и от там почна всичко. :)
Тук може да се дискутират нещата около конкурсите в проза.
Те вече имат своята традиция и напредък, но има още къде да се развиват, както и да се привличат нови автори, а старите - доусъвършенстват.
Не забравяйте, че това е основната цел, така че се замислете всеки път преди да реагирате емоционално. Наградата я получава всеки, осъзнал грешките си и самоусъвършенствал се до едно по-високо ново.

Почвам с новината, че модераторската функция се поема от самотния-вълк (Севделин Порчев) на мястото на perperikon (Пер Перикон).
Пер си остава създател и основен идеолог на поредицата, но изпълнителните функции ще се изпълняват от самотния-вълк. По мои наблюдения той е адекватен и точен при коментарите си под произведенията участници. Смятам, че трябва да има по-голяма цедка и по-високи критерии за допускане до участие и така да се вдигне и новото. Очакванията ми са, че новият модератор ще декласира доста повече произведения, като нека оставя авгумента си в коментар, това би било ценно за всички автори.
Моля, след приключване на предизвикателство, победителите, да му пишат с предложение за новата тема.

41
Концепцията на сайта е авторството, моделът е направен така, че всичко да е съобразено с това и промяната би довела до глобална катастрофа. Като почнеш от коментарите, известията, следваните автори и стигнеш до защитата на авторското право.
От друга страна не виждам никаква полза от това. Кой автор ще иска да му се публикуват анонимно нещата? Нали той иска да стигнат до неговите последователи, да гради име и т.н.
За читателите също няма полза. Аз като харесам даден автор, му ставам последовател, ако пък не ми допада - мога да го блокирам. Анонимките нищо не ми дават.

42
А какво ще се случва с "Известията". Последователите на автора няма да получат известие, че е качил ново произведение?

43
Едва ли ще останат анонимни, пък и по стила, често може да се познае авторът, хората тук си се познават :)

44
Разни ~> Проблеми / Re: В депресия ли сте?
« -: 09 септември 2019, 18:08 »
Депресията е болестно състояние и не е хубаво нещо.
Сменете начина си на живот и нещата, които ви вкарват там, дори музиката. Поставянето на цели и стремежът към тях е целебен също.

45
Когато на предизвикателството е зададен алгоритъм за класиране "Процент гласували", това означава, че се извършва по процент дадени гласа от всички хора, които са чели произведението.
Бройката прочити, която участва във формулата не отговаря и е по-малка от прочитите, които се показват на произведението, тъй като там не влизат прочитите от нелогнати потребители, както и прочити на един потребител, направени в различни дни.

Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 60
: ??:??