Покажи участието - James Hetfield

Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - James Hetfield

Страници: 1 ... 10 11 [12]
166
3ds max 4 Mastering (том2) на Кет Удс, Алекзандър Бикало и Крис Мъри

167
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ най-после и ти да постнеш нещо. Няма да поствам само аз де. Впрочем във вторник или сряда си идвам. :)

168
Аз мисля, че е крайно време някой да знесе вот на недоверие към гос'ин Абрашев в народното събрание, защото този *******, ********, ********, *****, ********, започва да прекалява. :x

169
"Fear is the path to the Dark site
Fear leads to anger
Anger leads to hate
Hate leads to suffering"
                                   
                             Yoda master

170

Ако не е за тука го преместете

171
Абе трябва някой път да се организира една среща на impure_blood и компания някъде да си побъбрим както се вика In live.

172
Ванка, ти ме кефиш  :lol: .Тва за джобния тенис ме уби. Лелееее

173
Не съм гледал шоуто от '62 големия студ и не знам как вървят нещата. Пък и нещо ми изтъпява в последно време (2-3 месеца)

174
Малко е старо, но все пак...

Цитат
1. В началото беше словото и словото беше 2 байта и нищо друго нямало.
2. И разделил Бог единица от нула и видял, че така е добро.
3. И казал Бог: Да бъдат данни и станало така.
4. И казал Бог : Да се съберат данните, всички в тяхното си място, и създал дискети, твърди дискове и компакт дискове.
5. И казал Бог: Да бъдат компютри, в които да се пъхат дискетите, твърдите дискове, и ги наркъл хардуер, и отделил хард от софт.
6. Софта още го нямало, но Бог бързо се поправил и създал програми - малки и големи, и им казал: Плодете се и се размножавайте, и паметта използвайте.
7. Но омръзнало Му да създава сам програми и казал Бог: Създавам ПРОГРАМИСТА, ПО ОБРАЗ И ПОДОБИЕ МОЕ, да господства над компютрите, и над програмите, и над данните. Създал Бог програмиста, и го заселил в своя Изчислителен Център, в който работел. И повел Той програмиста към дървото от каталози, и заповядал: От всеки каталог можеш да пускаш програми, само от каталога Windows не пускай нищо!
8. И казал Бог: Не е хубаво програмиста да е сам, ще му сътворя потребители, съответстващи на него. И взел Той от програмиста КОСТ, В КОЯТО НЯМАЛО МОЗЪК, И СЪЗДАЛ ПОТРЕБИТЕЛЯ, и представил го на програмиста; и нарече го програмиста юзер. И седнали те под голия DOS и не се карали.
9. Бил (Гейтс) бил най-хитрия от всички зверове на полето. И казал Бил на юзера: лъжа ли каза Бог: не пускайте никакъв Софт? И казал юзер: всеки софт ние можем да пуснем само от директорията Windows не можем. И казал Бил на юзера: живейте си както си знаете! В деня, в който пусните Windows, ще бъдете като богове, само с едно щракване на мишката ще сътворявате каквото си искате. И видял юзера, че е приятно за окото, и го пожела защото прави ненужни знанията,
0А. И тръгна програмиста да търси свежи драйвери; И видя го Бог и го попита: Кажи къде отиваш? Програмиста каза: Търся свежи драйвери, нали ги няма под голия DOS. И казал Бог: Кой ти каза на теб за драйверите? Да не си пускал Windows? Програмистът отговорил: юзерът, когото Ти ми прати, каза, че иска програми само под Windows. Аз ги поставих, И каза Бог на юзера: Какво си направил? Юзерът отговорил: Бил ме прелъсти.
0В. И каза Бог на Бил: За това, което направи, проклет да бъдеш пред всички скотове и всички полски зверове. Ще наложа вражда межу теб и програмиста. Той ще те хока грозно и с грозни думи, а ти ще му продаваш Windows.
0С. На юзера каза: ще умножа скръбта и ще изтощя силите ти и ще ползваш грешни програми; и няма да можеш да живееш без програмиста; ТОЙ ЩЕ ГОСПОДСТВА НАД ТЕБ.
0D. A на програмиста каза: За това, че си послушал юзера, проклети да са компютрите за теб, троянски коне и вируси ще ти създават; с труд ще изкарваш хляба си, а програмите с мъка ще пишеш.
0Е. И ги изгони Бог от Изчислителният си Център, и постави парола на входа.
0F. General Protection Fault.

175
Ей Симба, можеш ли да ме светнеш за името на групата, защото тази смесица м/у Europe, HammerFall и Pantera доста ме заинтригува :roll:

Страници: 1 ... 10 11 [12]
: ??:??