ЧЕСТИТ ВИ 1 -ВИ АПРИЛ ;)

Автор Тема: ЧЕСТИТ ВИ 1 -ВИ АПРИЛ ;)  (Прочетена 2066 пъти)

Karmens

• Маниак
  • Публикации: 90
  • be delicious...
ЧЕСТИТ ВИ 1 -ВИ АПРИЛ ;)
« -: 01 Април 2007, 00:44 »
ЧЕСТИТО НА ВЕСЕЛЯЦИТЕ :) АЙДЕ ДА СЕ ПОЛЪЖЕМ НА ВОЛЯ  :P ДА ВИДИМ КОЙ КОЛКО МОЖЕ  :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

П.С. НЕ СЕ ПРЕПОРЪЧВАТ ВРЕДНИ ЗА ЗДРАВЕТО И ПСИХИКАТА Е..ВКИ ;)
I don't wanna close my eyes
I don't wanna fall asleep
Cause I'd miss you, baby

Поетът

• Закоравял потребител
  • Публикации: 27
Re: ЧЕСТИТ ВИ 1 -ВИ АПРИЛ ;)
« Отговор #1 -: 01 Април 2007, 06:16 »
Някъде пропадна торбата ми с лъжи...

Меричка

• Луд форумджия
  • Публикации: 145
« Отговор #2 -: 01 Април 2007, 10:19 »
Следният виц, прочетен вчера /тъй като по ми харесва да е на хумора и шегата/:
Случката е в един бар на "Бейкър Стрийт", Лондон, където е живял мистър Шерлок Холмс. Малко преди 11 вечерта /пъбовете в Лондон от 1600 и коя година според закона затварят в 11/ Преди да обявят "последни поръчки, моля", мъжете започнали да се питат защо в романите на мистър Дойл Шерлок Холмс си няма гадже. И по едно време един от немного глупавите мъже предложил да се посъветват с най-умния човек в бара. А това, близо до ума е - бил барманът
"Барман", извикали. "С какво мога да ви бъда полезен?", попитал барманът.
"Според теб, защо Шерлок Холмс няма гадже?"
Барманът ги изгледал и естествено, казал: "Елементарно."
И целият бар възкликнал:"Уотсън!!!"
« Последна редакция: 01 Април 2007, 10:29 от Меричка »
Жизнь нужно прожить так, что бы боги, восхитившись, дали еще одну /!/

Марчето

• Маниак
  • Публикации: 67
« Отговор #3 -: 01 Април 2007, 10:26 »
Аз не умея да лъжа хич,затова само ще ви кажа нещо интересно,което прочетох във вестника вчера!
  Трактор се блъснал в танк!При което танкът излязъл от изправност тотално и спрели движението за 2 часа,за да го прекарат нанякаде,докато тракторът имал някакви драскотинки,които не му пречели на работата,та фермера след като бил разпитан от полицаите си продължил преспокойно работата! :lol: :lol: :lol:
Май танковете трябва да се заменят с трактори! 8)
Не гладувайте!!!:)

sneaky

• Форумен лъв
  • Публикации: 685
  • I'm with the pilots
« Отговор #4 -: 21 Април 2007, 06:46 »
Малко преди 11 вечерта /пъбовете в Лондон от 1600 и коя година според закона затварят в 11/
Пъбовете в Обединеното Кралство от около 2 години могат да кандидатстват за лиценз, който им позволява да бъдат отворени до по-късно или дори да оперират 24 часа на ден. И това не е първоаприлска шега - за справка: http://news.bbc.co.uk/1/hi/uk/4464284.stm.
 Ако дори на БиБиСи не вярваш, http://www.opsi.gov.uk/acts/acts2003/20030017.htm   текст на закона.

За първи април местният вестник в Уисконсин отпечата цял брой с фалшиви статии, като хедлайн беше "Чикаго губи Олимпийските игри в полза на Женева" - не швейцарската, а местна в Уисконсин или Илиной, не съм сигурен - някакво градче на принципа Париж, Тексас или Санкт Петербург, Флорида. Недоразбрал, аз първоначално помислих, че става дума за швейцарската Женева и им повярвах. После, като видях, че печелившият аргумент в полза на Женева бил "присъствието на голям Уолмарт с обширен паркинг, който би улеснил значимо трафика на туристи" както и "наличието на хранителни заведения като Макдоналдс" и се усетих.
Смешно-абсурдното в случая беше, че по-късно същия ден по време на лекция по международно банкиране двама местни жители на китната провинция съвсем сериозно обсъждаха новината.
I'll do graffiti if you sing to me in French

: ??:??