Има ли лични съобщения форумът? :)

Автор Тема: Има ли лични съобщения форумът? :)  (Прочетена 5683 пъти)

unknown6

• Закоравял потребител
  • Публикации: 27
Нов съм и не знам, не можах да открия, ако има някой, ще ми каже ли точно къде са, а ако няма - пак да знам... :))))))))
« Последна редакция: 27 Март 2015, 13:47 от silvina84 »

unknown6

• Закоравял потребител
  • Публикации: 27
Re: има ли лични съобщения форума:)?
« Отговор #1 -: 19 Април 2007, 23:10 »
Няма, но можеш да изпратиш писмо на дадения човек от профила му в сайта.
да ама ако си е скрил меила няма как да му пратя меил :)

Белоснежка

• Форумен лъв
  • Публикации: 524
  • В Я Р В А Й !!!
Re: Има ли лични съобщения? :)?
« Отговор #2 -: 19 Април 2007, 23:19 »
Когато се логнеш с потребителското си име и влезеш в профила с лични данни на даден потребител, или директно на някоя негова творба, до името на автора има бутон "пиши". Има функция, чрез която директно изпращаш писмо, защото още при регистрирането си всеки потребител въвежда в данните си е-mail-адрес, който остава скрит.

Поздравчета!  :wave:
"НЕ СЕ ЗАДОВОЛЯВАЙ ДА БЪДЕШ ДИМ, КОГАТО МОЖЕШ ДА БЪДЕШ ОГЪН"

sneaky

• Форумен лъв
  • Публикации: 685
  • I'm with the pilots
« Отговор #3 -: 21 Април 2007, 06:54 »
В новия сайт май няма търсачка за форума. Някакви идеи?
I'll do graffiti if you sing to me in French

agapeiya_polis

• Редовен посетител
  • **
  • Публикации: 13
« Отговор #4 -: 19 Декември 2008, 00:01 »
Да, разбирам, че има опция за писане, но отиващо към пощата...а дали има проблем с такава опция онлайн? По-удобно ще е...
Няма  нищо по-красиво от Любовта и по-сигурно от промяната....
Агапея Полис

dexter_walrus

• Маниак
  • Публикации: 71
« Отговор #5 -: 19 Декември 2008, 06:01 »
Ами що пък не?! Нека превърнем сайта за изкуства в чат стая и сайт за запознанства!!!

agapeiya_polis

• Редовен посетител
  • **
« Отговор #6 -: 19 Декември 2008, 09:07 »
Не мисля, че това ще се случи...няма да се промени нищо друго, освен, че за тези съобщения, които си изпращаме от време на време вече няма да има нужда да си отваряме пощата, за да ги видим, а ще е малко по-удобно. А и аз, лично, нямам нужда от чат, поради много ангажименти, но ще ми бъде интересно да се улесни общуването между хората с различни дарби, това е повече от чат..или ако е такъв, ще е арт чат...нали няма нищо лошо в това, или трябва да се подчиним на и без друго битуващото в обществото становище, че хората на изкуството са "малко темерути"? Нека погледнем нещата от хубавата им страна... :)
Агапея Полис

agapeiya_polis

• Редовен посетител
  • **
« Отговор #7 -: 20 Декември 2008, 00:28 »
Да, според мен има и ще се обоснова: Вярно е, че ако искаш развитие на контакта, може да го започнеш на пощата и да го продължиш по друг, желан начин, но от друга страна не всеки обича да използва ICQ и Skype. Тогава какво? А и тези програмки могат да донесат много нежелани "подаръци" - знаете за какво говоря, освен това утежняват работата на PC. Според друг поглед е хиляди пъти по-лесно, ако прочетеш някоя творба и видиш, че авторът и е на линия да му напишеш веднага и той да ти отговори, а не да чакаш да се включи на някой от споменатите комуникатори. А и не е нужно това да е постоянен контакт - пишеш на когото искаш и когато искаш. Вярно е, че хубавите неща по-често са трудни, но необходимо ли е трудността да става самоцел? :?: :wink:
« Последна редакция: 20 Декември 2008, 12:20 от agapeiya_polis »
Агапея Полис

agapeiya_polis

• Редовен посетител
  • **
« Отговор #8 -: 20 Декември 2008, 12:26 »
Още нещо: Смятам, че мястото на темата е в "За сайта и форума - Предложения, коментари и забележки". Лично мнение, тъй като в "Бъгове и въпроси" някак не стои добре според мен...
Агапея Полис

kaminet

• Редовен посетител
  • **
  • Публикации: 20
« Отговор #9 -: 18 Ноември 2011, 12:29 »
Тъкмо това ровех да търся... и се оказа, че не ми се е привидяло и липсва подобно нещо.

Нямам навика целодневно да си седя в пощата, да не кажа, че я отварям веднъж седмично. Напоследък, обаче, получавам лични съобщения... които виждам, само ако случайно се сетя да погледна в пощата... Някои от тях с 2-3дена закъснение. Измислете нещо за известяване в реално време... Това с пощата просто не е удачно.

изречена

• Публикуващ редактор
  • Форумен лъв
  • Публикации: 891
« Отговор #10 -: 18 Ноември 2011, 12:41 »
няма лични съобщения и не се очертава да има. проблемът на "нечетящите-пощата-си" не означава, че трябва да бъде разрешен с чат.
И нека другите говорят зад гърба ми. Това не значи ли, че съм пред тях? По-страшно от изкуствения интелект е естествената простотия.

kaminet

• Редовен посетител
  • **
  • Публикации: 20
« Отговор #11 -: 19 Ноември 2011, 11:05 »
няма лични съобщения и не се очертава да има. проблемът на "нечетящите-пощата-си" не означава, че трябва да бъде разрешен с чат.

Щом не желаете да има лични съобщения - това е новаторство в интернет форумите, независимо къде и на каква тематика са те... съвсем неудачно. Поне системно известяване, което да ме праща в пощата?! Изобщо каквато и да е сигнализация...

: ??:??