Покажи участието - admin

Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - admin

Страници: 1 ... 57 58 [59] 60
871
ааа страшно е:))))))))))
добро попадение!!!

872
Много хора ме питат "защо го правя?" и "какво печеля от този сайт?".
Правя го за кефа, който се получава като ти се пълни пощата с поздравителни писма за чудесната идея и т.н.
В началото започнах сам, но сега сме цяло "семейство" така да се каже. Аз съм програмист, нямам претенции да съм "навътре в изкуството", затова искам да благодаря на всички които помогнаха: на дизайнерите, на коректорите, на модераторите, на спонсорите, на лъвовете, на всички таланти, учатвали със своето творчество, и най-вече на потребителите, които си предложиха последната стотинка, само и само сайтът да не престане да съществува.
Затова и резултата е налице: развиваме се бързо, постепенно се прибавят нови възможности, посещаемостта се увеличава, пише се за нас и на други сайтове и форуми. Това може само да радва.
Само напред!

873
хаха, Симба:))
Имам противоречиво мнение за диктаторството, затова няма да коментирам. Не симпатизирам на никой от изброените и от неизброените май. По-скоро не отричам идеята, защото аз самия съм роден за диктатор(само да не разберат тъпите американци да ми пратят ракета), просто ми отива, а и не съм човек, който следва сляпо разни правила, дупчи безумноскъпи билети и се кланя на царе:)) Изберете ме и ще оправя тази държава!!! ТКЗС и индустрия руллз:)
Мисля, че тук е мястото да обясня за аватара който сам си сложил, да не създавам грешни впечатления. НЕ СЪМ никакъв сталинист или нещо подобно, аз съм хуманен човек най-малкото. Сложил съм го просто на базик, за да вдъхва респект и да показва, кой управлява тук!

874
Да, подценявате темата.
Той човекът не го е казал, за да пита за физическите посредствия от падането на дървото.
Тук верните отговори са два и са вследствие на съответната философия.
Според моята, НЕ, не дига шум щом няма кой да го чуе. Въобще ако няма кой да го чуе значи всичко е било безсмислено и е било напразно. За да си живял на този свят трябва нещо да си постигнал, да си показал нещо...

875
Незнам защо, но когато в България някой направи нещо качествено и изплува, веднага се появяват хора, които започват да го оплюват и да го дърпат надолу.
Според мен наистина шоуто е качествено и направено професионално. Посочете ми друго шоу, което е по-добро? Пнсионерското НЛО или Каналето, където единственият който се смее е Воденичаров на собсвените си глупости, или пък Къци който е идентичният случай, или пък Дидо, който просто незнам как въобще е допуснат до ефир, като няма нито визия, нито елементарна култура? Аз уважавам Слави, защото е обществено отговорен, проповядва патриотизъм и е добър като водещ. Може в личния живот изобщо да не е цвете за мирисане, но това е което показва на екрана, и това е важното, другото е жълто и няма никакво значение. Според мен е малко надут, но има все пак някакво право да бъде такъв. Шоуто наитина се изчерпва, но пак е нормално, все пак е всеки ден, а на хората им писва еднообразието. Най-добре е да се спре, и да се направи ново шоу, което е с нещо по различно(тази стратегия я наблюдаваме от самото начало, там Куку, каналето, хъшове и т.н.) за да привлече интерес.
Какво има да се учудвате, че се политизира толкова, мисля че от самото начало идеята си му е такава. Това е медия, това е власт. Важното е да се използва по правилния начин само. Браво на тоя човек, за патриотичните идеи, които прокарва. Аз се опитах да направя нещо подобно и в моята медия, и за съжаление получих нападки и оплюване, и то пак от същите хора. Само, че тук не искам да се политизира, просто да се засягат чисто социални теми. Пък който иска да оплюва нещата които правя, да си направи алтернативен сайт и да си оплюва там. Тук не е мястото. Българите тряба да си обичат и да се гордеят със страната и да си останат тук. Това е важно!!! Знам, че се отклоних от темата, но точно това е което харесвам у Слави, патриотизмът.

876
хаха
незнам какво има да се дискутира тук.
Текстчето е много яко и се вижда колко са тъпи американците
 :withstupid:

877
Значи според мен не става дума ние "да ги прецакаме", ами да гледаме "нас да не ни прецакат". Защото точно това правят. Аз не мога да проумея как може без никаква видима причина, нещо да е станало, картите за студентите да се увеличат от 10 на 17лв!!! 70% увеличение. Браво! От ученицие и студентите ли ще забофатяват? Имаше протести където ходих, и абе много елегантно действа този господин кмета. Ама си намери и той майстора :lol:
И сега след увеличението гледам много неща в транспорта са се подобрили: вкарани са коли първа употреба, няма чакане по спирките, в 280 има място където да се качиш и вратата да се затвори, има парно!, има нови релси и мотриси...да, ама като се събудих и краката ми отвити! Всяка година цената на билета се покачва, и вярвате ли ми, че ако ги нямаше маршрутките в момента щеше да струва 1лв? Няма майтап! Тези хора не се майтапят. Дигат си ените и хич не ги интересува ти как ще плащаш. А и искат да бият и да съдят.
Пътуването гратис за много хора вече е начин на оцеляване. Ами всеки ден ако пътувам с  превозни средстава -2лв х 30дни = 60лв, което е половин работна заплата. Ами предпочитам тея пари да ги давам за хостинга на сайта, а не за забогатяването на някои хора.
Накрая искам да кажа: няма ли кой да ги уволни тези меко казано некултурни лелки, които издават картите, че някои път няма да ми издържат нервите. То всъщност аз вече приключих с картите де, но все пак.

аа Дарко знам го Толстой, 5 години съм се прекачвал на въпросната спирка на 85 за смг-то:) чак се запознах с вестникаря там, покрай безумното висене по спирките:)

878
"Gevreche, gevreche...", vikali decata, bez da znaqt che tova e jitnata pitka smurtno ranena.


--------moderated:--------
"Геврече, геврече..." викали децата, без да знаят, че това е житната питка смъртно ранена.

Превод&субтитри: suffer_angelus

879
Сериозно ли говорите? Аз направо не мога да го повярвам, чии болем мозък може да измисли подобна глупост. Как ли пък не.
Етническа търпимост-както и да е, новини на турски по БЪЛГАРСКАТА НАЦИОНАЛНА телевиния - както и да е, ама мемориал на хората/ако могат да се нарекат хора/, клали зверски нашия народ и подлагали го на небивали мъчения/за справка можете да си пропомним филма Време разделно за да е ясно какво имам предвид/ - това вече е прекалено.
И аз питам: от кой зор пък ще го правиме това? Какво се цели?
Сравнението със Сталин град на съфър ми хареса. И искам да кажа съвсем открито, че ако такова нещо наистина се направи от сега си приготвям спрейовете!!!!

880
Радвам се, че си я подхванал тази тема, иначе трябваше да я стартирам аз. Аз съм много голям почитател на Димитър Воев и Нова Генерация. Незнам защо хората не пишат по тази тема. Може би защото не е така актуално сред по младото поколение, просто не се знае, та и нашата цел е да съживим малко нещата и да привлечем и нови фенове.
Ако никога не сте чували за Воев или Нова Генерация, но ви е любопитно какво толкова се говори и обсъжда тази тема, може да намерите доста информация в интернет, както поезия, така и музика.
Официалният сайт мисля че беше http://newgeneration.hit.bg
Даже според мене това не е просто изкуство, ами някаква магия. Определено това е групата с най-ревностните фенове. Незнам Воев как го е постигнал, може би с искреност...

881
мхъ за Алиса от Вондерланд ли става въпрос или за някоя друга Алиса?
защото на първата съм и най-големият фен!!! 8)

882
хаха :D
не се притеснявай, муцка, ще те изтеглим в София:) ма ще ти писне много бързо.
да не мислиш че тука като има това и онова ние ходим на концерти всеки ден.
колкото за тотен хозен от тук научавам че са идвали.

883
Секс, наркотици и рок&рол
Какво да кажа...тези, които ходят по театрите сигурно са го гледали поне 5 пъти, а пък за тези които още не са ще кажа, че това е една постановка, по скоро така нареченото "one-man show", след което когато си тръгнете ще бъдете с променено до известна степен мислене. Много идеи за живота има вътре и настина са доста убедително изложени, макар и доста от тях да не са правилни по мое мнение, но поне е адски смешно и пародиино, но всичко това издава почерка на Ерик Богосян.
Моята молба е ако някой може да ми намери сценария отнякъде да ми пише

884
хехе
ми не бе, скъпа impure_blood
малко сам на градус, ма лошо няма, купон да става:)))
та те питах за възрастта ти донякъде си се сетила накъде бия, но не изках да кажа, че нещо си се изцепила или мислиш недорасло. просто следейки идеите ти ми звучиш като някой тийнеиджър(гадна чуждица грр), който има идеи и защитава мнението си, и в крайна сметка да разбере като малко порасне, че нещата в действителност не са така.. Това не е лошо, Супер е! И при мене е било така. Ако си чела есето ми ще разбереш за какво ти говора, Колко силно се кълна там(писал сам го в 11 клас) пък сега не съм съгласен с много идеи изложени там. Но лошо няма. Човек трябва да се сблъска с живота, да постигне нещо, да се доусъвършенства, да разбере какво е разочарование....всичко това е пред теб:)
Успех!!!
аре наздраве:)))
а по повод запознанства ми се ще да може някак си да се организира някакво събитие, където всички потребители да се съберат на живо на едно място, да се четат произведения, да се обсъждат проблеми и т.н., но това е утопия, защото проблема опира до парите:(( пък досега никой не е изявил желание да помага финансово.

885
8) impure_blood, извинявай за любопитството...би ли споделила на колко си години все пак?

Страници: 1 ... 57 58 [59] 60
: ??:??